3500 Neden Bu kadar ucuz..

Sponsorlu Bağlantılar

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
6300çelik kapak olduğu için pahalı bence 3500 al...akran biraz küçük ama olsun...boşa para varme...
şimdiden hayırlı olsun

macline

macline

Üye
Seli84 sen bu işlerden anlıyorsun herlade ;) Kolay gelsin arkadaşım ...

Sensiz OlamaM

Sensiz OlamaM

Üye
Evet dayım telefoncu olduğundan bende inceleme fırsatı buldum.6300 gibi bir telefon.Özellikle 2GB Hafıza kartı bile var.Yani sonradan alınıyor tabiiki.Ekran biraz küçük ama idare eder ve 230 YTL ye alıcalınacak en iyi telefon.Hee birde kamerasını fazla beğenmedim ama sana kalmış 10/7 verebilirim. :)

albaycan

Üye
ilk aldım bir hafta sonra joytik tuşu zor basmaya basladı bir iki gün sonra kendiliğinden düzeldi. 1 aydır sorunsuz.memnunum.

--------------- Ekleme ---------------

bu fiyata göre ii bence.260.

CarnageXFaC

Üye
Ya şimdi Girdim Telefoncuya baktım 3500 ve 3110c yan yana duruyor aldım elime bi şöyle
3110c hoşuma gitti .telefonları inceledim 3500 2.0 mp kamerası oldugu halde resmin boyutunu büyük çıkarıyor sadece cözünürlüğü berbat.3110c ilede aynı telefon ekranı falan herseyi aynı sadece camerası az genisletilmiş.6300 dan çok farkı var 3500ın .6300 bin basar kamera konusunda

dj_onur

dj_onur

Üye
bak arkadasım 6300 ın kasası metalden yapılmıs ama 3500 ın kı plastık ayıkıyonmu malıyetı dusuk te o bakımdan bana sorsan 3500 mı 6300 mı dersın tabıkı 6300

eren6523

eren6523

Üye
alma bence berbat bi telefon şekil olarak çok azda olsa 6233 e benzetmeye çalışmışlar ama olmamış

orhan_77

benim arkadaş aldı.6300 la özellikleri hemen hemen aynı çok güzel telefon 6300 kalitesine biraz yakın,bir sitede gördüm samsungun e250 vara nokaı da 3500 var .samsungun gördügü rekabete karşı çıkmış bir telefon diyorlar bence o düzeyde ki telefonların en iyisi diye bilirim 3500 için ericson da bir telefon çıkarıyormuş ne e250 ne 3500 ona rekabet olamayacakmış fiatı 190 ytl diyorlar zip dosyası acıyor sis dosyalarını acıyormuş yakında çıkıyormuş benim bildiklerim ve duyduklarım bunlar yorum sizlere kalıyor

drogballad

Üye
Bugün aldım bu telefonu
sesi mükemmel çıkıyor
görüntü desen oda çok kaliteli tavsiye ederim telefon almak ısteyenlere... ekranı kucuk falan da degıl ayrıca

halilus

Üye
6300' a oranla ekran boyu küçük ve malzeme kalitesi düşük

gserkut07

Üye
ben alalı walla kardeş 1 hafta oluo ama memnunum sarjı fln guzel
kamerası gusel sesi gusel werioo
ekolayzır ayarı fln war süper bnce

ferit126

Üye
walla aldım çok ii bi telefon

ultraslan_1980

ultraslan_1980

Üye
Ben Aldıö Bir Hafta Oldu 240 Ytl Ye Aldım Memnunum Güzel Telfon Bence Harika Tavsiye Ederim Herkese Güzel Pişman Feğilim Fiyatı 6300 çok Iyi Aynı özellikler

degerli43

degerli43

Üye
Benim Arkadaşta Var Ekran Nokta Nokta Gözükyor. Sizde De öyle Mi?

ferhatfirat

ferhatfirat

Üye
kardeş ben o telefondan aldım hediye olarak baya kurcaladım çok kullanışlı bir telefon sadece kendi ekran çözünürlüğü iyi değil onun dışında ses foto video harika fiyatına göre uçmuş bir telefon kaçırmadan al derim

lincoln1321

Üye
ben kullanıyorum her ozelligi cok super ses kalitesi mükemmel almanı tavsiye ederim

eren6523

eren6523

Üye
herkes ses kalitesi mükemmel demişte ya 6233 ü görmemiş yada telefonu abartıyor ben 2sini karşılaştırdım 6233 her yönden 1000 bastı

lyon_69

lyon_69

Üye
tel süper fiyatı da uygunn

djmehmetaltay

Üye
arkadaşlar 6300 ile arasında büyük fark var zaten ekraının mat renginden anlaşılıyo telefon küçük kibar ama bence pek de iyi bi telefon değiL en azından 6300'a göre:yuru

mollali61

Üye
valla yakından baktıysan şekli hiç güzel değil onu için heral de
resmileri çok güzel ama eline al bak ozaman anlarsın