AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Bluedio HT (çekim Fren) Kablosuz Bluetooth Kulaklık aramaları için BT 4.1 Sürüm Stereo Bluetooth Kulaklık dahili Mic

(from AliExpress Android)
Şunu aldım kullanan varsa yorum yapabilir mi ürünün yorumlarını ve incelemelerini araştırdım bu fiyata en iyisi bu olarak geldi gözüme 2 haftaya gelir diye umuyorum gelsin kutu açılış ve inceleme çekicem

0MG90

0MG90

Üye
Bluedio HT (çekim Fren) Kablosuz Bluetooth Kulaklık aramaları için BT 4.1 Sürüm Stereo Bluetooth Kulaklık dahili Mic

Şunu aldım kullanan varsa yorum yapabilir mi ürünün yorumlarını ve incelemelerini araştırdım bu fiyata en iyisi bu olarak geldi gözüme 2 haftaya gelir diye umuyorum gelsin kutu açılış ve inceleme çekicem
Bluedio kaliteli bildiğim kadarıyla
Geçen Aliexpress'te indirim yapmışlardı, o zaman alaydın daha iyiydi

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Bluedio kaliteli bildiğim kadarıyla
Geçen Aliexpress'te indirim yapmışlardı, o zaman alaydın daha iyiydi
60 liradan daha ne kadar aşağı yaptı ki :/

LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Baya aşağı
Yani şu anki fiyatından 2-3 dolar daha azdı
Kısmet bakalım :)
Şuan 7 siparişim var düzenli olarak alışveriş yapıp youtube video atmayı düşünüyorum bakalım nasıl olcak :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Şu ürünü 2 buçuk lira diye alıp aldıktan sonra 3 buçuk lira da kargo parası ödediğimi öğrendiğimde hayal kırıklığı yaşamıştım

Lg V10 ile ışık hızıyla gönderildi.

0MG90

0MG90

Üye
Kısmet bakalım :)
Şuan 7 siparişim var düzenli olarak alışveriş yapıp youtube video atmayı düşünüyorum bakalım nasıl olcak :)

Bende 4 kolye sipariş verdim
Ardından tablet alıcam
Sonra YuGiOh figür ve özel kutusu
Ardından Xiaomi Mi Band 2
En son Android TV Box
Ondan sonrası çar çurluk

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
UpOneTR

UpOneTR

Üye
2gb ram li 5.1 dört çekirdekli felan 120 liraya bende çok buldum Android tv 2 aya onu da alcam ama önce tv almam lazım :) :) ondan sonra bol bol saat ve teknoloji namına bir sürü ıvır zıvır alcam

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Bu arda geerbest ve banggood da da çoğu ürünün indirimli alternatiflerine rastladım oralardan alan var mı farkı var mı AliExpressden

0MG90

0MG90

Üye
Bu arda geerbest ve banggood da da çoğu ürünün indirimli alternatiflerine rastladım oralardan alan var mı farkı var mı AliExpressden

Daha hızlı geliyor ve resmi satıcılar var
2gb ram li 5.1 dört çekirdekli felan 120 liraya bende çok buldum Android tv 2 aya onu da alcam ama önce tv almam lazım :) :) ondan sonra bol bol saat ve teknoloji namına bir sürü ıvır zıvır alcam

RemixOS'un box'u da güzel o da alınabilir

onurx5

onurx5

Üye
selamun aküm arkadaşlar burada küçük matkap başlıkları sipariş verdim verdiğim gün geri sayım vardı satıcı 59' dan geriye doğru sayıyordu şimdi ise 15-27 days yazıyor nedir bu ben anlamadım ne olduğunu satıcı sahtekarlık mı yaptı? daha önce başına böyle bir şey gelen var mı yardımlarınızı bekliyorum bu konuda şimdiden teşekkürler satıcı daha önce Türkiye ye ürün göndermiş iyi ve profesyonel bir satıcıydı tek bir tacı olduğu için bunu seçmiştim galiba yanılmışım içimden bir ses öyle diyor sizden yardım bekliyorum selametle.

satıcıya yarım yamalak google çeviri ile mesaj çekmiştim bir problemi olduğunu sordum bana çektiği mesaj bu burada tam ne demek istiyor İngilizcesi iyi bir arkadaş tercüman olursa çok sevinirim satıcının çektiği mesaj şu şekilde:
Dear buyer:
How are you?
Thanks for your e-mail.
It's still in within reasonable shipping time, would you please kindly wait for it? If you still don't receive it, please just feel free to contact us, okay?
We will give you solution, please don't worry.
If you have any other question, please feel free to let us know.
Wish you have a nice day!
Best regards.

Son düzenleme:
0MG90

0MG90

Üye
selamun aküm arkadaşlar burada küçük matkap başlıkları sipariş verdim verdiğim gün geri sayım vardı satıcı 59' dan geriye doğru sayıyordu şimdi ise 15-27 days yazıyor nedir bu ben anlamadım ne olduğunu satıcı sahtekarlık mı yaptı? daha önce başına böyle bir şey gelen var mı yardımlarınızı bekliyorum bu konuda şimdiden teşekkürler satıcı daha önce Türkiye ye ürün göndermiş iyi ve profesyonel bir satıcıydı tek bir tacı olduğu için bunu seçmiştim galiba yanılmışım içimden bir ses öyle diyor sizden yardım bekliyorum selametle.

satıcıya yarım yamalak google çeviri ile mesaj çekmiştim bir problemi olduğunu sordum bana çektiği mesaj bu burada tam ne demek istiyor İngilizcesi iyi bir arkadaş tercüman olursa çok sevinirim satıcının çektiği mesaj şu şekilde:
Dear buyer:
How are you?
Thanks for your e-mail.
It's still in within reasonable shipping time, would you please kindly wait for it? If you still don't receive it, please just feel free to contact us, okay?
We will give you solution, please don't worry.
If you have any other question, please feel free to let us know.
Wish you have a nice day!
Best regards.

Seçtiğin kargoda sorun çıkmış o yüzden başka bir kargo ile yollamış. Herhangi bir sorun yok aslında daha erken gelecek ürün.

• Beğen
Tepkiler: onurx5
onurx5

onurx5

Üye
hocam ama kargo takip noğu vermedi

onurx5

onurx5

Üye
Son düzenleme:
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Ah be kargo geldi ama bayram tatili 1 haftada onu bekleyeceğiz lanet olasıca

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Bu arada kanalima aldığımı her ürün için paket açılışı yapıp koycam :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Şu ürünü 2 buçuk lira diye alıp aldıktan sonra 3 buçuk lira da kargo parası ödediğimi öğrendiğimde hayal kırıklığı yaşamıştım

Para vermek işe daha çok yarıyormuş büyük ürün alınca 2 3 lira kargo parası vercem 11 günde felan geldi ürün bana.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Para vermek işe daha çok yarıyormuş büyük ürün alınca 2 3 lira kargo parası vercem 11 günde felan geldi ürün bana.

Benim aldığım çoğu ürün 2 haftada geliyor ekstra parada Vermiyorum :) genelde 1-2 dolarlık ürünler uzun sürede geliyor :)

bidost06

bidost06

Üye
Benim aldığım çoğu ürün 2 haftada geliyor ekstra parada Vermiyorum :) genelde 1-2 dolarlık ürünler uzun sürede geliyor :)
Ürünle alakası yok satıcının kargoya verme süresi ile kargonun kalitesi etkileyici faktör

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt