Karşılaştırma Ankete Katıl Telefon Almamda Yardımcı ol

Sponsorlu Bağlantılar

Telefonu Seç ve Nedenini Yorumda Belirt

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Dostum bugün Turkcell mağazasına girdim Mate 10 lite , A8 , Note 8 , İ 6S inceledim hiçbirini de alasım gelmedi Asphalt Nitro yükledim hepsinde de hiç akıcı değildi ( İphone 6S e yükleyemedim bilmiyorum ) hangi telefonu alacağım emin değilim :D

Nokia 7 Plus güzele benziyor. Henüz satışa çıkmadı ama vaktin varsa bekle derim.

• Beğen
Tepkiler: ByEmre221

ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Xiaomi Mi Mix 2 al 2-3 android sürümü alır rahatlıkla üstüne birde 3 tanede kendi yazılım güncellemesi var onu da alacak kasma donma takılma yapmaz asla hiç bir kronik sorunlarıda yoktur xiaomi telefonların genel olarak az yani

• Beğen
ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi Mix 2 al 2-3 android sürümü alır rahatlıkla üstüne birde 3 tanede kendi yazılım güncellemesi var onu da alacak kasma donma takılma yapmaz asla hiç bir kronik sorunlarıda yoktur xiaomi telefonların genel olarak az yani
mi mix 2 2800TL

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper
azattt

azattt

Üye
Nokia düşündüm fakat güncellikte sıkıntı çekerim diye korkuyorum :D
güncellikte sıkıntı çekeceğini hiç düşünme. nokia bütün cihazlarına android p vereceğini aylar öncesinden söyledi. nokia 3'ten 9'a kadar hepsi alacaktır. en hızlı güncelleme veren cihazlar arasında. nokia 8'e de Pro Camera güncellemesi ile Kamerada daha iyi çekimler ortaya çıkacaktır

• Beğen

ceples

Üye
huawei yok ama ben huawei diyorum çok sağlam telefon.

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Kardeşim 3000 e hemen hemen alırsın

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
7+ mı ? 8 mi ?

Hangi telefonunu öneriyosun dostum
Mi Mix 2 , Mi 6 , A8+ ve uygun fiyata bulabilirsem S8 arasında kaldım düşünceleriniz nedir ?

Nokia 7 Plus gelmiş ama çok pahalı. O para verilmez bence ona. Ben de Huawei öneririm.

Buğra

Buğra

Admin
Konu sahibinin isteği üzerine :locked: hayırlı uğurlu olsun tekrardan

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt