3500 Neden Bu kadar ucuz..

Sponsorlu Bağlantılar

furkano

furkano

Üye
    Konu Sahibi
3500 Neden Bu kadar ucuz..
Slm arkadşlar gecen gazetede bir ilan gördüm bu günde geldim ve sitelerde araştırdım acaba nette durum ne diye.. 3500 galiba yeni çıkmış bir elefon 2mp kamera mp3 radyo, artırılabilir hafıza büyük ekran, resimlere bakılırsa dizaynıda fena değil.. peki neden bu kadar ucuz? 230 ytl ye bulmak mümkün.. Özellikl olarak 6300 aynısı oysa 6300 kaç ay oldu çıkalı ve fiyatı 350ytl lerde geziyor..

Kullanan varmı aranıza almayı düşünüyorumda.. Güzel bi telefona benziyor.. Turuncusu çok hoş..

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
hmm ilginç :D

furkano

furkano

Üye
    Konu Sahibi
Yapmayın arkadaşlar hiç görüp eline alan yokmu şu aleti..

xkadir61

xkadir61

Üye
çok hoşuna gittiyse al gitsin. fiyatıda uygun bence.

furkano

furkano

Üye
    Konu Sahibi
Ya geçen yıl sırf ucuz diye benq sieman cf 61 aldım 300 ytl ye ama çok yawaş olduğu için kıracaktım makinayı.. bundada öyle bi sorunla karşılaşmak istemiyorum..

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
o zaman sen 400 ytl ver cok ucuz sa

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
Espiri yacağacağında önceden haber verde bizde gülen smileyleri hazırlayalım.. Adam gibi bişey sordum..
tmm arkadaşım cevapmı istiyon ben 2 hafta kullandım gayette memnundun sesi ve kamerası güzel şarjı normal ve kibar ekranı az küçük diye sattım tmm

uTku^

Üye
gördüm bu teli çok şık ve güzel.63ten farkı ekranı ona göre küçük.ama fiyatı özellikleri flan gayet yerinde çok günlük bi tel yani al cebinde her açıdan ortalam bi tel bulunsun teli :D ayrıca siemesnlerin hepsi öyle nokialar her zaman iyidir hız konusunda symbian olmadıkça

tunermurat

Üye
bn kullandım arkadasım o telefon u 6300 la herşeyi aynı ama 6300 çelik kapaklı ve ince oldugu için pahalı özellikle alakası yoq kafana takma 3500 al boşuna cok para verme

furkano

furkano

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ediyorum arkadaşlarhepinize.. Gunstur Alınmadın değilmi paşam.. Telefonu dün aldım arkadaşlar 250 ytl kvklı..

king512

king512

Üye
6300 al daha iyi çünkü 6300 tutlan bir telefon ayrıca 6300 290,00 ytl ye alırsın

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
telefonun hayırlı olsun iyi günlerde kullan

PAPADOC

PAPADOC

Üye
ekran kısmı cok kücük duruyor sanki bana öyle geldi

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye

albaycan

Üye
bende 2 gün oldu alalı. özellik olarak 6300 aynı. bi ekranı küçük. 3110 ile de kamerası hariç aynı özellikte sanırım. biraz ekran küçük ama yinede fiyata göre ii bance 250 ytl.

ersin.59

Üye
bence hiç güzel değil ekranı eski renkli ekranlar gibi resimleri çok bozuk gösteriyor onun yerine sana 5310 tavsiyem

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Güzel telefon

macline

macline

Üye
Kimse kusura bakmasın telefon dediğin şeyin birazcık albenisi olcak yaa Değmez o kadar paraya

3310 u tercih ederim ;)