Aynen öyle, katılıyorum fakat en önemlisi üyelere 2.şans verilmeyip hemen banlanmasıydı. Bazı üyeler sırf sohbet ortamı için bile geliyordu ama bir hata'dan üyeler sınırsız banlandı, 2.hesap açınca da oda banlandı.İki şey maxicepin ateşini söndürdü. Nokia'nın ölmesi sosyal ağların artması..
Eğer Nokia kendini Microsoft'a satmayıp Symbian Belle ve Meego ya devam etseydi sosyal ağlar ezemezdi Maxiyi. Çünkü Symbianın günden güne gelişimini izlemek her yeni güncellemede ve cihazda insanlarda uyandırdığı heyecan siteyi adeta kaos seviyesinde keyifli bir halde tutuyordu..
Bu domino taşı yıkıldığı gün hepsi onunla yıkıldı..
Ben böyle görüyorum..
evet oyle ama su an heryer oyle gecen foruma gittim bir stamd full note 4 ve s6 turevleri diger stand note5 ve s7 turevleri bir stand da doger aamsung cihazlar icin yetmedi bir stand daha var burasi teknosa bir de iki tane daha samsung magazasi var bu dedigim yerdeDoğru düzgün eleştiri yapılmıyor ki. En ufak eleştiride tartışma çıkarıcı mesaj diye siliyorlar hemen. Ne mesaj yazalım o zaman?
Birde telefon önerilerinin yüzde 90'ı Samsung. Forumun adının Maxicep yerine SamsungCep olması lazım.
ama su da bir gercek ki s7 diger samsunglardan farkli gerek kasa kalitesi performansi gibi eski serilerdeki cogu zayıf yanlarini duzeltti baska cihaz var da biz mi onermiyoruz g5 mi onerelim de birkac ay sonra servislerde ugrassin ya da htc mi onereli! ayni seye 300-400 tl daha fazla odesin?
bi daha girer miyim o siteye girmem tabi evet ban olayı biraz sıkıntılı gibi çok ban yiyen oldu ama hakettilerse bilemem.
samsungun rakibi pek yok önerilmesi normal. s7 g5i ezdi resmen gider s7 alırım ben
Banı hak etmiş olabilirler belki fakat bir üye'ye sınırsız ban atıldıktan sonra ikinci hesap açarak forumda kalmalarına izin verilmeliydi. Belki ikinci hesabında aynı hatayı yapmayacaktı? Fakat Forum yöneticileri hiç dinlemeden ikinci hesabını da anında banladı. Bunu bir çok üye'ye yapıldığını da varsayarsak bu şekilde forum öldü.Aynen öyle eski canlılık hiç yok. Kendi halinde gidiyor forum. İnsanlar sınırları asmadikca banlanmaz. Ben ban yemiş miyim? 444 Android diye bi forum da ilk gün fikrim adminle zıt diye beni banladi o da ayrı bi olaybi daha girer miyim o siteye girmem tabi
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ulan nokia symbianı da bizi de maxicebi de yaktın be.

Bu uygulama için çok geç kalındı. Ayriyetten yeni küfürden banlanan yaşı küçük olan üyenin banı açılmamalı. Üye kaybınızın en büyük nedenlerinden biriGenel af uygulamamız olacak, yönetim olarak her üyeye aynı yaklaştığımızı ve yaklaşamaya devam edeceğimizi bildirmek isterim.

Aynen katılıyorum maxicep in de bir youtube hesabı olmalı video lu anlatımlar yapmalı ve bir ofis i olmalı haber yapmalı ne olursa teknoloji adına böyle bir hareket maxicep den üye oldum olalı bekliyorum açıkçasıaslında bu ban olayları işin teferruatı. diğer siteler videoyla telefon tanıtımı yapıyorlar. bu maxicep için önemli eksiklik değil mi?