Deli :yavrum: Anladım ama deli ne alaka?
Baydırman Moderator Gulu Gulu' Alıntı: zenginin malı : Genişletmek için tıkla ... O değil de çenem yoruldu
Gulu Gulu Kapalı Hesap Genc007' Alıntı: O değil de çenem yoruldu Genişletmek için tıkla ... anladım ama zengini malı züürdün çenesini yorar ne alaka
Genc007' Alıntı: O değil de çenem yoruldu Genişletmek için tıkla ... anladım ama zengini malı züürdün çenesini yorar ne alaka
Baydırman Moderator Gulu Gulu' Alıntı: anladım ama zengini malı züürdün çenesini yorar ne alaka Genişletmek için tıkla ... Yoksa zenginin malını züğürt mü yiyor
Gulu Gulu' Alıntı: anladım ama zengini malı züürdün çenesini yorar ne alaka Genişletmek için tıkla ... Yoksa zenginin malını züğürt mü yiyor
Gulu Gulu Kapalı Hesap Genc007' Alıntı: Yoksa zenginin malını züğürt mü yiyor Genişletmek için tıkla ... robin hud varsa belki
Genc007' Alıntı: Yoksa zenginin malını züğürt mü yiyor Genişletmek için tıkla ... robin hud varsa belki
Baydırman Moderator Gulu Gulu' Alıntı: robin hud varsa belki Genişletmek için tıkla ... Ulan şimdiye kadar hep yanlış düşünmüşüz
Gulu Gulu' Alıntı: robin hud varsa belki Genişletmek için tıkla ... Ulan şimdiye kadar hep yanlış düşünmüşüz