n73 üm var bunda 3tane haporlör cıkısı var

Sponsorlu Bağlantılar

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
2 tane arkadaslar kasasını degıstırırken acıp bakmıs bırı olarak konusuyorum altta bir tane ust sağ tarafta bir adet olmak uzere 2 tane hoporlor speker var dıger sol ızgara süs ıcın tel daha sekıl duruo bılgınıze

caneryikar07

Üye
2 tane.. üsttekilerden biri aldatmaca

karlmaxs

Üye
offf 3 diyenler sallamasyon 2 tane var kesınlıkle adım gibi emınım telefoncuya sordum acıp bakmiş

asx5

Üye
fazla söze gerek yok merak eden üsteki sol ızgarayı eli ile kapatsın sağ ızgarayıda kulağına getirsin bakın bkalım ses geliyormu hayır tabikide

Master_Evil

Master_Evil

Üye
3 diyelim havamız olsun

yusufucan

yusufucan

Üye
2 Tane TabiKii

System X

System X

Üye
hayır 1 tane var:ehe:ehe:ehe

sahin.

sahin.

Üye
arkadaşlar 2 tane var :@:@ inanmıyorsanız internette araştırın :yuru:yuru şayet ben emin olmak istiyorum diyorsanız :megafon::megafon: içini açip bakın yalnız açarken dikkat edin 2 hoparlör var :ehe:ehe:ehe:ehe

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
3sanırım

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
2 2 2

kozluca21

kozluca21

Üye
aman kardeşim sen ne yaptın biz 3 e razıyız 222 de olmazki ama canııım:) şaka şaka arkadaşlar mümkünse son noktayı ben koyayım sadece 2,iki,II,two :yuru adet var keşke 3 tane olsaydı ama malesef, hoş 2 tanesinden bu kadar ses çıkıyosa 3 ncüsünü düşünmek istemiyorum...

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
eminmisin 2 tane hoparlörü var n73'ün

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
dostum özelliklerinde ne yazıyorsa odur :oke:

prince_kenan

Üye
3 dene hoparlör var o kadar ses nereden çıkıyo sanıyonuz iki tane ile anca 3 tane ile çıkar

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe yav ne komik oldu bu kony hahhaaaa bayıldım gulmektene olum 5+1 var n73 te bilmiyonuzmu

wurz86

Üye
ikitane var üstteki çift değil tekdir

kezman_796

Üye
2 tane var biri boşta sesi açın da bi deneyin elinizle kapatn zaten belli oluyo

king_55

Üye
3 rane war arkdaşım 2 bilenler yanlış bilio

lyon_69

lyon_69

Üye