n73 üm var bunda 3tane haporlör cıkısı var

Sponsorlu Bağlantılar

hackerby17

hackerby17

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatik ekran istiyorsan nokta n75 var çin malı :D aynı n73 ^^

nightblue0631

nightblue0631

Üye
3 tane var kardeş

safakk

safakk

Üye
valla arkadaşlar ben n73 kullanıyorum ve 2 hopalörü olduğunu biliyorum ayrıca youtobe da videosu vardır aratın bulursunuz ayrıca ben bu telefonu almadan önce çok araştırdım herkes iki tane diyo ve bi arkadaşla tanışmıştım o da 2 diyodu ve fiilen servise gidip açtırdığını söylemişti :)

arslan_arcelik

arslan_arcelik

Üye
arkadaşlar ilk defa duyuyorum merak ettim bakıcam

bakteris

bakteris

Üye
3 tane war galiba ama 2sini kullaanabiliyosunn galiba :S :D

kesinlikle 3 tane var biri ne işe yarıyo bilmiyorum şu ana kadar kimsede 3.hoparlörün ses çıkardığını duymadım..galiba sağdaki hoparlörün görünümü bozulmsın diye solada yapmışlar bir tane :)

schumici

schumici

Üye
3 tane var 2 üstte 1 altta

yasar2406

Üye
3 tane var

elaprenss

Üye
arkaşlar 2 tane var üst sol çalışmıyor işterseniz mp3 açıp elinizi kapatın kontrol edin hem sag hem sola aradaki 7 farkı bulum

huseyinkarabal

Üye
n73'de biri altta biri sağ üstte olmak üzere 2 hoparlör vardır
3 diyenler kesinlikle sallıyo

sahin.

sahin.

Üye
arkadaşlar ben baktım hemde telefonun kasasını değiştirirken eğer orjinal kasa alırsanız alt hoparlör mikrofon gibi şeyler kasada bereber geliyor N73 te 2 tane hoparlör vardır (hatta üst hoparlör telefona baktığınızda sol taraftadır )...tartışmaya gerek yok

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
333333333333333333333333 taneee :D:D:D

--------------- Ekleme ---------------

Şaka bi yane 3 tane arkadaşlar

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
3 diye duymuştum

m.furkan1993

m.furkan1993

Üye
3 tane abi

xkadir61

xkadir61

Üye
arkadaşlar telefonu ellerimle söktüm, tornavidamda yoktu ama makasla söktüm,darma dağın ettim ama sadece 2 tane var.üstte bir alttada birtane var.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
arkadaşlar telefonu ellerimle söktüm, tornavidamda yoktu ama makasla söktüm,darma dağın ettim ama sadece 2 tane var.üstte bir alttada birtane var.

:DN73 e ben dokunmaya kıyamıyorum sen darma dağan ettim diyosun:D

xkadir61

xkadir61

Üye
ama topladım onu .içerideki tek vidayla tutturulmuş bir tabaka vardı, vidayı sıkayım derken iyiçe yalama oldu.ama ön kapağın altındaki vidalar tutuyor onu. telefonu topladığımda çalıştığını görmek bir başka geliyor bana, sökerken o heyecan ve korkuyu yaşamanızı istemem sakın denemeyin tavsiye etmem. bırakın teknikservis söksün. ben sadece merak etdim. ama 3 üncü hoparlörü bir türlü bulamadım. nerede o 3 tane var diyenler bana bir yardımcı olsunlar,yerini söylesinler bakalım.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
3 tane yok 3333333 tane var :D

xkadir61

xkadir61

Üye
sizinkinde 3 olabilir ama benimkinde 2 tane var.

eren6523

eren6523

Üye
bende 3 tane demeyi çok isterdim ama 2 tane malesef arkadaşlar

sukruon

sukruon

Üye
sen yanlış görmüşsündür

Üst Alt