Droid Turbo 2 dayanıklılık testinde

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Droid Turbo 2 dayanıklılık testinde
Videoya aşağıda ki linkten ulaşabilirsiniz kırılmaz ekranlı telefon olarak lanse edilen telefon bakalım gerçekten de kırılmaz mı :sirit:

Droid Turbo 2 dayanıklılık testinde - MaxiCep


Motorola’Nın yeni akıllı telefonu Droid Turbo 2 dayanıklılık testine girdi.


Geçtiğimiz yıl sunulan Droid Turbo modelinin halefi olarak geçtiğimiz hafta tanıtımı Motorola tarafından gerçekleştirilen Droid Turbo 2’de dayanıklılık testinden nasibini alan akıllı telefon modelleri arasında yerini aldı.



Yeni çıkan tüm akıllı telefon modellerinde olduğu gibi Motorola’nın geçene hafta tanıtımını gerçekleştirdiği üst seviye akıllı telefon modeli Motorola Droid Turbo 2, tasarımı ve üstün donanım özellikleri dikkat çekmeyi başardı. Motorola’nın yeni akıllı telefonu Motorola Droid Turbo 2, anıtımı esnasında açıklanan kırılmaz ekranı ile de oldukça dikkat çekmişti. Motorola Droid Turbo 2 akıllı telefon modelinin 5.4 inç büyüklüğündeki Quad HD ekranı, ekstradan dayanıklılık sağlayan ShatterShield teknolojiye sahip 5 tabakadan oluşuyor. Teknoloji severlerin yakından tanıdığı YouTube kanalı TechRax’ın bu kez ki konuğu Motorola Droid Turbo 2 akıllı telefon modeli oldu.



TechRax kanalı, Motorola’nın kırılmaz olarak lanse ettiği ekrana sahip yeni akıllı telefonunu dayanıklılık testine tabi tuttu. Dayanıklılık testinin ilk etabını düşme testi oluşturuyor. Motorola Droid Turbo 2 bu testten başarılı bir sonuçla çıkıyor. Testin ikinci etabında Motorola Droid Turbo 2, çekiç testine giriyor. Ekranına uygulanan çekiç darbelerinden de başarılı sonuçlar alan Motorola’nın yeni akıllı telefonu dayanıklılık testinden başarılı bir sonuçla ayrılıyor. Ekranda bir takım ezikler oluşmuşsa da ekran tamamı ile parçalanmıyor.
 


Emre

Üye
Satış rekorları kırar bu cihaz :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt