4G ve Wifi Karışık kullandım. Bir ara epey bir 3G ile yükledim sonuç şimdilik bu.Şarj nasıl arkadaşlar
Eski romda ?4G ve Wifi Karışık kullandım. Bir ara epey bir 3G ile yükledim sonuç şimdilik bu.
Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
AryaMod S7 Port bu roma göre daha iyi pil ve stabillik veriyordu. Şimdilik bu rom ile devam büyük arıza çıkarırsa değiştiririm.Eski romda ?
Ne kadarlık bir ram kullanımı yapıyor. Bende 1200 MB 1400 MB bu arada bir boş ram kalıyor. Öyle çok bir kullanım yok. 80'e yakında uygulama var.Ram kullanımı yűksek
Romdan memnun musunuz? Şu ana kadar gayet iyi gitti, şarj AryaMod göre bir tık geri ama arayüzü çok sevdim.Bir ara 2.3 kullanım vardı.şimdi arkaplan temiz olduğu halde 1.5
Kamera bende ayar bile yapılmıyor 360 Kamera uygulaması ile hallettim.Benim yaşadığım sorunlar;
Wifi paylaşımı yaptığımda başka cihazlar bağlanamıyor.
Kameranın dpi ayarı bozulduğu için fotoğraf çekemiyorum.
Kullanılabilir ram son uygulamaları kapatmadığım sürece 300 400mb değerlerine kadar geliyor. (arka planda toru topu 5 uygulama açık biri tarayıcı çift çekme açık diğerleri instagram, snap, wp ve mesajlar.)
Ara ara performans sorunları
Ve son olarak şuan ekran görüntüsü alamıyorum. Güvenlik ilkeleri engelledi tarzında hata alıyorum. Hatanın çözümüne göre telefonda Güvenlik İlkeleri ile ilgili bir uygulama olmalıymış oradan işlem yapmak lazım ancak bulamadım.
@Sarangni
Titanium Backup kurup arama kısmından ''Security '' yazar mısın.
Eğer ''Security Policy Updates'' tarzında bir şeye ulaşırsan onun yedeğini alıp bana gönderir misin
Stock rom kullaniyorsan rusyanin son sürümünü kullan sarji iyi gidiyorTürkiye and.5 stock Roma döndüm. N5 Aurora olanda denedim. Yine aynı oldu. Şuan Tr rom iyi. Ama şarj hızlı iniyor gibi geldi bana...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Stock a xposed kurulmuyor sanırım. Kurunca yani frameware i telefon aciliyor ama hersey sirayla durduruuluyor. Wipe file factory reset yapinca duzeldi.Stock rom kullaniyorsan rusyanin son sürümünü kullan sarji iyi gidiyor