Motorola ikiye ayrılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
Motorola ikiye ayrılıyor

Motorola yükselişe geçmek için son kozunu oynuyor: Firma, iki farklı şirkete bölünmeyi planlıyor.

Dünyanın en büyük üçüncü cep telefonu üreticisi Motorola, bağımsız iki farklı firmaya ayrılıyor. Cep telefonu bölümü ve (iş) müşteri kolunun ikisi de borsada kayıt altına alındılar.
Bugünkü Motorola hisse sahipleri iki firmadan pay almaya devam edecekler. Bu hamle sayesinde hisselerin yüzde 10 oranında arttığı söyleniyor.
Aslında hissedarlar da bu kararı bekliyorlardı. Motorola uzun bir süredir rekabet yapacak bir konumda değil, zira RAZR telefonlarının başarısından beri hiçbir yükseliş gerçekleşmedi. Cep telefonu bölümünün ayrılması ile firma, Amerikan pazarına girmek isteyen Asyalı yatırımcılar için cazip hale gelmiş oluyor. Motorola yeni bir sermaye artışı ile devrimsel cep telefonları üretip piyasada söz sahibi olabilir.

toprakumit

toprakumit

Üye
Bu haberide biliyorum Paylaşım için saol :) :oke:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Motorola Bir Türlü Ulkemizde Popüler Hale Gelmedi Nedense ?

schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
Yok ya ne alaka :D artıkçı değilsin kardeşim sen :D İyi bir paylaşımcısın ;)

çok çok sağol kardeşim;) paylaşımlarımla yardımım dokunuyosa ne mutlu bana düşüncelerine çok sevindim sen benden daha iyi bi paylaşımcısın kardeşim:oke:

toprakumit

toprakumit

Üye
çok çok sağol kardeşim;) paylaşımlarımla yardımım dokunuyosa ne mutlu bana düşüncelerine çok sevindim sen benden daha iyi bi paylaşımcısın kardeşim:oke:
Çok saol kardeşim Sevgiler :) :oke:

PAPADOC

PAPADOC

Üye
bölünsün yaa belki diger yarısı güzel şeyler yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt