kfahaa
Üye
windows 8 de de windows mağaza var oyun ve uygulama indirebilirsinYaw zaten daha çok ubuntu takılıyorum win7 sadece oyunlar için var
windows 8 de de windows mağaza var oyun ve uygulama indirebilirsinYaw zaten daha çok ubuntu takılıyorum win7 sadece oyunlar için var
neredeyse dedik bizde![]()
:kullansan 1 2 hafta alışırdın emin ol 7 den daha kolay geliyo şimdi banaDiyom ya beceremedim işteo yüzden Win8 kötü dür diyorum hep:S
örn windows logosuna basıp bişey yazıncaa hemen hızlıca arayabiliyosun 
windows 8 de de windows mağaza var oyun ve uygulama indirebilirsin
en cok o hosuma gitti 
adam biliyor yavfkullansan 1 2 hafta alışırdın emin ol 7 den daha kolay geliyo şimdi banaörn windows logosuna basıp bişey yazıncaa hemen hızlıca arayabiliyosun
![]()
senin adın bilici olsun 
aynn ama kötü yanı mağazaya girince heryere snn e postanla kayıt oluyo windowswindows 8 de de windows mağaza var oyun ve uygulama indirebilirsin

ben onun için yeni e posta açtımaynn ama kötü yanı mağazaya girince heryere snn e postanla kayıt oluyo windows![]()
![]()
Senkronize etmeye calisiyor ama onun ayarlari vardir veya kotu bir sey degildir.aynn ama kötü yanı mağazaya girince heryere snn e postanla kayıt oluyo windows![]()
![]()

ben format attım e postayı girdim arka planı bile geri getiriyor süper bişeySenkronize etmeye calisiyor ama onun ayarlari vardir veya kotu bir sey degildir.![]()
birine birşey yazınca pcyi açan hmn ana ekrandan görüyoSenkronize etmeye calisiyor ama onun ayarlari vardir veya kotu bir sey degildir.![]()
face mesajları da e postaya geliyo 
Tam olarak nasil anlamdim.kfahaa' Alıntı:ben format attım e postayı girdim arka planı bile geri getiriyor süper bişey
birine birşey yazınca pcyi açan hmn ana ekrandan görüyo![]()
face mesajları da e postaya geliyo
![]()
dogrukullanıcının son ayarlarını da geri getiriyor e postana kaydedipTam olarak nasil anlamdim.
onu microsoftun kendisi de beğenmediVista dermişim şimdisjsjsjshshshsb
Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Hee evet onu bende yasadim 2 kere format attim her sey geri geldi arka plan olsun explorer gecmisi olsunkullanıcının son ayarlarını da geri getiriyor e postana kaydedip
Evet kendi bile begenmedi birak biz begenelim.onu microsoftun kendisi de beğenmedi![]()
![]()

ben vista hiç kullanmadımHee evet onu bende yasadim 2 kere format attim her sey geri geldi arka plan olsun explorer gecmisi olsun![]()
Evet kendi bile begenmedi birak biz begenelim.![]()
Kullanmani da hic onermem zatenben vista hiç kullanmadım

Dunyanin Ram'ini yiyiyor...al
hiç kurmayı deneme bile pc 2 gün sonra format at diye yalvaracak hale geliyo bn 1 saat kullanmıştım![]()
![]()

pacu piranalarım yerde tavuk etleri var