Mehmet
Emekli Yönetici
Gsliyim ama her maça bakıyomBjklimisin yoksa aksam mac mı izleyecektin periscope dan
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gsliyim ama her maça bakıyomBjklimisin yoksa aksam mac mı izleyecektin periscope dan

Bende gs. Aksam bjknin maci varda ondan dedim.Gsliyim ama her maça bakıyom![]()
neymiş bu proBende gs. Aksam bjknin maci varda ondan dedim.
Periscope yerine baska pro buldum. Cam gibi![]()
Dünden

kullanmıştım ama çok donuyordu sende donma olmuyormuBluestack la pc ye kurup keyfine bak
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Pcde sanırım ekran kartı ile alakali kalite bölümü var. Görüntü üzerinde i simgesi var. Ona tıklayıp kalite degistirerek dene.kullanmıştım ama çok donuyordu sende donma olmuyormu
Facede grubum var. Doğa ile alakali. Cekim yapiuomsende takıla takıla 360 moda takıldın![]()
evet takip ediyorum günlük kullanıma uygun olana kadar devler işi bırakacak diye korkuyom@Mehmet nihayet Tab S'ten kernel çıkarmışlar bize göretakip ediyor musun? Ben arada giriyorumda çok ağır ilerliyor hevesim kaçıyor yavaş yavaş.. :/

5ghz Wifi kullanıyor musun ? Veya 5ghz Wifinin olduğunu gördün mü hiçPhornasis Note 7 güncelleme almış. Leş gibi olmuş. İlk sürüm daha iyiydi. Uzak durun... [emoji16]
Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
Maalesef görmek daha nasip olmadı. [emoji16] Ben de merak etmiyor değilim.5ghz Wifi kullanıyor musun ? Veya 5ghz Wifinin olduğunu gördün mü hiç