dark_13
Üye
bana toplam 21 günde geldiTeşekkürler, sağolasın
Gümrükte takılma olayı oluyor mu? Toplamda ne kadar sürede geliyor?
bana toplam 21 günde geldiTeşekkürler, sağolasın
Gümrükte takılma olayı oluyor mu? Toplamda ne kadar sürede geliyor?
Sitelerinde bahsettikleri gümrük olayı sıkıntı oldu mu?bana toplam 21 günde geldi
75$'ın altında fatura bedeli ve GSM özelliği olmayan ürünlerde gümrük sorunu olmuyor.Sitelerinde bahsettikleri gümrük olayı sıkıntı oldu mu?
Continuum açıp bağlan deyip televizyonu semince ekran gelmiyor mu?Dostlar merhaba,
Ben 950 XL yi kablosuz olarak televizyona bağlamak isterken sadece ses bağlantısı kuruyor. Kablosuz continuum kullanamıyorum. Acaba sıkıntı nerede olabilir?
Hocam ne kadar ücret iadesi yapacaklar ? Faturadaki tutar kadar mı yoksa kendileri mi belirliyorlar ?Kılıflar çok hoş duruyor gerçekten. Telefona farklı bir hava katıyor.
Ben ısınma ve hatalı aydınlatma sorunları sebebiyle gönderdim servise. Haziranın 7 sinde. Teleservice değişim kararı verdi bir hafta sonra. Ancak başka hareketlilik olmadı. Pazartesi günü Microsoft'u aradım onlar 1520 için artık ücret iadesi yapıldığını söylediler.
Faturadaki tutarın aynısını iade ettilerHocam ne kadar ücret iadesi yapacaklar ? Faturadaki tutar kadar mı yoksa kendileri mi belirliyorlar ?
Benim samsung akıllı televizyonda çalışıyor sorunsuz. Herhangi bir ayar yapmam gerekmediBağlanmaya çalışıyor ve akabinde bağlanılamadı diyip bırakıyor.
Burada bahsettiği kablosuz ne acaba? Bluetooth ve wifi açık olduğu halde bunu söylüyor
Note 5 bağlanıyor sıkıntı çıkarmıyor.Benim samsung akıllı televizyonda çalışıyor sorunsuz. Herhangi bir ayar yapmam gerekmedi
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan,deneyimlerini zaman zaman bizimle paylaşırsan memnun oluruz.Lumia 950 elime ulaştı. Plastik kasa haricinde gayet güzel bir telefon. Ancak elinizdeyken plastik kasa sanki alimünyummuş gibi his veriyor. 820'den sonra bu telefon büyük olmasına rağmen oldukça zarif geldi bana. Beklediğimden daha ince bir yapısı var. Yanında şeffaf silikon kılıf da geldi. Kılıf da güzel yakıştı yani. Ekran, kamera, hız filan konularında bişey söylemeye gerek yok zaten. WP8.1'de mağazadan bir uygulama indirdiğimizde uygulamayı direk açamıyorduk. "Görüntüle" diye bir buton vardı ve bizi uygulama listesine götürüp uygulamayı orada gösteriyordu. W10'da ise "Aç" butonu konulmuş. İşte şimdi olmuş dedirtiyor![]()
Hayırlı olsun güle güle kullanLumia 950 elime ulaştı. Plastik kasa haricinde gayet güzel bir telefon. Ancak elinizdeyken plastik kasa sanki alimünyummuş gibi his veriyor. 820'den sonra bu telefon büyük olmasına rağmen oldukça zarif geldi bana. Beklediğimden daha ince bir yapısı var. Yanında şeffaf silikon kılıf da geldi. Kılıf da güzel yakıştı yani. Ekran, kamera, hız filan konularında bişey söylemeye gerek yok zaten. WP8.1'de mağazadan bir uygulama indirdiğimizde uygulamayı direk açamıyorduk. "Görüntüle" diye bir buton vardı ve bizi uygulama listesine götürüp uygulamayı orada gösteriyordu. W10'da ise "Aç" butonu konulmuş. İşte şimdi olmuş dedirtiyor![]()
820den 950ye terfi etmek... bir gün bana da nasip olur mu öyle bişi acaba![]()
Şuan onu sadece araçta kullanabileceğim moda dönüştürme aşamasındayım. Navigasyon ve Müzik içeriği dışındaki çoğu şeyi kaldırıp sadece araçta kullanmayı düşünüyorum.cihaz modeli nedir ? Vestel Tvlerde 8.1 sıkıntısız bağlanıyordu windows 10 ile continuum destekli cihazlarda sıkıntı çıkarıyor ağır kalıyor vestele bağlanamıyor bazı lg tvlerde de öyle durumBağlanmaya çalışıyor ve akabinde bağlanılamadı diyip bırakıyor.
Burada bahsettiği kablosuz ne acaba? Bluetooth ve wifi açık olduğu halde bunu söylüyor
Sana inşAllah daha iyisi nasip olur
820'yi bırakırken baya bir üzüldüm açıkçasıŞuan onu sadece araçta kullanabileceğim moda dönüştürme aşamasındayım. Navigasyon ve Müzik içeriği dışındaki çoğu şeyi kaldırıp sadece araçta kullanmayı düşünüyorum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hep arabada kullanacaksan bunlar yerine ana sayfaya istediğin uygulamaları geniş kutucuk olarak diz daha iyi olur bence.Dash Car da güzel.
Hep arabada kullanacaksan bunlar yerine ana sayfaya istediğin uygulamaları geniş kutucuk olarak diz daha iyi olur bence.
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]