Dolardan bize ne biz ferrariyi dolarla mı alıyoruz?ferrari italya'da yüz bin
yüz bin avro demek istedimDolardan bize ne biz ferrariyi dolarla mı alıyoruz?
ama avro'dan da bize ne
bizim para birimimiz teğleğ olduğu için umurumda değil 
Ayneeeeeeeeeeennnyüz bin avro demek istedimama avro'dan da bize ne
bizim para birimimiz teğleğ olduğu için umurumda değil
![]()
Siyaset değil ehonomi efenimBıktım siyasetinizden![]()

Siyasetin serbest olduğu herhangi bi forum olabilir@Genc007 iyi bakalım o zaman siyaset yapacak olan DH foruma gitsin diyelim...
ne alaka yaMüdahale edince de genc007 çok rereö. Her türlü siyasete karşıyız. Ha isim vermezsin yaparsın göndermeni bi yere kadar o anlaşılır. Forumda siyasete müdahale edilmeyen karanlık bi zaman vardı da ben mi bilmiyorum? Bırakın siyaseti bıktık zaten halk olarak burası beyin boşaltma yerimiz. Saygı ve sevgilerle.![]()
ben kel adam desem kiminin aklına johnny sins gelir, kiminin aklına dwayne jhonsonn gelir.Bak yane alaka yaben kel adam desem kiminin aklına johnny sins gelir, kiminin aklına dwayne jhonsonn gelir.

Bak ya
Ha kimseye de şu foruma git deme hakkına sahip değilim. Belki kurucusu diyebilir ama o bile yanaşmaz böyle bi şeye.
Yasaksa yasak sayın arkadaşlarım dostlarım abilerim kardeşlerim bacılarım romalılar. Zorlamayalım işte.
Mesela küfür yasak. Küfür yazınca silinince adam tepki vermiyor biliyor yasak. Siyaset yasak deniliyor siyasi mesaj yazıyorsunuz ondan sonra ben silince bana kızıyorsunuz
Yine de seviyorum hepinizi
Nicki mause sen hariç la
Şaka şaka mahallenin haylaz çocuğu seni![]()

adminden büyük hataBiri de mouse yazmıyon mause yazıyon demiyo![]()

Sensin adminadminden büyük hata![]()

o sizin adminliğinizSensin admin![]()

Ben daha test moderaktörüyümo sizin adminliğiniz![]()

testi geçecen benceBen daha test moderaktörüyüm![]()
Hayırlısıtesti geçecen bence