500 mesaj çok fazla arkadaşlar bende yetki istiyorum ancak 500 mesajım henüz yok......
Duymamış olayım.bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu
gerçi olsaydıda bize verilmezdi herhalde

+500 mesaj dan fazla mesajım var ama henüz 2 ay' ı dolduramadım eğer verebiliyorsanız bu yetkiyi almak istiyorum paylaşımlarımı hızlandırmak için..
Sizlere yetkiler verildi.Bugün itibarı ıle üyelıgımın 2. ayını doldurmus bulunmaktayım
Daha yararlı ve hızlı paylasımlar yapmak ıcn Dosya Ekleme Yetkısı Rica ediyorum...
n:
bana da yetki verirseniz sevinirim iyi forumlar
Merhaba ben dosya eklemek için yetki istiyorum. Eğer uygun görürseniz elimde herkesin işine yarayacak dosyalar var. Teşekkür ederim.
500 mesaj çok fazla arkadaşlar bende yetki istiyorum ancak 500 mesajım henüz yok......
bende sitedeki arkadaşlara dosya paylaşımı yapmak isterim ama yeniyim
Arkadaşlar bu yetkinin verilebilmesi için, site yararına ihtiyacın olması gerekmekte ama görüyorum ki yeni üyeler de ilk is olarak bu yetkiyi istiyorlar. Daha sitede olmayan içerik varsa, onlarıevet aynen
bende dosya ekleyebilirmiyimn:
utan
![]()

mahçup ettiniz beni çok çok çok teşk...sizin hakkınızı kredi kartıyla 12 aya öderim inşallahyeni üye olmana karşın yararlı paylaşımların var
yetki verildi![]()

Arkadaşlar bu yetkinin verilebilmesi için, site yararına ihtiyacın olması gerekmekte ama görüyorum ki yeni üyeler de ilk is olarak bu yetkiyi istiyorlar. Daha sitede olmayan içerik varsa, onlarıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıztarzı sitelere ekleyerek paylastıgınızı görmemisken, buyrun siteye ekleyin daha iyi olur demek biraz tuaf olacaktır o yüzden biraz zamana ihtiyacımız var sanırım.
Bu süreçte üyelerin onaylanmak üzere gönderdigi, cep telefonu alakalı uygulama, oyun , tema , melodi vb içeren dosyalar ve konunun düzenine, yazımına bakılarak zaman içerisinde şartlar da göz ardı edilerek yetkilendirilmektedir her üye.
iyide ben zaten paylaşım yapıyorum ama'''

DOSTUM SABRET ŞURADA KAÇ GÜN KALMIŞ 2 AYI DOLDURMANA.iyide ben zaten paylaşım yapıyorum ama'''
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıztarzı sitelere ekleyerek paylastıgınızı görmemisken''' diye bir cümle kullanmışsınız bu bana uymaz çünkü bulduğum ve sitede olmayan oyun tema program bilgi her ne varsa paylaşıyorum saadece rapidshareyle uğraşmamak için yetki istemiştim![]()
Paylaşımlarınız çok güzel teşekkürleriyide ben zaten paylaşım yapıyorum ama'''
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıztarzı sitelere ekleyerek paylastıgınızı görmemisken''' diye bir cümle kullanmışsınız bu bana uymaz çünkü bulduğum ve sitede olmayan oyun tema program bilgi her ne varsa paylaşıyorum saadece rapidshareyle uğraşmamak için yetki istemiştim![]()