Forumda Kimsecikler Kalmamış

Sponsorlu Bağlantılar

KAYIP-ADAM

Üye
    Konu Sahibi
Forumda Kimsecikler Kalmamış
Forumu herkes bırakmış, üyelere sınırsız ban yedikten sonra ikinci bir şans verilmeliydi. Forum Bitti. 4-5 kişi harici kimsecikler yok.

• Beğen
Tepkiler: NiTr[O]gEn

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
İki şey maxicepin ateşini söndürdü. Nokia'nın ölmesi sosyal ağların artması..
Eğer Nokia kendini Microsoft'a satmayıp Symbian Belle ve Meego ya devam etseydi sosyal ağlar ezemezdi Maxiyi. Çünkü Symbianın günden güne gelişimini izlemek her yeni güncellemede ve cihazda insanlarda uyandırdığı heyecan siteyi adeta kaos seviyesinde keyifli bir halde tutuyordu..
Bu domino taşı yıkıldığı gün hepsi onunla yıkıldı..
Ben böyle görüyorum..

• Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM

KAYIP-ADAM

Üye
    Konu Sahibi
İki şey maxicepin ateşini söndürdü. Nokia'nın ölmesi sosyal ağların artması..
Eğer Nokia kendini Microsoft'a satmayıp Symbian Belle ve Meego ya devam etseydi sosyal ağlar ezemezdi Maxiyi. Çünkü Symbianın günden güne gelişimini izlemek her yeni güncellemede ve cihazda insanlarda uyandırdığı heyecan siteyi adeta kaos seviyesinde keyifli bir halde tutuyordu..
Bu domino taşı yıkıldığı gün hepsi onunla yıkıldı..
Ben böyle görüyorum..
Aynen öyle, katılıyorum fakat en önemlisi üyelere 2.şans verilmeyip hemen banlanmasıydı. Bazı üyeler sırf sohbet ortamı için bile geliyordu ama bir hata'dan üyeler sınırsız banlandı, 2.hesap açınca da oda banlandı.
2.sebep ise Yeni Kayıt olup aktif olmaya çalışan üyelere fake hesap gözüyle bakılması haliyle çoğu üye'de buradan kaybedildi.
3.Sebep Forumda bazı üyelere torpil geçildi. Örneğin çoktan sınırsız ban yemesi gereken yaşı küçük bir üye (çoğu üye'yide zaten o kaçırdı) daha yeni banlandı, üyeleri kaçırıp forum öldükten sonra.
4.Sebep ise Şikayet Konularına bakılmaması, üye küfür ediyor, Şikayet ediliyor, 4-5 saat sonra bakılıyor konuya.

Çoğu Üye banlanınca diğer üyelerde kimse olmadığı için bıraktı ve bu hale geldi. 2014'te açılan bir konuya baktım, forumun öldüğünün resmen kanıdı. 2014'teki konulara bak, 2016'daki konulara bak. Neyse bende artık girmiyorum zaten arada girip çıkıyorum.

Maalesef forum öldü, yakın zamanda tamamen biter.

• Beğen
Tepkiler: cukuleaks
furyzer0

furyzer0

Üye
ben üye olmadan önce symbian konularına bakardım o zaman canlıydı eski hali yok şu an ve bence de nokianın işlerinin kötü gitmesi ile alakalı bu forumun ölmesi

Sent from mTalk

• Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM
0MG90

0MG90

Üye
Doğru düzgün eleştiri yapılmıyor ki. En ufak eleştiride tartışma çıkarıcı mesaj diye siliyorlar hemen. Ne mesaj yazalım o zaman?

Birde telefon önerilerinin yüzde 90'ı Samsung. Forumun adının Maxicep yerine SamsungCep olması lazım.

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve KAYIP-ADAM
furyzer0

furyzer0

Üye
Doğru düzgün eleştiri yapılmıyor ki. En ufak eleştiride tartışma çıkarıcı mesaj diye siliyorlar hemen. Ne mesaj yazalım o zaman?

Birde telefon önerilerinin yüzde 90'ı Samsung. Forumun adının Maxicep yerine SamsungCep olması lazım.
evet oyle ama su an heryer oyle gecen foruma gittim bir stamd full note 4 ve s6 turevleri diger stand note5 ve s7 turevleri bir stand da doger aamsung cihazlar icin yetmedi bir stand daha var burasi teknosa bir de iki tane daha samsung magazasi var bu dedigim yerde :) ama su da bir gercek ki s7 diger samsunglardan farkli gerek kasa kalitesi performansi gibi eski serilerdeki cogu zayıf yanlarini duzeltti baska cihaz var da biz mi onermiyoruz g5 mi onerelim de birkac ay sonra servislerde ugrassin ya da htc mi onereli! ayni seye 300-400 tl daha fazla odesin?

