Beyaz Temada Forumda Reklam Görüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
    Konu Sahibi
Beyaz Temada Forumda Reklam Görüyorum
Uzun süredir siyah temada kullanıyordum forumu bugün beyaz temaya geri döneyim dedim reklam çıktı, normalde üyelere reklam çıkmıyordu sanki?

PALA.

PALA.

Üye
Üye girişi yapana reklam çıkmaz, çerezleri tam sil, yine çıkarsa diğer sitelerde gezerken yüklenen ortak kullanım 3. taraf çerezlerden reklam çıkabilir.

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu
Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
    Konu Sahibi
Üye girişi yapana reklam çıkmaz, çerezleri tam sil, yine çıkarsa diğer sitelerde gezerken yüklenen ortak kullanım 3. taraf çerezlerden reklam çıkabilir.
Denedim halen aynı
Mesaj birleştirildi:

Sorun çözüldü, kaynağı Via tarayıcı.
Çözülmedi chrome ve edge de aynı sorun yaşanıyor.

Son düzenleme:
  • Düşünceli
Tepkiler: PALA.
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Twitch reklamı görüyorum

• Beğen
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Ublock kapalıymış

• Beğen
Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
    Konu Sahibi
Twitch reklamı görüyorum
Banada aynısı çıktı reklam sorun değil 1 tane var zaten ama deli dehşet internet yiyor bu video reklamlar.
Mesaj birleştirildi:

Via ile kontrol yapıldı, herhangi bir reklama rastlanmadı, tamam mı babayiğit (h)
Reklâm engelleyici açık değilken çıkıyormuş. Savcının emri var reklam engelleyici kapalı arıyoruz.

• Kahkaha
Tepkiler: Baydırman ve PALA.
PALA.

PALA.

Üye
Reklâm engelleyici açık değilken çıkıyormuş. Savcının emri var reklam engelleyici kapalı arıyoruz.
Ee biz boşuna mı buradayız babayiğit, savcının aklını bulandırmayın, dediğimi yapın (h)

• Beğen
  • Cool
Tepkiler: Baydırman, Dobraokuyucu ve MAERKEK
Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
    Konu Sahibi
@Cadillac34, @Buğra, @Ozan

Sadece uyarı vermek icin girmeyin siteye biraz da duzeltin. Heriflere laf ettik diye halı izlettirdiniz. Simdi gelin forumu duzeltin, bizim forum en azindan cokmuyor onlarin ki gibi sadece reklam cikiyor. Reklam gormemek icin uye olduk, bari bu ayricaligimizi elimizden almayin. Ya bide çok internet harcıyor twitch reklamı.

Son düzenleme:

Cadillac34

Üye
Twich haricinde bende reklam çıkmıyor. Google Chrome ve Search Browser kullanıyorsanız reklam çıkar.

PALA.

PALA.

Üye
Başlık zamanı geldiğinde değişebilir (h)
Beyaz Torosda Forumda Tank Görüyorum.

Twich haricinde bende reklam çıkmıyor.
3. Taraf çerezlerinden kaynaklanabilir, ek olarak reklam engelleme yapan Cloudflare DNS kullanılabilir.

Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
    Konu Sahibi
Ben kullanamam DNS falan kurumsal aglara da baglaniyorum sorun çıkartıyor basima.

Cadillac34

Üye
CloudFlare reklam engelliyor mu?

• Düşünceli

Üst Alt