foruma baktım bu kadar yorulmanıza telefonunuzu sökmenize gerek yok , hani yasaklı bir site varya video falan izliyoruz hani adını sölersem belki olmaz diye çok meşhur hani kapatılıp açıldı falan derken kapatıldı külliyen, hatta ktunnel falan gibi sitelerden giriyoruz, ha o siteye girin biraz ingilizceyle yani arama çubuğuna 'N73 disassembly' yazıp videoyu izlerseniz adam N73 ü yapılabilecek en fazla şekilde parçalıyor yani söküyor, orada dikkat ederseniz sadece 2 ADET HOPARLÖR VAR ayrıca ben N73 kullanıyordum ' hoparlör gerçekten stereo ses veriyor amaaa!!! sesi fazla açınca hangisinde ses kalitesi düşmüyorki resmen berbat oluyor tiz bir ses kulakları tırmalıyor, yani 3 olsa nolur 2 olsa nolur bişeye yaramıyor bence, ama nokianın yeni çıkan 5800 express müzik gibi telefonlarda nokia bu hataya düşmemiş sesi abartmamış ve gayet kaliteli ama lütfen videoyu izlemeden yorum yapmayın çünkü gerçekten 2 tane sizde göreceksiniz
--------------- Ekleme ---------------
söylemeyi unuttum ayrıca üstte 2 tane var çalışmıyor diyenler için arkadaşlar 1 üstte bir altta var adamlar açma kapatma tuşuyla üstteki ızgarayı ayırmışlar sadece