VIA-T7D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'

MaxipmaN

Üye
evet ban olayı biraz sıkıntılı gibi çok ban yiyen oldu ama hakettilerse bilemem.
samsungun rakibi pek yok önerilmesi normal. s7 g5i ezdi resmen gider s7 alırım ben

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref' ve teknolojibaronu
byAndroid

byAndroid

Üye
Aynen öyle eski canlılık hiç yok. Kendi halinde gidiyor forum. İnsanlar sınırları asmadikca banlanmaz. Ben ban yemiş miyim? 444 Android diye bi forum da ilk gün fikrim adminle zıt diye beni banladi o da ayrı bi olay :D bi daha girer miyim o siteye girmem tabi

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MaxipmaN

Üye
ulan nokia symbianı da bizi de maxicebi de yaktın be.

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref', RetaXter ve furyzer0

KAYIP-ADAM

Üye
    Konu Sahibi
evet ban olayı biraz sıkıntılı gibi çok ban yiyen oldu ama hakettilerse bilemem.
samsungun rakibi pek yok önerilmesi normal. s7 g5i ezdi resmen gider s7 alırım ben
Aynen öyle eski canlılık hiç yok. Kendi halinde gidiyor forum. İnsanlar sınırları asmadikca banlanmaz. Ben ban yemiş miyim? 444 Android diye bi forum da ilk gün fikrim adminle zıt diye beni banladi o da ayrı bi olay :D bi daha girer miyim o siteye girmem tabi

Banı hak etmiş olabilirler belki fakat bir üye'ye sınırsız ban atıldıktan sonra ikinci hesap açarak forumda kalmalarına izin verilmeliydi. Belki ikinci hesabında aynı hatayı yapmayacaktı? Fakat Forum yöneticileri hiç dinlemeden ikinci hesabını da anında banladı. Bunu bir çok üye'ye yapıldığını da varsayarsak bu şekilde forum öldü.

Forumun ölmesi bir bakıma Symbian'dan kaynaklı olabilir fakat çoğunluğu forum yöneticilerine ait. Şuan çoğu foruma dahi girmiyor ve buna rağmen yetkileri alınmayanlar var.

Örneğin diğer forumlarda üye hata yaptığında hesabı banlanıyor, yeni hesap açtığında izin veriliyor. Hatta Banlanan Hesaplara Af çıkarıp açan forumlar bile var.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
byAndroid

byAndroid

Üye
Forum işlerine bende girdim . Dışardan göründüğü gibi kolay bişey değil. Ha burda yönetici leri ovmuyorum ama haklı sebepler vs olabilir. Gerçekten yönetme işi zor. Forum yönetimi de baş kısım çok önemli. Neyse herkes görevini hakkıyla yapıyorsa sorun yok

• Beğen
Tepkiler: Invoke
0MG90

0MG90

Üye
Bende ban yersem bir daha uğramam buraya.

Sorunlu üyeler fazla zaten kendimi zorluyorum bir şey dememek için. Sabrım sınanıyor resmen. Giden üyelere hak veriyorum. Özellikle Rambo'ya.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
hançer

hançer

Üye
eski maxicep yok burada ... her tarafı sıradan insanlar almış.
arada bir nostalji olsun diye giriyorum ama hiçbir şey ilgimi çekmiyor.
ayrıca salt telefon ve türevinden şeyler konuşuluyor,bir muhabbet ya da entelektüel bilgi sunan bir başlık hep sönük kalıyor.
google arama moturunda maxicep'in çıkması için ''maxice'' kadar yazıyoruz artık kimse bilmez olmuş , o kadar yani.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
hikmet366

hikmet366

Üye
Kimse kalmamış olabilir ama yardıma ihtiyaç duyan kişiler yere yardım etmek için arada giriyorlardir

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Genel af uygulamamız olacak, yönetim olarak her üyeye aynı yaklaştığımızı ve yaklaşamaya devam edeceğimizi bildirmek isterim.

• Beğen
Tepkiler: Buğra
0MG90

0MG90

Üye
Sinir bozucu, diğer üyeleri sürekli tahrik eden üyeler (belli onlar) olduğu sürece üye kaybı devam eder. Ben dahil.

KAYIP-ADAM

Üye
    Konu Sahibi
Genel af uygulamamız olacak, yönetim olarak her üyeye aynı yaklaştığımızı ve yaklaşamaya devam edeceğimizi bildirmek isterim.
Bu uygulama için çok geç kalındı. Ayriyetten yeni küfürden banlanan yaşı küçük olan üyenin banı açılmamalı. Üye kaybınızın en büyük nedenlerinden biri :)

MaxipmaN

Üye
aslında bu ban olayları işin teferruatı. diğer siteler videoyla telefon tanıtımı yapıyorlar. bu maxicep için önemli eksiklik değil mi?

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, Cezzbedici3, furyzer0 ve 1 kişi daha
hikmet366

hikmet366

Üye
aslında bu ban olayları işin teferruatı. diğer siteler videoyla telefon tanıtımı yapıyorlar. bu maxicep için önemli eksiklik değil mi?
Aynen katılıyorum maxicep in de bir youtube hesabı olmalı video lu anlatımlar yapmalı ve bir ofis i olmalı haber yapmalı ne olursa teknoloji adına böyle bir hareket maxicep den üye oldum olalı bekliyorum açıkçası

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve MaxipmaN
Takipçi Satın Al

Üst Alt