"Dosya Ekleme Yetkisi" İsteyen Üyeler Buraya Yazın

Sponsorlu Bağlantılar

ArAp-YMN

ArAp-YMN

Üye
benm çok çalısmam gerek..:D

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu
gerçi olsaydıda bize verilmezdi herhalde

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
500 mesaj dan fazla mesajım var ama henüz 2 ay' ı dolduramadım eğer verebiliyorsanız bu yetkiyi almak istiyorum paylaşımlarımı hızlandırmak için..

yasirarslan

yasirarslan

Üye
ben istiyorum ama daha iki ay olmadı üye olalı 10 gün oldu 500 mesajım var

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Bugün itibarı ıle üyelıgımın 2. ayını doldurmus bulunmaktayım
Daha yararlı ve hızlı paylasımlar yapmak ıcn Dosya Ekleme Yetkısı Rica ediyorum...

mirafiori

mirafiori

Üye
bana da yetki verirseniz sevinirim iyi forumlar

euro2008

Üye
Merhaba ben dosya eklemek için yetki istiyorum. Eğer uygun görürseniz elimde herkesin işine yarayacak dosyalar var. Teşekkür ederim.

luupuus

luupuus

Üye
500 mesaj çok fazla arkadaşlar bende yetki istiyorum ancak 500 mesajım henüz yok......

lliseli

lliseli

Üye
bende sitedeki arkadaşlara dosya paylaşımı yapmak isterim ama yeniyim

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu
gerçi olsaydıda bize verilmezdi herhalde
Duymamış olayım. :nono:
500 mesaj dan fazla mesajım var ama henüz 2 ay' ı dolduramadım eğer verebiliyorsanız bu yetkiyi almak istiyorum paylaşımlarımı hızlandırmak için..
+
Bugün itibarı ıle üyelıgımın 2. ayını doldurmus bulunmaktayım
Daha yararlı ve hızlı paylasımlar yapmak ıcn Dosya Ekleme Yetkısı Rica ediyorum...
Sizlere yetkiler verildi.:sn:
Gelismis mesaj yazma alanı yada yeni konu açma sayfalarında, mesaj yazma alanının altında "Eklenti Ekle" butonu ile, sitede olmayan mobil içerikleri paylasabilirsiniz. Kabul edilebilir dosya türleri ve max. boyutları, eklenti ekleem sayfasında belirtilmistir. :oke:

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
bana da yetki verirseniz sevinirim iyi forumlar

Merhaba ben dosya eklemek için yetki istiyorum. Eğer uygun görürseniz elimde herkesin işine yarayacak dosyalar var. Teşekkür ederim.

500 mesaj çok fazla arkadaşlar bende yetki istiyorum ancak 500 mesajım henüz yok......

bende sitedeki arkadaşlara dosya paylaşımı yapmak isterim ama yeniyim

Arkadaşlar bu yetkinin verilebilmesi için, site yararına ihtiyacın olması gerekmekte ama görüyorum ki yeni üyeler de ilk is olarak bu yetkiyi istiyorlar. Daha sitede olmayan içerik varsa, onları tarzı sitelere ekleyerek paylastıgınızı görmemisken, buyrun siteye ekleyin daha iyi olur demek biraz tuaf olacaktır o yüzden biraz zamana ihtiyacımız var sanırım.

Bu süreçte üyelerin onaylanmak üzere gönderdigi, cep telefonu alakalı uygulama, oyun , tema , melodi vb içeren dosyalar ve konunun düzenine, yazımına bakılarak zaman içerisinde şartlar da göz ardı edilerek yetkilendirilmektedir her üye.

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
bende dosya ekleyebilirmiyim:sn::(:agla:utan:yuru

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
luupuus

luupuus

Üye
Arkadaşlar bu yetkinin verilebilmesi için, site yararına ihtiyacın olması gerekmekte ama görüyorum ki yeni üyeler de ilk is olarak bu yetkiyi istiyorlar. Daha sitede olmayan içerik varsa, onları tarzı sitelere ekleyerek paylastıgınızı görmemisken, buyrun siteye ekleyin daha iyi olur demek biraz tuaf olacaktır o yüzden biraz zamana ihtiyacımız var sanırım.

Bu süreçte üyelerin onaylanmak üzere gönderdigi, cep telefonu alakalı uygulama, oyun , tema , melodi vb içeren dosyalar ve konunun düzenine, yazımına bakılarak zaman içerisinde şartlar da göz ardı edilerek yetkilendirilmektedir her üye.

:@iyide ben zaten paylaşım yapıyorum ama''' tarzı sitelere ekleyerek paylastıgınızı görmemisken''' diye bir cümle kullanmışsınız bu bana uymaz çünkü bulduğum ve sitede olmayan oyun tema program bilgi her ne varsa paylaşıyorum saadece rapidshareyle uğraşmamak için yetki istemiştim:nono::nono::nono::nono::nono::nono:

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
:@iyide ben zaten paylaşım yapıyorum ama''' tarzı sitelere ekleyerek paylastıgınızı görmemisken''' diye bir cümle kullanmışsınız bu bana uymaz çünkü bulduğum ve sitede olmayan oyun tema program bilgi her ne varsa paylaşıyorum saadece rapidshareyle uğraşmamak için yetki istemiştim:nono::nono::nono::nono::nono::nono:
DOSTUM SABRET ŞURADA KAÇ GÜN KALMIŞ 2 AYI DOLDURMANA.
ikinci bir konu eğer sana öğle bir olanak sunulursa sitedeki tüm üyeler böle bir yetkilerinin olmalarını isteyecekler sizi ii anlıyoruz siteye katkı yapmak istiyorsunun ama bazı kurallar var herkes sizin gibi düşünmüyo bunlarıda göz önüne getirelim ve site için verilern kurallara biraz saygı duyalım bende bir zamanlar sizin gibi nega a21a undeqround bu kişilerden yetki istiyordum ama herşeyin zamanla olacağını anladım sabrettim paylaşımlarımı tüm hızıyla devam ettirdim ve şimdide sitede belirli bir yere geldim...sizde biraz sabırlı ve olumlu davranırsanız sizde birgün hakettiğiniz yere gelirsiniz...

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Paylaşımlarınız çok güzel teşekkürler

Konuşurken genel konusmak durumundayız takdir edersiniz ki hergün aramıza ortalama 1000 yeni üye katılıyor, ayrı ayrı degerlendirme zamanımız olmuyor ama bu sekilde devam ettiginiz takdirde zaten biz verelim deriz. Yanlıs anlasılma olmasın :oke:

alemburda

alemburda

Üye
DOSYA EKLEME YETKİSİ İSTİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER !

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
BEN :oke:

Üst Alt