Euro-TL Dolar-TL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 2553318

Kapalı Hesap
ferrari italya'da yüz bin

• Beğen
Tepkiler: Baydırman

Silinen Üye 2553318

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve Baydırman
Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve DAL ADAM
Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
1 Euro = 6,12 TL
1 Dolar = 5,43 TL

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2553318
Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
Bıktım siyasetinizden :!!!:

Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
Müdahale edince de genc007 çok rereö. Her türlü siyasete karşıyız. Ha isim vermezsin yaparsın göndermeni bi yere kadar o anlaşılır. Forumda siyasete müdahale edilmeyen karanlık bi zaman vardı da ben mi bilmiyorum? Bırakın siyaseti bıktık zaten halk olarak burası beyin boşaltma yerimiz. Saygı ve sevgilerle. :op::sarıl:

• Beğen
Tepkiler: PALA.
PALA.

PALA.

Üye
@Genc007 iyi bakalım o zaman siyaset yapacak olan DH foruma gitsin diyelim...

• Beğen

Silinen Üye 2553318

Kapalı Hesap
Müdahale edince de genc007 çok rereö. Her türlü siyasete karşıyız. Ha isim vermezsin yaparsın göndermeni bi yere kadar o anlaşılır. Forumda siyasete müdahale edilmeyen karanlık bi zaman vardı da ben mi bilmiyorum? Bırakın siyaseti bıktık zaten halk olarak burası beyin boşaltma yerimiz. Saygı ve sevgilerle. :op::sarıl:
ne alaka ya :aha: ben kel adam desem kiminin aklına johnny sins gelir, kiminin aklına dwayne jhonsonn gelir.

• Beğen
Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
ne alaka ya :aha: ben kel adam desem kiminin aklına johnny sins gelir, kiminin aklına dwayne jhonsonn gelir.
Bak ya sopa::ehe
Ha kimseye de şu foruma git deme hakkına sahip değilim. Belki kurucusu diyebilir ama o bile yanaşmaz böyle bi şeye.
Yasaksa yasak sayın arkadaşlarım dostlarım abilerim kardeşlerim bacılarım romalılar. Zorlamayalım işte. :ehe

Mesela küfür yasak. Küfür yazınca silinince adam tepki vermiyor biliyor yasak. Siyaset yasak deniliyor siyasi mesaj yazıyorsunuz ondan sonra ben silince bana kızıyorsunuz :ehe

Yine de seviyorum hepinizi :op:

Nicki mause sen hariç la sopa::yavrum:

Şaka şaka mahallenin haylaz çocuğu seni :sarıl:

• Beğen
Tepkiler: PALA. ve Silinen Üye 2553318

Silinen Üye 2553318

Kapalı Hesap
Bak ya sopa::ehe
Ha kimseye de şu foruma git deme hakkına sahip değilim. Belki kurucusu diyebilir ama o bile yanaşmaz böyle bi şeye.
Yasaksa yasak sayın arkadaşlarım dostlarım abilerim kardeşlerim bacılarım romalılar. Zorlamayalım işte. :ehe

Mesela küfür yasak. Küfür yazınca silinince adam tepki vermiyor biliyor yasak. Siyaset yasak deniliyor siyasi mesaj yazıyorsunuz ondan sonra ben silince bana kızıyorsunuz :ehe

Yine de seviyorum hepinizi :op:

Nicki mause sen hariç la sopa::yavrum:

Şaka şaka mahallenin haylaz çocuğu seni :sarıl:
:op::dry:

• Beğen
Tepkiler: Baydırman ve PALA.
Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
Biri de mouse yazmıyon mause yazıyon demiyo :lac:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2553318
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt