Motorola Moto G (2. nesil) sadece 99 dolar olarak satışta

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Motorola Moto G (2. nesil) sadece 99 dolar olarak satışta
Motorola’nın ilgi gören modellerinden Moto G (2.nesil) indirimli olarak satışta…



Çinli Lenovo, akıllı telefon pazarında yükselişe geçerken, son dönemde bazı önemli stratejik hamleler gerçekleştirdi ve bunlardan bir tanesi de Motorola’yı satın alarak bünyesine katması olmuştu. Lenovo Motorola’yı satın aldıktan sonra da firma faaliyetlerini arttırmıştı.



2015 sonlarına doğru bir çok yeni modelini gün yüzüne çıkartan firma, ayrıca 3. nesil Moto G modelini de Temmuz ayında resmi olarak duyurmuş ve sonrasında da bir çok pazarda satışa çıkarmıştı.

Motorola’nın Moto G (2. nesil) modeli de firma tarafından hala satılmakta ve şimdi de ilgi çekici bir fiyat indirimi geldi. Normal satış fiyatı 179.99$ olan akıllı telefon 99.99$ olarak Motorola’nın sitesi üzerinden satın alınabiliyor.

Motorola Moto G (2.nesil) akıllı telefon 5″ büyüklüğünde ve 1280×720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. Yonga seti ise Qualcomm’un 1.2Ghz saat hızında çalışan Cortex-A7 tabanlı MSM8226 Snapdragon 400 olarak yer almakta.

Akıllı telefonun sistem belleği 1GB olarak, dahili veri kapasitesi de 8GB olarak yer alıyor. Cihazın arka yüzünde 8MP kamera bulunurken, ayrıca ön kamerası da 2MP olurken, işletim sistemi de Google Android 5.0 Lollipop olmakta. Batarya ise 2.070 olarak konumlandırılmış.




http://www.maxicep.com/cep-telefonl...l-sadece-99-dolar-olarak-satista-h215404.html
 


MaxipmaN

Üye
Birinci nesilden farki ne acaba, özellikler bayağı düsük
 

Emre

Üye
Fiyatına göre özellikleri çok iyi.
 
Son düzenleme:
0MG90

0MG90

Üye
Stok bitirecekler galiba
 


Üst Alt