Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n73 üm var bunda 3tane haporlör cıkısı var
Sponsorlu Bağlantılar
ELECTRONİC
Üye
2 tane arkadaslar kasasını degıstırırken acıp bakmıs bırı olarak konusuyorum altta bir tane ust sağ tarafta bir adet olmak uzere 2 tane hoporlor speker var dıger sol ızgara süs ıcın tel daha sekıl duruo bılgınıze
caneryikar07
Üye
2 tane.. üsttekilerden biri aldatmaca
karlmaxs
Üye
offf 3 diyenler sallamasyon 2 tane var kesınlıkle adım gibi emınım telefoncuya sordum acıp bakmiş
asx5
Üye
fazla söze gerek yok merak eden üsteki sol ızgarayı eli ile kapatsın sağ ızgarayıda kulağına getirsin bakın bkalım ses geliyormu hayır tabikide
arkadaşlar 2 tane var inanmıyorsanız internette araştırın şayet ben emin olmak istiyorum diyorsanız içini açip bakın yalnız açarken dikkat edin 2 hoparlör var
aman kardeşim sen ne yaptın biz 3 e razıyız 222 de olmazki ama canııım şaka şaka arkadaşlar mümkünse son noktayı ben koyayım sadece 2,iki,II,two adet var keşke 3 tane olsaydı ama malesef, hoş 2 tanesinden bu kadar ses çıkıyosa 3 ncüsünü düşünmek istemiyorum...
Fatih[Sag0]HiphoP
Üye
eminmisin 2 tane hoparlörü var n73'ün
DJ GENTLEMAN
Üye
dostum özelliklerinde ne yazıyorsa odur
prince_kenan
Üye
3 dene hoparlör var o kadar ses nereden çıkıyo sanıyonuz iki tane ile anca 3 tane ile çıkar
Dawn
Emekli Yönetici
yav ne komik oldu bu kony hahhaaaa bayıldım gulmektene olum 5+1 var n73 te bilmiyonuzmu
wurz86
Üye
ikitane var üstteki çift değil tekdir
kezman_796
Üye
2 tane var biri boşta sesi açın da bi deneyin elinizle kapatn zaten belli oluyo
king_55
Üye
3 rane war arkdaşım 2 bilenler yanlış bilio
lyon_69
Üye
benim arkadaşımda war 3 tane söktü serviste 3 taneee