n73 üm var bunda 3tane haporlör cıkısı var

Sponsorlu Bağlantılar

WEZALİM

Üye
2 tane tabiki 3.ızgara estetik görünüm için

azadiya_welat

Üye
hayır arkadaşlar ben n73 kulanıyorum 3 tane deniliyor ama biri çalaşmıyoraç kapa tuşunun sağındaki çalışıyor solundaki çalışmıyor

cecman

cecman

Üye
hayır arkadaşlar ben n73 kulanıyorum 3 tane deniliyor ama biri çalaşmıyoraç kapa tuşunun sağındaki çalışıyor solundaki çalışmıyor

arkadaşim 3 tane hoparlör çıkışı yok sadece 2 tane birisi üsttarafta birisi alt tarafta on off tuşunun yanında bi tane var iananmayan açsın baksın

ozbrk

ozbrk

Üye
3+2=5 :zong:

djNuRi08

djNuRi08

Üye
ArKADaşLAr beN kapAk VE kasAsıNI dEqişTİrirKEN BaKTIM Bİ tane alt tarafta war bide üste war üstünün iki tane görüldügüne bakmayın 1 tane war ama şeil olsun diye yapmışlar inceledim ve gördüm bilginiz olsun ...

mgax

Üye
içini bizzat kendim açtım kasa değiştiriken ama yukarda bir tane aşağıda bir tane toplamda iki tane

kaan0

kaan0

Üye
bunun herkes tarafından bilinmesi lazım kulağını daya bak bakalım çalışıyo mu çalışmıyo mu ben 2 tane diye biliyorum...

erengelebek

Üye
arkadaşlar 3 tane çıkış var gibi bende n73 kullanıyorum fakat youtube da N73 disassambly yazarsanız N73 tamamen söküyor eleman orda sona doğru biri altta biri üstte olmak üsere 2 adet hop. çıkartıyor düz dikdörtgen üzeri parlak ve onun üzerinde siyah yazılı olarak , dikkat ederseniz 2 tane söküyor yani 2 tane var.. 7:16 da birini 8:10 da diğerini çıkartıyor.

kaan0

kaan0

Üye
arkadaşlar 3 tane çıkış var gibi bende n73 kullanıyorum fakat youtube da N73 disassambly yazarsanız N73 tamamen söküyor eleman orda sona doğru biri altta biri üstte olmak üsere 2 adet hop. çıkartıyor düz dikdörtgen üzeri parlak ve onun üzerinde siyah yazılı olarak , dikkat ederseniz 2 tane söküyor yani 2 tane var.. 7:16 da birini 8:10 da diğerini çıkartıyor.

Eleman son noktayı koymuş daha bize laf düşmez...:oke:

mmzzkk

mmzzkk

Üye
3 tane var mı çoğu n73 te 2si çalışıyor.. 9-10 arkadaşımda var sadece 1 inde çalışıyor 3 hoparlörde..

orh46

Üye
üstekinin biri boş

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
2 tane

brosil

Üye
arkadaş lar salaklık yapmalım lütfen...2 tane var...1 tanesi telefonun dış dizaynı bozulmasın die üste yapmş lar ama çalışmıo...1 tanesi üstte sağdaki birisi de altta ki...3. hoparlör açılıyomu bilmiyorum

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
üste 2 tane var biri çalışmıyor mu diyorsun
:sn:

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Üstte 1 altta 1 toplam 2 tane var.üstteki izgaranın biri boş tipi bozulmasın diye öyle yapmışlar.tel tamiri yapıyorum o yüzden n73 açtım biliyorum.

erengelebek

Üye
foruma baktım bu kadar yorulmanıza telefonunuzu sökmenize gerek yok , hani yasaklı bir site varya video falan izliyoruz hani adını sölersem belki olmaz diye çok meşhur hani kapatılıp açıldı falan derken kapatıldı külliyen, hatta ktunnel falan gibi sitelerden giriyoruz, ha o siteye girin biraz ingilizceyle yani arama çubuğuna 'N73 disassembly' yazıp videoyu izlerseniz adam N73 ü yapılabilecek en fazla şekilde parçalıyor yani söküyor, orada dikkat ederseniz sadece 2 ADET HOPARLÖR VAR ayrıca ben N73 kullanıyordum ' hoparlör gerçekten stereo ses veriyor amaaa!!! sesi fazla açınca hangisinde ses kalitesi düşmüyorki resmen berbat oluyor tiz bir ses kulakları tırmalıyor, yani 3 olsa nolur 2 olsa nolur bişeye yaramıyor bence, ama nokianın yeni çıkan 5800 express müzik gibi telefonlarda nokia bu hataya düşmemiş sesi abartmamış ve gayet kaliteli ama lütfen videoyu izlemeden yorum yapmayın çünkü gerçekten 2 tane sizde göreceksiniz

--------------- Ekleme ---------------

söylemeyi unuttum ayrıca üstte 2 tane var çalışmıyor diyenler için arkadaşlar 1 üstte bir altta var adamlar açma kapatma tuşuyla üstteki ızgarayı ayırmışlar sadece

156asd156

Üye
evt ya 3 tane var bende n73

cix_19

Üye
bu telefonun niye şarjı az gidiyor birgün gidiyor

adream09

Üye
3 tane . salağa bu tartışılırmı adam

fatihyazan

Üye
şu videoyu link olarak koyabılırmısınız ?

Üst Alt