Faturasız MEGA3GB 19tl

Sponsorlu Bağlantılar

Da®kness

Da®kness

Üye
Tek seferde 22 tl yüklenebiliyor Vodafone de
Ben banka uygulamasından yüklüyorum. 20 ile 25 arasında bir seçenek yok. Bayilerden yükleme yapmayalı seneler oldu. Self servis yada Vodafone Yanımda da hangi seçenekler var onu hatırlamıyorum. Zaten her ikiside canı isterse çalışıyor.

teknognc

teknognc

Üye
Ben banka uygulamasından yüklüyorum. 20 ile 25 arasında bir seçenek yok. Bayilerden yükleme yapmayalı seneler oldu. Self servis yada Vodafone Yanımda da hangi seçenekler var onu hatırlamıyorum. Zaten her ikiside canı isterse çalışıyor.
Burada internet sitesi üzerinden yükleme var bi bak kardeş 22tl var

berk bilgin

berk bilgin

Üye
Cok tesekkur firsat 2gb kullaniyordum 20 tlye 500 dk 1000 sms bu iyi oldu 3gb 600dk 1000sms fiyat ayni
insallah sonradan fiyat bindirmesi yapmazlar cunku mega3gb in normal fiyati 28 tl
Ayrica ceza yermiyiz ben firsat 2gb da 4 yada 5 ay kaldim

teknognc

teknognc

Üye
Bence yemeyecez berk kardeş tarifem aynıydı seninle, geçtim 19tl niz olmadığı için yenilenememiştir dedi inş bişey çıkmaz
Cok tesekkur firsat 2gb kullaniyordum 20 tlye 500 dk 1000 sms bu iyi oldu 3gb 600dk 1000sms fiyat ayni
insallah sonradan fiyat bindirmesi yapmazlar cunku mega3gb in normal fiyati 28 tl
Ayrica ceza yermiyiz ben firsat 2gb da 4 yada 5 ay kaldim

Da®kness

Da®kness

Üye
2 adet vodafone hattım var. Asıl kullandığım hat 28 liralık fırsat 3gb tarifesinde diğer beklemede olan hattım standart tarifedeydi. Mega 3gb tarifesine asıl kullandığım hattımı geçirmek istiyordum ama paket yenileneli 3-4 gün kadar oldu. Ek paket alınıp alınamayacağı hakkında da kesin bir bilgi olmadığı için standart tarifedeki hattımla MEGA 3GB tarifesine geçiş yaptım. Tarife içeriği yüklendikten sonra diğer hattımda yaptığım gibi DOLDUR 3GB yazarak 7000'e sms gönderdim. Ek olarak 3GB internet, yaptığım yüklemeden dolayı 1GB daha internet geldi. Toplamda 29 liraya 600dk. 1000sms 7gb internet almış oldum. Bu tarifede 1 ay kalıp standart tarifeye geri dönüş yapacağım. Asıl kullandığım hattımda ek paket alınca toplamda 38 lira ödüyorum, paket içeriği bitmesine yakın MEGA 3GB tarifesine geçiş yapacağım.

• Beğen
Tepkiler: FatihEnvar

hakanserce007

Üye
3gb 600 dk paket 19 lira. Bunun üstüne bittikçe dolan paketlerden de alabiliyor muyuz. Ona göre Vodafone a geçeceğim. Kesin bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

The Despotic

Üye
1 aylık mı bu yoksa her ay yenileniyor mu ? ayrıca freezone dada olurmu

teknognc

teknognc

Üye
1 aylık mı bu yoksa her ay yenileniyor mu ? ayrıca freezone dada olurmu
Bu tarifedir yani ayda bir yenilenir ve kullanıcı farkı yok sanırsam
3gb 600 dk paket 19 lira. Bunun üstüne bittikçe dolan paketlerden de alabiliyor muyuz. Ona göre Vodafone a geçeceğim. Kesin bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi

Darkness arkadaşımızın dediğine göre kesinlikle tarifeyi doldurabiliyoruz

Da®kness

Da®kness

Üye

Yazdığın mesajın hemen üzerindeki mesajımı okursan anlarsın. Ben ek internet paketi için DOLDUR 3GB yazıp 7000'e yolladım. Ek internet paketi alınabiliyor. Dakika, sms yada tüm tarife içeriğini yüklemek için deneme yapmadım. Örnek kodlamalar Fırsat 2 yada 3GB ile aynı olabilir. Deneyen arkadaşlar olursa buradan paylaşmaları faydalı olacaktır.

Örnek olarak vodafone'un sayfasından FIRSAT 2GB tarifesini kullanan birisinin yapacağı yükleme kodlamaları şu şekilde;
Ek 10 liraya alınacak dakika için; DOLDUR 500DK (tarife içeriği 600DK ise 600 yazılması gerekir tarafımca denenmedi)
Ek 10 liraya alınacak internet paketi için; DOLDUR 2GB (tarife içeriği 3GB ise 3 yazılması gerekir tarafımca denendi)
Ek 10 liraya alınacak SMS paketi için; DOLDUR 1000SMS (tarafımca denenmedi)
Ek olarak 15 liraya tüm paket içeriği için; DOLDUR FIRSAT2GB (Denemedim ama bu tarife için "DOLDUR MEGA3GB" olabilir) yazıp 7000'e gönderilmelidir...

