Forumda Kimsecikler Kalmamış

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
İşsiz Samesung fanları Sony konularıma 1 yıldız atmaya başlamış. Sonra neden forumdaki aktif kullanıcılar azalıyor.

asfgsdfgdsf, enteresan. :D
söktürdüm rütbeyi :D

vaaaay. :D
Yine en başta dediğim yere geliyoruz . Burası ağırlıklı olarak Nokia üzerine kurulu bir forumdu. Firma bitince üyelerinin bir çoğu farklı yerlere dağıldı, kimisi de sadece sosyal medyaya yöneldi. Geri kalanlar sizin dediğiniz gibi banlanmalar falan derken burası içi boş hale geldi.
Aktif forumlara da şuan baksan aktif üye çoğunluğu 2012 ve öncesi üyelik tarihlerine sahiptir.. Daha yenilerde mutlaka başka yerlerden gelenlerdir..

Adam doğru söylüyor. Hepsinin tek bir suçlusu var beyler:

"Microsoft"

furyzer0

furyzer0

Üye
Adam doğru söylüyor. Hepsinin tek bir suçlusu var beyler:

"Microsoft"
Ms olmasa başkası olacaktı ben öyle düşünmüyorum.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Bence anlık ortalama 2500 ziyaretçi sayısını yaklayabilen bir forum hala dimdik ayaktadır. Ama 8000 anlık ziyaretçileri gördüğümüz günler de oldu. O günlerden bu günlere gelmek gerçekten hüzün veriyor. Muhabbet konularında bir mesaj yazıp sayfayı f5'lediğimde 8 sayfa ileri gittiğim günleri hatırlıyorum. Alternatif olmadığı için internetteki uğrak noktalardan biriydik. Nihayetinde burası bir mobil içerik platformu ve artık işletim sistemlerinin kendi marketleri var. Bu şartlarda Maxicep hala aylık milyonları bulan ziyaretçi alabiliyorsa bence bu bir başarıdır.

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref', Buğra ve MaxipmaN
mrzstyl

mrzstyl

Üye
üzülme maxicep kalan 3-5 üye hala seninle :disko:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Ms olmasa başkası olacaktı ben öyle düşünmüyorum.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Arkadaş kendi adına espri yapıyor olsa da göze çarpan en kaba unsurun bu olduğunu hepimiz biliyoruz.
Dediğin gibi katilin kimliği önemli değil.

Baydırman

Baydırman

Moderator
Hep uzaylıların yüzünden

Buğra

Buğra

Admin
Zaman çabuk geçiyor daha dün gibi test mod olduğum zamanları hatırlıyorum elbette her sitenin belirli dönemlerde yükseliş ve düşüş zamanları olabiliyor biz hala buradayız :oke:

NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
Bence anlık ortalama 2500 ziyaretçi sayısını yaklayabilen bir forum hala dimdik ayaktadır. Ama 8000 anlık ziyaretçileri gördüğümüz günler de oldu. O günlerden bu günlere gelmek gerçekten hüzün veriyor. Muhabbet konularında bir mesaj yazıp sayfayı f5'lediğimde 8 sayfa ileri gittiğim günleri hatırlıyorum. Alternatif olmadığı için internetteki uğrak noktalardan biriydik. Nihayetinde burası bir mobil içerik platformu ve artık işletim sistemlerinin kendi marketleri var. Bu şartlarda Maxicep hala aylık milyonları bulan ziyaretçi alabiliyorsa bence bu bir başarıdır.

Sonuna kadar katılıyorum sana
Ben pek aktif bir kullanıcı değilim forum eskisi gibi değil ama bu forumdan aldığım tadıda sosyal medyadan alamıyorum
Bir arkadaşımız cok güzel yazmış sosyal medya asosyallik devride cep telefonlarıyla bitiyor aslında bitmiyor bize bitiyormuş gibi geliyor
Sebep İse Telefonlarımız bundan yıllar öncesinde telefondan facebooka girmek twittera girmek için değil haberleşmek içindi.
Otururduk bilgisayar başına asosyalliğin dibini görürdük , Şimdi bakıyorum cafelerde barlarda kütüphanede işte halısahada hergün biryerlerdeyiz Ama sosyal medya hep yanımızda Haliylen oralarda yer bildirimi yapıp fotoğraflar paylaşıp arkadaşları sayfaları takip etmek varken kimse girip forumlarda gezmez.
Biz gibi istisnalar hariç , Hepimizde biraz var Ama eski Herşeyiyle güzeldi mahalle kültürü , forum kültürü vs vs. :)

Başarı konusunda sonuna kadar katılıyorum sana bilemiyorum ne kadar az o kadar öz eski tadı olmasada ben bu forumu seviyorum
Tek eksik yanı belli bir şeyler yapılmaya kalkındığı zaman yeterli ilgi bulunamaması
Tanıtım videolarından ziyade olarak daha cok etkinlik çekiliş hediye vs. yarışma tarzı şeyler yapılabilir forumda

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
@Kaptan a gemiyi verin düzeltsin şu gemiyi

Baydırman

Baydırman

Moderator
Tamamen ölmeden bir çare bulun doktor eröl bey :sos

Üst Alt