Telefon Tavsiyesi Max 1300 tl telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Max 1300 tl telefon tavsiyesi
Arkadaslar 1 ay sonra max 1300 tl butçelı telefo alıcam da karar veremedım
bu segmenttekıler nerdeyse aynı yardımcı olur musunuz, eskı telefonum s4 mını bılen bılır, onuda ablama verdım kendıme yenı alıcam fakat karar veremedım.
5S var kalıtelı bır telefon fakat ben ıos kullanmam o yuzden 5s onermezsenız ıyı olur tskler

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Samsung Galaxy Note 3
LG G Flex 2
Samsung Galaxy A7
Samsung Galaxy A5
Sony Xperia XA yada 1400 küsür seviyelerine çıkabilirsen de Huawei P8’e bakmanı tavsiye edebilirim.

byAndroid

byAndroid

Üye
O fiyata tek galaxy A5 2016 aklıma geldi

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
A5 2016 vs dusunmuyorum, yanı samsung dusunmuyorum, max 1300 tl malesef 1 kuruş bıle eklıyemem. Lg g flex 2 olabılır hocam tskler baska onerısı olan?

vegatablo

vegatablo

Üye
Honor 7 Türk Telekom da 1299 tl

PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

furyzer0

furyzer0

Üye
Once telefonda neler yaparsın bir telefondan beklentiniz ne?

Sent from mTalk using lumia950

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bol oyun oynarım, fazla camera kullanmam. Şarjına vs onem verırım, yazılımı guncellemelerı vs benım ıcın onemlı

furyzer0

furyzer0

Üye
Aklıma lenovo vibe p1 geldi ilk olarak honor 7 de aslında donanım olarak 1.800 tl telefon ayarında 1300 tl lik cihaz çok iyi ama kirin işlemci kullanması tedirgin ediyor beni
Gm5plus a da bakabilirsiniz ya da xiaomi mi5 de çok güzel cihazdır snapdragon 820 si normalde snapdragon 820 li cihazlar en az 2000 tl bunların arasından ben olsam xiaomi 5 ya da vibe p1 alırım

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Hocam vibe p1 ı elıme aldım teknosada, aşırı kaba ve agır telefon geldı.
Hanı telefon sadece donanımdan degıl goruntuden de guzel olmalı bence.
Xıoamı vs de dusunmuyorum, hocam şuanda en fazla aklıma yatan lg g flex 2 var sıızn gorusunuz nedır acaba

vegatablo

vegatablo

Üye
Kardeş honor 7 kullanıyorum 1 ay oldu sormak istediğin varsa sorabilirsin

PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Bro 1 ay sonra alıcam telefonu şuan ındırımlı 1300 , normal fıyatı 1800 bu telefonu almam ımkansız :(

furyzer0

furyzer0

Üye
Bro 1 ay sonra alıcam telefonu şuan ındırımlı 1300 , normal fıyatı 1800 bu telefonu almam ımkansız :(
Yok o yalan kaç aydır 1300 hep öyle kalacak ucuzlamış gibi gösteriyorlar
Ben zaten xiaomi mi 5 derim çinli diye korkmayın her cihaz çinde üretiliyor bu çin menşeili diye ucuz işçilik çok iyi seramik kasa snapdragon 820 3-4gb ram ve miui arayuzu androiddeki en estetik arayuz çoğuna göre

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Hocam malesef o telefona pek ıcım sınmedı, lg g flex 2 ıncelemelerını ızledım ısınıyo dıyolar başka sorunu yok dıyolar dogrumu?
Bıde o telefon pahalılaşmazsa onuda alabılırım

furyzer0

furyzer0

Üye
Siz bilirsiniz ama yazık ediyorsunuz güzelim telefon neyse eğer istemiyorsanız vibe p1 5000 mah batarya ile sizi tatmin eder sadece kamerası ile şikayet duydum

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Aynen bro onuda duydum baktım şarjı bıtmeyen telefon felan dıyolar :D ben lg g flex 2 dusunuyorum ama ısınıyo dıyolar sızın fıkrınız nedır s10 kullanıyor?

furyzer0

furyzer0

Üye
Hiç bilmiyorum o telefonu lg nin g serisinin çoğu telefonu uretim hatalı çıktığı için lg nin şans meselesi olduğunu düşünüyorum hatasız cihaz gelirse memnun kalırsınız gelmezse çok çekersiniz... Tabi g serisi dışı boyle olmayabilir bilmiyorum

furyzer0

furyzer0

Üye
Hocam şimdi baktım işlemcisi snap 810 nasıl ısınacağını hayal bile edemiyorum bende sıvı soğutmalı 808 bile ısınıyor ciddi bir şekilde eğer telefonun üzerinde yemek pişirmeyecekseniz almayın derim :D

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Hımm teşekkurler de cok arada kaldım şuan hem cok model var saglam az telefon var
vıbe p1 desen cok kaba agır telefon
lg g flex 2 dusundum uretım hatalı dıye bı fıkır dedınız
zenfone 2 bılmıyorum asus yanı korkuyorum
honor 7 olabılır fıyatı artmazsa
xıoamı vs hıc dusunmem almam da zaten durum bu şuan

furyzer0

furyzer0

Üye
Honor 7 artmaz benim arkadaşım 3-4 ay once aldı 1300 hala aynı vibe p1 bence çok iyi telefon g flex 2 hocam yanıltmak istemem ben lg nin g serisinde hep bir kronik sorun sorun çıkmayanlar ise hep memnun... Yani şansınıza bağlı gibi duruyor g flex 2 de tabi öyle mi bilmiyorum altını çiziyorum ben bu sorunları g2,g3 ve g4 de duydum başka serilerine hiç bakmadım belki onlar da boyledir.xiaomi bakmayacaksın biliyorum ama bu markalar resmi satış yaptıkları yerde pazarda ilk 3 de gezen şirketler burada bilinmemesine bakmayın siz
en azından bir iki videosuna bakın speed testlerine bakın öyle karar verin derim ben

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Işımızı şansa bırakmayalım hocam maddı durumumuz ıyı degıl bu telefonu ne kadar kullanırız bılmem artık. Nerdeyse sorunsuz bır telefon arıyorum, honor 7 ıyı bır telefon gıbı artmazsa onu alırım veyahut zenfone 2