max 19.99Şeçime Bağlı Yıl Sonu 10 15 Diyorum Max 20
Şu anda 19max 19.99
20 kötü çok yüksek
hayır açıyoruzUçuyoruzzzzz

Doların Yeri Dolarda Bizim Yerler Genişledi Nasıl Dolacak Bilmem. Asgari Ücreti Yükseltip Eflansyonu Düşürür Gibimi Gösterecekler Ne Yapacaklar Çözemedim. Yaprak Dönercisi var Ankarada Orada Varmı Bilmem Ama Asgari Ücret Zamlandı 2 3 Güne 3 5 Tl Ekledi. Dün 67 Tl ye 80 Gram Tavuk İskerden Vardı 71 Tl Yapmışlar. Pazar Günü Yedim En Son.Sonra Pazartesi Başka Bayisine Gittim Oradada 73 Tl Olmuş Adamlar Ufak Ufak Alttan Alttan Yükseltiyor Fiyatlari. Daha Zamlı Maaşları Almadan YerleştirYıl sonu dolar kuru 19.99₺ nin altında olacak. Ekonomi çok iyiye doğru gidiyor
Şimşek, Gaye iyi bi ikili
Ülkemize dolu kadar 🌧️
dolar yağacak
Yiyemeyenler varDün 67 Tl ye 80 Gram Tavuk İskerden Vardı 71 Tl Yapmışlar. Pazar Günü Yedim

o da pahalıYiyemeyen Varsa Pasta Yesin Napim
boşver dolar aldı başını gidiyeah ne olacak böyle. faizide arttırdılar. 2 yıldır canımız çıkmışken şimdi neden faiz arttırımına gittiler anlamadımg ittio da pahalı
hem de zararlı
en baştan yanlış politika yürüttülerşimdi neden faiz arttırımına gittiler anlamadımg itti
boşver dolarıda senin kankan bak ne diyoren baştan yanlış politika yürüttüler
%19 da sabit kalsaydı seçimden önce $ ı 10 ₺ ye bile düşürebilirlerdi şimdi de hala 20 bile olmazdı.
geçte olsa hatalarının farkına vardılar
ve yine olan halka oldu ve olmaya da devam edecek.
faizi sıfırlamak istiyosan önce borçlarını bitireceksin cari fazla verceksin
bunu finansal okuryazarlığı olmayan biri bile bilir
ABD zati gavur $ la saldırırken faizleri düşürmek o zamanlar uygun değildi.
faizler düşüyor diye sevinenlerdim fakat herkiş hata yapar önemli olan o hatadan dönmektir.