Karşılaştırma Ankete Katıl Telefon Almamda Yardımcı ol

Sponsorlu Bağlantılar

Telefonu Seç ve Nedenini Yorumda Belirt

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
azattt

azattt

Üye
iPhone 6S - ios ile daha uzun ssür güncelleme desteği daha stabil sosyal medyadaki kamera senkronizasyonu iyileştirmesi android cihazlara göre daha iyi ve Apple Türkiye servis kalitesi

HTC U11- kamera ve kasa malzemesi kaliteli. Sd835 işlemci ile uzun yillar yüksek performans 128gb hafiza da artısı.

Asus 5 - yeni güncel cihaz 2000 TL fiyat etiketi ile yapay zeka destekli kamera özellikleri ekran kasa oranı tasarım

Note Fe
Mate 10 cihazlar da alınır.
Op5t sar değeri fazlasıyla yüksek geldi. Xiaomi modellerin kamera kalitesi de gece çekimlerinde ve videolar da kötü

• Beğen
Tepkiler: ByEmre221

Buğra

Buğra

Admin
Son güncelleme : İthalatçı Garantili olanları

Mate10 un Türkiye Garantilisi var mı bulamadım sitelerde
ve bu bahsettiğiniz Mate 10 Lite değil mi ?
hayır lite değil. normal huawei mate 10.

• Beğen
ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
hayır lite değil. normal huawei mate 10.
Mağazasında satın al gözükmüyor nasıl bulacağım :/
iPhone 6S - ios ile daha uzun ssür güncelleme desteği daha stabil sosyal medyadaki kamera senkronizasyonu iyileştirmesi android cihazlara göre daha iyi ve Apple Türkiye servis kalitesi

HTC U11- kamera ve kasa malzemesi kaliteli. Sd835 işlemci ile uzun yillar yüksek performans 128gb hafiza da artısı.

Asus 5 - yeni güncel cihaz 2000 TL fiyat etiketi ile yapay zeka destekli kamera özellikleri ekran kasa oranı tasarım

Note Fe
Mate 10 cihazlar da alınır.
Op5t sar değeri fazlasıyla yüksek geldi. Xiaomi modellerin kamera kalitesi de gece çekimlerinde ve videolar da kötü
Bir tanıdığımda asus vardı 5 ( ilk çıktığı zamanları ) kesinlikle alma demişyi kötüymüş . İphone 6S ben de düşünüyordum birkaç gün önce SDN'nin canlı yayınını izledim 6S alınmaz artık diyorlardı. Diğer söylediğin modellerede bakacağım

technogamer2345

Üye
HTC u11 de ucuzlamış aslında huawei mate 10 pro pahalı olmasa alınırdı da sizce htc u11 mi oneplus 5t mi? u11 biraz daha kalite ve dayanıklılık olarak ben öndeyim diyorda sanki op5t daha yeni ve çift kameralı faaln. antutudada ilk sıralarda.

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
Mi 6! Ucuz çünkü Aga

azattt

azattt

Üye
Mağazasında satın al gözükmüyor nasıl bulacağım :/

Bir tanıdığımda asus vardı 5 ( ilk çıktığı zamanları ) kesinlikle alma demişyi kötüymüş . İphone 6S ben de düşünüyordum birkaç gün önce SDN'nin canlı yayınını izledim 6S alınmaz artık diyorlardı. Diğer söylediğin modellerede bakacağım
Benim dediğim Asus 5 modeli yeni çıktı. Eski cihaz ile karıştırmayın. iPhone 6S alinmaz diyene bakmayın. 5s in güncelleme desteği yeni yeni bitiyor. 6s islemci kamera vs hâlâ çok iyi cihaz

Benim bahsettiğim cihaz bu. Yeni çıktı iPhone X tasarımı çentik rahatsız ediyorsa kapatılabilir zaten. Şu an indirimli 1999 TL fiyatı mevcut.

Bu da eski 3.4 sene önceki Asus 5 modeli

• Beğen
ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
Benim dediğim Asus 5 modeli yeni çıktı. Eski cihaz ile karıştırmayın. iPhone 6S alinmaz diyene bakmayın. 5s in güncelleme desteği yeni yeni bitiyor. 6s islemci kamera vs hâlâ çok iyi cihaz

Benim bahsettiğim cihaz bu. Yeni çıktı iPhone X tasarımı çentik rahatsız ediyorsa kapatılabilir zaten. Şu an indirimli 1999 TL fiyatı mevcut.

