Anlattıklarım anlayabilecek bir beyin arıyor.
AIS Üye gonyalı' Alıntı: O beyin de sadece hindilerde var Genişletmek için tıkla ... Hindiyi nereden bulak şimdi?
gonyalı' Alıntı: O beyin de sadece hindilerde var Genişletmek için tıkla ... Hindiyi nereden bulak şimdi?
AIS Üye gonyalı' Alıntı: Kendi isterse gelir bulmamız zor Genişletmek için tıkla ... Kendisi istemiyor ama.
Silinen Üye 2625978 Kapalı Hesap Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Kendisi istemiyor ama. Genişletmek için tıkla ... O zaman zorla getiririz Bi söz vardır : Zorla güzelik olur
TurkSaw' Alıntı: Kendisi istemiyor ama. Genişletmek için tıkla ... O zaman zorla getiririz Bi söz vardır : Zorla güzelik olur
AIS Üye Baydırman' Alıntı: Bu ne olim bruh ya kur konusu bile hindi olmuş ya bruh ya Genişletmek için tıkla ... Hindinin önemi işte.
Baydırman' Alıntı: Bu ne olim bruh ya kur konusu bile hindi olmuş ya bruh ya Genişletmek için tıkla ... Hindinin önemi işte.
Silinen Üye 2625978 Kapalı Hesap Konu Sahibi Baydırman' Alıntı: Bu ne olim bruh ya kur konusu bile hindi olmuş ya bruh ya Genişletmek için tıkla ... Harbiden ha Hindiler sağolsun
Baydırman' Alıntı: Bu ne olim bruh ya kur konusu bile hindi olmuş ya bruh ya Genişletmek için tıkla ... Harbiden ha Hindiler sağolsun
Silinen Üye 2625978 Kapalı Hesap Konu Sahibi Baydırman' Alıntı: Mmm hindi eti pek leziz Genişletmek için tıkla ... Ben daha hiç yemedim Canım çekti
Baydırman' Alıntı: Mmm hindi eti pek leziz Genişletmek için tıkla ... Ben daha hiç yemedim Canım çekti
Baydırman Moderator gonyalı' Alıntı: Ben daha hiç yemedim Canım çekti Genişletmek için tıkla ... Yakala da yiyelim yeğen
Silinen Üye 2625978 Kapalı Hesap Konu Sahibi Baydırman' Alıntı: Yakala da yiyelim yeğen Genişletmek için tıkla ... Burda hindi yok
AIS Üye Baydırman' Alıntı: Kartal olmaz olmaz olmaz hindimizi yer Genişletmek için tıkla ... Peki robot hindi olursa?
Baydırman' Alıntı: Kartal olmaz olmaz olmaz hindimizi yer Genişletmek için tıkla ... Peki robot hindi olursa?