KAYBOLAN-ÇALINAN TELEFONU BULMA YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
KAYBOLAN-ÇALINAN TELEFONU BULMA YARDIM
Öncelikle konu yanlış yerdeyse kusura bakmayın nereye açayım bilemedim .
Bugün akşam saatlerinde telefonumu başka bir şehirdeyken çarşıda düşürmüşüm. Evden taa oraya kadar tekrar gittim geçtiğim az bir yer vardı zaten heryere baktım çevre esnafa sordum ama telefondan iz yok .
Samsung Galaxy Note 3 tü telefon find my mobile vs. uygulama yoktu içinde ama yine de telefonu sinyalle vb. şeylerle bulma imkanım var mı ? Arıyorum kapalı gerçi o da ayrı bir dava ama bilemedim bir yol gösterin lütfen
Telefon önemli değil hadi de içinde çok gerekli bilgiler , 500den fazla resim vardı ailevi onları almam lazım

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Polise gidip kayıp çalıntı ihbarı yapman gerekiyor onun içinde IMEI lazım, böylece telefona hattından başka bir hat takılırsa tespit edilip bulunur.
Resimler içinde Drive, Onedrive vb yedeklemesi açık ise oradan alabilirsin, onun dışında alan kişi format atmaz silmez ise ve bulunursa ulaşabilirsin resimlere, onun dışında bir çözüm yok gibi.

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Polise anlattım durumu haber alırsak bildiririz dedi başka bir telefon numarası verdim :/
IMEI numarası cihazın kutusunda da oluyordu değil mi

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
kutunun alt yada üst tarafında bulunur imeı numarası marka model reng gibi seçenekler sinyal takibi imei den yer bildirmeyi sadece teror olayları için kullanıyorlar 3. sahıslar için değil zamanında başıma gelmişti ozaman lg cholate diye telefonum vardı popülerdi ozamanlar nerede düşürdüğümü bulamadım polise söyledim imei verdim haber veririz dediler halaa haber verecekler 10 sene oldu soguk su içtim bende

snapdroid

snapdroid

Üye

Buraya bakarsanız google in yaptığı ve her cihazda siz kurmasanız dahi kurulu gelen cihaz yönetici si programı ile cihazınızı bulabilirsiniz. Yalnız bunun için cihazın ınternete bağlı olması lazım.
Program cihazın yerini belirleyebilir ekrana yeni şifre ve yardım notu ekleyebilir en kötü seçenek olarak fabrika ayarlarına geri dönüş yaparsınız.

Buda google find my Phone a alternatif olan samsung find my mobile. Bu programda cihazla birlikte yüklü gelir.

İnşallah cihazı bulan kişi iyi niyetlidir de cihazı bulursunuz

Not : bahsi geçen programları gmail ve samsung account unuzu bilirseniz kullanabilirsiniz. Dediğim gibi yüklemeye gerek yok

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Google Konum Vardı Fakat İnternet Gerekmiyor Mu Onun İçin? Artık Öyle Bir Memleket Haline Geldik Ki Kimseye güven Yok.İnşallah Bulunur Bulunmasa Bile Ya 2.El Olarak Satarlar yada Parça Parça Bizimde Başımıza Gelmiştide Gitti Yani Telefon Geri Dönen Olmadı.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
By_Casparov

By_Casparov

Üye
Google hesabını silmediyse alan kişi Google konum dan çok rahat bulursun yerini. Yada samsung account dan da bulursun

bilal72

bilal72

Üye
Kardeşim piyasada note 3ün imei çok rahat bi şekilde değiştiriyorlar.
Googlenin veya diyer şirketlerin yaptığı cihazim nerede gibi programlar ne yazık ki gps ve internet olmadan çalışmıyorlar ki bu çok saçma çünkü telefon kaybolduğu veya çalındığı gibi kapatılıyor ve android açık kaynak olduğundan imei rahat değiştiriliyor.
Böyle güvenlik zaafiyeti istemiyorsanız bence iphone kullanmanız lazım geçen bi akrabamın iphone 7si çalındı telefon kapalı olmasına rağmen cihaz hemen bulunup adamın üzerine çullandık
Androidte de bence çevrimdışı veri gönderen bi şeyler yapılması lazım...

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Kardeşim piyasada note 3ün imei çok rahat bi şekilde değiştiriyorlar.
Googlenin veya diyer şirketlerin yaptığı cihazim nerede gibi programlar ne yazık ki gps ve internet olmadan çalışmıyorlar ki bu çok saçma çünkü telefon kaybolduğu veya çalındığı gibi kapatılıyor ve android açık kaynak olduğundan imei rahat değiştiriliyor.
Böyle güvenlik zaafiyeti istemiyorsanız bence iphone kullanmanız lazım geçen bi akrabamın iphone 7si çalındı telefon kapalı olmasına rağmen cihaz hemen bulunup adamın üzerine çullandık
Androidte de bence çevrimdışı veri gönderen bi şeyler yapılması lazım...
Normalde Cep TElefonu Kapalı Olsa Bile Google Bu Cihazları Bulur Fakat İşine GEldiği Bir Zamanda Olması Lazım.

bilal72

bilal72

Üye
Normalde Cep TElefonu Kapalı Olsa Bile Google Bu Cihazları Bulur Fakat İşine GEldiği Bir Zamanda Olması Lazım.
Aynen hocam.
İphone sevmiyorum hiç kullanmadım büyük ihtimalle de hiç kullanmayacam ama adamlar yazılım donanım birlikte çalışma konusunda tüm işletim sistemlerinin baya üzerindeler.
2.si güvenlik konusunda da adamlar baya iyidirler..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Telefonun bağlı olduğu hesaba girdim ama telefonu düşürdüğüm tarihten beri çevrimiçi olmamış ne yapabilirim ?
konumu bilinmiyor yani

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bulan adam uyanık birisidir ve "telefonun yeri tespit edilmesin diye" hiç açmıyor olabilir..
Ya da telefon hiç tahmin bile etmediğin bir yerde düşmüştür, kapanmıştır vb..

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Aklıma o geliyor kapandığı kesin de hem pin hem yüz tanımalı ekran şifresi vardı açamadı herhalde

snapdroid

snapdroid

Üye
Telefonu sürekli çaldırmayı veya 05xx diye beni ararmisin dedinmi hiç?
Belki zorlarsan operatörü sana yardım ederler

habib_723

habib_723

Üye
Bence telefonun çöp olmuştur şimdi farklı bir imei atıp kullanıyorlar dır.. Geçmiş olsun tekrardan...

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

burak6787

burak6787

Üye
IMEI numaranı hatırlıyorsan (belki faturada yazıyordur sadece bir tahmin) ve veri paketi vs açıksa bulabilirsin. Fakat kesin çözüm olarak polise gitmelisin.