Şarj Aletini belli konumda Tutunca Laptop Hızlanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Şarj Aletini belli konumda Tutunca Laptop Hızlanıyor
Bu forumda yıllarca şikayet ettiğim yavaş laptopta bugün fark ettim ki, şarj aletinin ucunu girişte yukarı doğru tutunca bilgisayar ilk günkü gibi 0 kasmayla oyun açan bir hâle bürünüyor. Bunu yerini ayarlamadan kalıcı olarak gücü doğru alır hâle getirmek için laptoptaki girişi mi değiştirmeliyim?

ömer talat katı

ömer talat katı

Üye
Bu forumda yıllarca şikayet ettiğim yavaş laptopta bugün fark ettim ki, şarj aletinin ucunu girişte yukarı doğru tutunca bilgisayar ilk günkü gibi 0 kasmayla oyun açan bir hâle bürünüyor. Bunu yerini ayarlamadan kalıcı olarak gücü doğru alır hâle getirmek için laptoptaki girişi mi değiştirmeliyim?
şarj aletinin başını ve laptobundaki şarj girişini kontrol et ayrıca adaptörün voltajını da kontrol et voltaj düşükse performansın azalabilir

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
şarj aletinin başını ve laptobundaki şarj girişini kontrol et ayrıca adaptörün voltajını da kontrol et voltaj düşükse performansın azalabilir
Voltajda sorun yok normal. Şarj aletinde değil de laptoptaki girişte sorun sanırım. Çünkü şimdiye kadar 5-6 adaptör aldım hepsinde aynı durum vardı.

Fatih BaKeR

Üye
Dediğiniz gibiyse sorun power socketindedir. Ama acaba satılıyor mu veya lehimli mi? Baktınız mı var mı nette satan?

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2526643
Hhk78

Hhk78

Kapalı Hesap
O sorun bende de vardı sonraları farketmiştim şarz soketini değiştirmen lazım ben bu durumda anakartı değiştirmiştim

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Silinen Üye 2526643
Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Dediğiniz gibiyse sorun power socketindedir. Ama acaba satılıyor mu veya lehimli mi? Baktınız mı var mı nette satan?
Satanlar var baktım da
O sorun bende de vardı sonraları farketmiştim şarz soketini değiştirmen lazım ben bu durumda anakartı değiştirmiştim
Ufak bir parça soketi taşıyan oraya bağlı bir usb girişi de kırık değiştirmek mantıklı aslında
Mesaj birleştirildi:

Türkiye'de 70 aliexpresste 30 lira civarı. O parça şimdi baktım

• Beğen
Tepkiler: Fatih BaKeR
Hhk78

Hhk78

Kapalı Hesap
anakartı eskiydi hemde onedenle yenilikte yapmış oldum
Mesaj birleştirildi:

ve 1 usb soketide bozuktu

• Beğen
ömer talat katı

ömer talat katı

Üye
anakartı eskiydi hemde onedenle yenilikte yapmış oldum
Mesaj birleştirildi:

ve 1 usb soketide bozuktu
Bence soketi değiş usb de aradan çıksın.
İşin gücün rast gitsin , tabancandan ses gelsin : )

• Beğen