Bu da eski 3.4 sene önceki Asus 5 modeli
Sen olsan hangi telefonu alırdın 2500 TL'ye

azattt

azattt

Üye
Sen olsan hangi telefonu alırdın 2500 TL'ye
Ben her zaman boyutu çok büyük olmaması tek elle kullanımı kolay güncel ve garantisinde sıkıntı olmayacak cihazları tercih ederim. iPhone 6S alırdım. iPhone 7 yurtdışı cihazları da o fiyata bulabilirsin Türkiye de 1 sene garantili oluyor. Tabi sizin icin ekran boyutu sorun değilse Mate 10 veya Htc U11 tercihinde bulunun. 500 TL cebimde kalsın distribütör garantili isterseniz Asus 5 modeli tercih edilebilir

ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
Ben her zaman boyutu çok büyük olmaması tek elle kullanımı kolay güncel ve garantisinde sıkıntı olmayacak cihazları tercih ederim. iPhone 6S alırdım. iPhone 7 yurtdışı cihazları da o fiyata bulabilirsin Türkiye de 1 sene garantili oluyor. Tabi sizin icin ekran boyutu sorun değilse Mate 10 veya Htc U11 tercihinde bulunun. 500 TL cebimde kalsın distribütör garantili isterseniz Asus 5 modeli tercih edilebilir
Ben şuan Galaxy A8 2018 modeline sıcak bakıyorum iphonedan vazgeçtim çünkü beni kısıtlayan bir yazılım olduğuna karar verdim
Dediğiniz modellere de bakacağım

• Beğen
Tepkiler: azattt
ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
GÜNCELLEME : S7 EDGE nin kronik sorunları ve 2 senelik bir telefon ( güncellikte sıkıntı yaşatabilir ) olduğu için vazgeçtim. Tercihim şuan A8 den yana siz ne düşünüyorsunuz ?

murattkn3

Üye
Asus 5

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
2K ekran, Stereo Hoparlör, daha iyi kamera ( yapay zeka destekli ve sensör daha iyi ) ve bir android sürüm güncellemesi eksik. ( mate 10 android 8 ile geliyor 9-10 alır ) op5t 7.1.1 ile geldi 8-9 alır.

2011 yılında T20 almıştım. NFC özelliğini ön plana çıkarıyorlardı. Marketlerde, akaryakıt istasyonlarında, belediye otobüslerinde ve bir çok yerde NFC ile para veya kart kullanmadan telefonu dokundurup ödeme yapacaktık. Ne o zaman kullandığım T20 ile ne de sonraki kullandığım telefonlarla bir kere bile NFC ile ödeme yapmışlığım yok. Zaten halen doğru düzgün yaygınlaşmadı. Yani yapay zeka var denmesi bana şimdilik çok cazip bişey olarak gelmiyor.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
2011 yılında T20 almıştım. NFC özelliğini ön plana çıkarıyorlardı. Marketlerde, akaryakıt istasyonlarında, belediye otobüslerinde ve bir çok yerde NFC ile para veya kart kullanmadan telefonu dokundurup ödeme yapacaktık. Ne o zaman kullandığım T20 ile ne de sonraki kullandığım telefonlarla bir kere bile NFC ile ödeme yapmışlığım yok. Zaten halen doğru düzgün yaygınlaşmadı. Yani yapay zeka var denmesi bana şimdilik çok cazip bişey olarak gelmiyor.
Evet size katılıyorum düzgün bir yazılım desteği olmadıktan sonra donanımın anlamı kalmıyor.
Arkadaşlar Nokia 8 videoları 30fps mi çekiyor ve güncelleme ile düzeltirler mi ?

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
savaza

savaza

Üye
Xiamio mi 6 al 1600₺ rahatina bak sonrada

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
Ayni segmentteki bir telefona gore iyi hafif agir ama kalite kokan bir telefon

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güncelleme konusunda ve türkçe dilde sıkıntı yaşatırmı ?

murattkn3

Üye
Eğer uzun süreli kullanım için telefon arıyorsan asus tan şaşma.ben ilk çıkan asus zenfone 5 kullanıyorum nerdeyse 4 yıl oldu en ufak bir sorun çıkarmadı.ve şimdi yeni asus 5 inceledim harika bi telefon.tabiki tercih senin ama dayanıklı sağlam ısınmayan donmayan bir telefon istiyorsan asus derim

ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
Eğer uzun süreli kullanım için telefon arıyorsan asus tan şaşma.ben ilk çıkan asus zenfone 5 kullanıyorum nerdeyse 4 yıl oldu en ufak bir sorun çıkarmadı.ve şimdi yeni asus 5 inceledim harika bi telefon.tabiki tercih senin ama dayanıklı sağlam ısınmayan donmayan bir telefon istiyorsan asus derim

Dostum bugün Turkcell mağazasına girdim Mate 10 lite , A8 , Note 8 , İ 6S inceledim hiçbirini de alasım gelmedi Asphalt Nitro yükledim hepsinde de hiç akıcı değildi ( İphone 6S e yükleyemedim bilmiyorum ) hangi telefonu alacağım emin değilim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt