Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vodafone 1000 dk 1000 sms sınırsız internet
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Memo6390
Üye
Konu Sahibi
Vodafone 1000 dk 1000 sms sınırsız internet
İyi günler arkadaşlar bazı arkadaşlar aylık 39 tl karşılığında 1000 dk 1000 sms ve sınırsız internet tarifesi yapıyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi
Buğra
Admin
Bu tarz kişilere para vermeyin sakın. Vodafone'da yer alan bazı açıkları kullanarak bu tarz şeyler yapmaya çalışıyorlar. Eğer yakalanırsanız büyük cezası olabilir.
Memo6390
Üye
Konu Sahibi
Doğrudur vodafonu aradım ve böyle bir tarifenin olup olmadığını sorudum yok dediler
yeumyang
Moderator
Şuan için hiçbir operatörde sınırsız internet yok sistem açığını kullanarak yapanlar var belli ücret karşılığında ama garantisi yok parayı verirsiniz sistem açığını kapatırlar verdiğiniz parayla kalırsınız zaten yasal olmayan bir işlem eğer Vodafone veya herhangi bir operatör mahkemeye verirse basınız agriyacaktir bence uzak durun bu gibi durumlardan
Memo6390
Üye
Konu Sahibi
Tmm teşekür edeim
Altun2018
Üye
Var Arkadaşım Yapti Dün Oldu Var Böyle Tarife Ama Nasıl Yapıldığı bilinmiyor
YaşlıTaşCocuk54
Üye
Yapmış nasıl olduğunu bilmiyor vayy
$
Altun2018
Üye
Şimdi arkadaşın yanina gidicem bana yapacak bana yapsın vodofone arar hangi tarife oldugunu öğrenirim
Benim arkadaşıma da başkası yapmış yanlış anlama yaşlıtaşçocuk
Memo6390
Üye
Konu Sahibi
Peki kardeşim
PALA.
Üye
Zamanında böyle bir açık turkcell de vardı, açığın olduğu paketi yaptığında 1 gb internet 1 tb oluyordu
Birisi bulmuş ve epey kullandı, sonra bir gecede 50 gb üzerinde indirme yapınca ertesi gün paketi kaldırdılar
Arkadaşlar size 2 gb geliyor O 2 gb donuyor Eskiden Bende black berry paketi vardı 1 yıl süresi varmış iptal old bende nasıl sınırsiz internet yapacam diye düşünüyordum ayda 70gb kullanıyordum black berryde