Note 7 port mu oluyor bu. 360 resim oynatici, upsm vs calisiyor mu.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben 2 haftadır bunu kullanıyorum önemli bir sorunu yok beğendim
Çözümü buldum screen off memo pro yerine samsungun kendi uygulamasini kurmaliyiz.En stabili stock screen of memo bendede kayit yapmiyor
çalışmazBu rom control uygulmasi rootlu stock romda calisirmi acaba
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
stocktada xposed yüklenmiyor özelleştiremiyorsun çok can sıkıcıstock tr 5 mehmet hocam... 360 önemli benim için. o yuzden customlara yönelmedim henüz![]()

Valla dogru, bende korku filmi izliyom unutam diyestocktada xposed yüklenmiyor özelleştiremiyorsun çok can sıkıcı![]()
4.4.2çalışmaz
@mc_307 @teknolojibaronu hangi romdasınız
Kullaniyorum ama ilk kez oyle bisey duydum. Sanki iphone da vardi o tarz bisey.periscope kullanan var mı telefon aşırı ısındı arama ve mesaj dışındaki uygulamalar cihaz soğuyana kadar kullanılmayacak diye uyarı çıktı ilk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum
dün gece oldu o uygulamayıda sabahtan beride kullanıyorum olacakmı diye telefon biraz ısındı ama uyarı filan çıkmadıKullaniyorum ama ilk kez oyle bisey duydum. Sanki iphone da vardi o tarz bisey.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bjklimisin yoksa aksam mac mı izleyecektin periscope dandün gece oldu o uygulamayıda sabahtan beride kullanıyorum olacakmı diye telefon biraz ısındı ama uyarı filan çıkmadı