Bilmeyen arkadaşlar için şunuda belirteyim tarifenizin içeriği ne olursa olsun yapacağınız tek ek paket alımları 10TL, tüm tarife içeriğini doldurma 15TL

Farklı tarifelerdeki ek paket alımı için vodafone'un bilgilendirme yaptığı sayfaya buradan ulaşabilirsiniz ==>

Son düzenleme:

hakanserce007

Üye
Yukarıdaki yazıda 29 lira demişsiniz. Bunun üstüne 19 eklersek 48 lira olur. Bu hesaba göre 48 liraya 9 gb 1350 dk almış oluyoruz. Hatta 1 gb hediye geldiğini de düşünürsek 10 gb. Faturalı da bile böyle bir tarife yok. Bu fiyata yok. O bakımdan dedim. Geçiş başvurusu yaptım. Bende deneyeceğim

Da®kness

Da®kness

Üye
Yukarıdaki yazıda 29 lira demişsiniz. Bunun üstüne 19 eklersek 48 lira olur. Bu hesaba göre 48 liraya 9 gb 1350 dk almış oluyoruz. Hatta 1 gb hediye geldiğini de düşünürsek 10 gb. Faturalı da bile böyle bir tarife yok. Bu fiyata yok. O bakımdan dedim. Geçiş başvurusu yaptım. Bende deneyeceğim

Kafanızı karıştıran ne oldu anlamadım. Tarife içeriği 600 dakika, 3 gb internet ve 1000 kısamesajdır. Fiyatı 19 lira. Tarifedeki kullanım haklarınıza ek olarak paket alırsanız +10 lira toplamda 29 lira eder... Ben ek olarak internet paketini aldım. Yaptığım yüklemeden dolayı farklı bir kampanyadan 1 gb internet daha geldi. Yani 3+3+1 Toplamda 7 gb internet 600dakika 1000sms...
Vodafone yanımda uygulamasından ayda 1kez verilen 1gb interneti sayarsak 8gb internet yapar.

Son düzenleme:
blastx

blastx

Üye
Bu doldurma meselesi güzelmiş

hakanserce007

Üye
Bittikçe dolan 3 gb paketinden bahsetmiştim. Siz bu paketin özelliğinden bahsediyorsunuz. Bu konuda yanlış anlaşılma oldu.

berk bilgin

berk bilgin

Üye
Darknes kafani kurcalayan sorunun cevabi su benim tarifem firsat 2gb di 4 temmuzda yenilendi 2gun oncede MEGA3GB tarifesine gectim ama firsat 2gb daki internet sms dk lari kullanmaya devam ediyorum yani 4 agustosta 19 tl ye direk yeni tarifeyi kullanmaya baslicam fazla vakit kaybetme asiri ragbet olursa ki olur Vodafone yeni gecisleri kapatabilir daha once oldu

tayren

tayren

Üye
Güzel paylaşım olmuş :tşk:

Da®kness

Da®kness

Üye
Darknes kafani kurcalayan sorunun cevabi su benim tarifem firsat 2gb di 4 temmuzda yenilendi 2gun oncede MEGA3GB tarifesine gectim ama firsat 2gb daki internet sms dk lari kullanmaya devam ediyorum yani 4 agustosta 19 tl ye direk yeni tarifeyi kullanmaya baslicam fazla vakit kaybetme asiri ragbet olursa ki olur Vodafone yeni gecisleri kapatabilir daha once oldu
Kapatırsa mevcuttan devam ederiz dünyanın sonu değil ya :D

bulut6842

bulut6842

Üye
Arkadaşlar ben bu tarifeye gecemedim gelen mesajda bu tarife hattiniza uyumlu değil diyor. Tarifem cepkazan + 3 yıldır hoşgeldin mini paketi ni kullanıyorum 18 tl 500 dakika lütfen acil yardım

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Geçiş yaptım ben de ...
Mega 3 GB tarifesinden geçiş yaptım ve onaylandı. 9 TL daha az ödeyerek daha iyi bir pakete sahip olmak daha cazip geldi bana. ;)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

The Despotic

Üye
Arkadaşlar bu tarifede internet hızı Nasıl yani hani fiyat düşük diye performansdan kısılma var mı ? Teşekkürler

teknognc

teknognc

Üye
Arkadaşlar bu tarifede internet hızı Nasıl yani hani fiyat düşük diye performansdan kısılma var mı ? Teşekkürler
Bende indirme hızı 5.49 mbps yükleme hızı 6.74 mbps çıktı şu an, fırsat 2gb tarifesi kullanıyordum onceden 7.2 mbps ye kadar çıkıyodu indirme hızı iyi çeken yerde,bu da aynı bence
Az önceki 4g de yaptığım testti, şimdi 3g ile yaptığım testte 15.08 mbps indirme 2.96 mbps yükleme hızı çıktı, gayet iyi

Takipçi Satın Al

Üst Alt