Team viewerin kontrolleri için yapıTeamviewer da bize tekmeyi vurdu
Kesinmi? Ben kesin değil diye biliyorumpokemon go windows phone platformu için çıkacakmış![]()
kesin çok yakında shiftdelete'de yazıyorKesinmi? Ben kesin değil diye biliyorum
Sent from mTalk using lumia950
Eline koluna sağlık Hasan'mÇoğumuzun beklediği Teamviewer QuickSupport
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uzaktan yönetim-yardım denildiğinde yıllardır akla ilk gelen uygulama olan TeamViewer’ın yeni Windows uygulaması TeamViewer QuickSupport; Windows 10 Mobile cihazın uzaktan kontrol edilmesine imkan sağlıyor.
TeamViewer QuickSupport uygulamasının özellikleri şu şekilde paylaşılıyor;
- Canlı ekran paylaşımı
- Uzaktan kontrol
- Bilgileri kopyalayarak paylaşım
- 256 bit AES ile şifrelenerek korunan bağlantı
- Cihaza Windows, Mac, Linux masaüstü cihazdan yardım edebilirsiniz
kesin çok yakında shiftdelete'de yazıyor
uwp yaparlarsa oyunu hololens ile oynamak mükemmel olurkesin çok yakında shiftdelete'de yazıyor
uwp yaparlarsa oyunu hololens ile oynamak mükemmel olurkesin çok yakında shiftdelete'de yazıyor
Bir garezi var adamların herhalde başka açıklaması yok iostan çevirme yaptılar uygulama yapan neredeyse uğraşmıyor bile. evrensel uygulama yaptılar 350 milyon potansiyel kullanıcı ancak kimse umursamıyor.e
uwp yaparlarsa oyunu hololens ile oynamak mükemmel olur
uwp yaparlarsa oyunu hololens ile oynamak mükemmel olur
Bir garezi var adamların herhalde başka açıklaması yok iostan çevirme yaptılar uygulama yapan neredeyse uğraşmıyor bile. evrensel uygulama yaptılar 350 milyon potansiyel kullanıcı ancak kimse umursamıyor.
Sent from mTalk using lumia950
Developer bunlar normal kullanıcı değil ki illa ki duymuşlardır azıcık ilgileri varsaBol miktarda hemen her yerde bağırta bağırta reklamlar lazım. MS bunu becerebiliyor mu?
Emekli Amiral Lumia 920.
Öyle de adamlar "win 10 için uygulama geliştirmek bu sıralar yeni bir trend, bir tür moda" gibi algı yaratabilirlerse ki bu da bence bol bol reklam demek, o zaman başarılar.Developer bunlar normal kullanıcı değil ki illa ki duymuşlardır azıcık ilgileri varsa
mTalk'tan gönderildi

Onun yerine awesome tube tavsiye ederim arayuzu çok benzer ama çok daha özelliği var bununla birlikte biraz yavaşExplorer for Youtube diye bi uygulama buldum arayüz aynı android gibi ben çok beğendim üstelik cihazınız desteklemese bile 4k, 2k, 1080p gibi seçenekleri kullanabiliyorsunuz 512mb ram ile dona dona 4k video izleyebiliyorum, 2k ve 1080p sorunsuz
Tek kötü yani arkada video oynatmıyor oda olsa 10 numara 5 yıldız.

Bildiğim kadarıyla uygulamanın kaynak kodlarından donuşum yapıyor yani .ipa dosyasını değil.Arkadaşlar ben pc de nachizane ios programlarından veya uygulamalarından portlamak istiyorum. Lakin programlama bilgim kocaman "0" visual Studio ve bridge programını indirdim kurdum. Şimdi gelelim asıl meseleye bu portlama işini öğreten video ve dokümantasyonu nerden bulabilirim? Birde ios uygulamalarını nereden indirebilirim? Kusura bakmayın programsızlık insana neler yaptırıyor![]()
Evet evet İşte bu dediğin herneyse nasıl yapılıyor bende bunu öğrenmek istiyorumBildiğim kadarıyla uygulamanın kaynak kodlarından donuşum yapıyor yani .ipa dosyasını değil.
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
uygulamanın kaynak kodlarını sadece geliştiricisi bilir. O yüzden sadece kendi yazdığın uygulamayı dönüştürebilirsinEvet evet İşte bu dediğin herneyse nasıl yapılıyor bende bunu öğrenmek istiyorum
Bende heveslendim dedim ios uygulama bulur kaynak kodunu değiştirir mağazaya katkımız olur diye düşündüm amma velakin sandığım gibi değilmiş. Yazık oldu mağazaya şimdiuygulamanın kaynak kodlarını sadece geliştiricisi bilir. O yüzden sadece kendi yazdığın uygulamayı dönüştürebilirsin
Github'daki açık kaynak kodlu uygulamaların kodlarını indirerek bişeyler yapamaz mıyız acaba?uygulamanın kaynak kodlarını sadece geliştiricisi bilir. O yüzden sadece kendi yazdığın uygulamayı dönüştürebilirsin