mustafaaa35
Üye
v7 valla dahav8 mi mustafa
v7 valla dahav8 mi mustafa
v8 i kimse kurmayinca rn kurdum ve denedim,sonuc hüsran[emoji58]
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynen dostum,ekonomiyi duzelttigim anda iphone a zipliycam bendeDostum ben iphone 5s'e geçtim. Cihaza İos 10 güncellemesi geldi. Kaç yıldır piyasada olan bir cihaz olmasına rağmen halen güncelleme desteği alıyor. Ayrıca gerçekten iphone tavsiye ederim. İos 10 ile harika olmuş. [emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalk
para var huzur var tabi [emoji3]Dostum ben iphone 5s'e geçtim. Cihaza İos 10 güncellemesi geldi. Kaç yıldır piyasada olan bir cihaz olmasına rağmen halen güncelleme desteği alıyor. Ayrıca gerçekten iphone tavsiye ederim. İos 10 ile harika olmuş. [emoji3]
para var huzur var tabi [emoji3]
durumumuz yok mustafa paranin gozu kor olsun napalim
uzman hayırlı olsun dostum Güle güle kullan ben S3 le sonuna kadar gideceğim para yok pul yok zaten S3 ü bile alamazdım hediye geldi bunada şükür
gözümüz yok Allah daha iyisini nasip etsin[emoji5]Yaw arkadaslar bende zengin bir insan degilim. Bir akrabamla cihazları takas yaptık. Sıfır cihaz degil para verip almadım.[emoji3]
hadi hadiiii[emoji6]Yaw arkadaslar bende zengin bir insan degilim. Bir akrabamla cihazları takas yaptık. Sıfır cihaz degil para verip almadım.[emoji3]
v8 de çalışıyor, sorun yok.Screen Mirroring çalışmıyor arkadaşlar. Çalıştırabilen varmı ? Miui rom yüklemeyi düşünüyorum bilgisi olan var mı ?
Arkadaşlar bu apk dosyasının simgesini değiştirmek istiyorum çok uğraştım yapamadım sizden ricam şu iki simgenin birini bu apk simgesiyle değiştirmeniz özellikle mustafa arkadaşdan rica ediyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar bu apk dosyasının simgesini değiştirmek istiyorum çok uğraştım yapamadım sizden ricam şu iki simgenin birini bu apk simgesiyle değiştirmeniz özellikle mustafa arkadaşdan rica ediyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunuda denedim olmuyor yada ben yapamadım oluyor gibi gösteriyor ama hiçbir değişiklik olmuyor x-plore ile denedim simgeleri sildim kopyaladım olmadıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burdan dene