Faturalı Türk Telekom hakkında deneyimleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Türk Telekom internet hızından memnun musunuz? (4g ve 3g)

• Kullanılan toplam oy
    18

hbwolf

Üye
    Konu Sahibi
Türk Telekom hakkında deneyimleriniz
Arkadaşlar merhaba, öncelikle bu soru defalarca sorulmuştur eminim ama belirli bölgeler değilde genel itibari ile iyi yada kötü yorumlar bulunmakta hepsini bir araya toplamak adına hemde karar vermem açısından bu konuyu açmış bulundum cevaplar için şimdiden teşekkürler. Uzun zamandır Turkcell kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım fakat ücretler hepimizin bildiği gibi tuzlu. Türk Telekom tarifelerinde ise 8 gb 3000dk sınırsız sms 59 tl prime tarifelerinde. Ben ise 1000 dk 4 gb ve 1000 sms için 50 TL ödüyorum. Sizce Türk Telekoma geçiş yapsam pişman olur muyum? Kayseri, Tekirdağ, İstanbul'da çekim kalitesi ve internet hızı benim için önemli olan yerler. Cevaplarınızı bekliyorum. Diğer illerde olan arkadaşlar da deneyimlerini yazarlarsa sevinirim. Teşekkürler.

furyzer0

furyzer0

Üye
Ben trabzondayım ve sadece avea kullandım şunu söyleyebilirim ki turk telekoma geçtikten sonra biraz daha iyi oldu öncelikle benim için çekim kapasitesi idare eder yani bir şikayetim olmadı şu ana kadar ancak internet hızı bildiğim kadarıyla diğer operatörlerden düşük ancak berbat bir hızı da yok benim en sevdiğim yanı turk telekom wifi lardan aylık 600 dakika internet hakkı var ücretsiz bir şekilde

Sent from mTalk using lumia950

• Beğen
Tepkiler: hbwolf
incimsi01

incimsi01

Üye
hocam şöylekı ben 21 mbps detsekleyen bır telefon kullanıyorum sebeke evımde hıc maksımum cekmıyor ücra unutulmuş bır ılcedeyım neredeyse ve ındırme hızına bakarak soylemım 900 kb 1 mb cıvarı dolanıyor yanı telefonumun neredeyse gorebılecegı maksımum hıza dayanıyorum

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
baz istasyonun yanında 195mb hız aldım türk telekom ve s7 edge ile.

• Beğen

hbwolf

Üye
    Konu Sahibi
hocam şöylekı ben 21 mbps detsekleyen bır telefon kullanıyorum sebeke evımde hıc maksımum cekmıyor ücra unutulmuş bır ılcedeyım neredeyse ve ındırme hızına bakarak soylemım 900 kb 1 mb cıvarı dolanıyor yanı telefonumun neredeyse gorebılecegı maksımum hıza dayanıyorum
Her zaman böyle mi yoksa başka bir ilçeye gittiğiniz zaman aynı sorunu yaşıyor musunuz?
baz istasyonun yanında 195mb hız aldım türk telekom ve s7 edge ile.
Genel kullanımda durum nedir hocam ve nerede testleri yaptığınızı söyler misiniz?

Luck Star

Luck Star

Üye
genel kullanımda 50-100mb arası hız veriyor speedtest uygulamasında. Eskisi gibi değil gerçekten hızlı. Çekim gücü yine aynı bence çok iç bir yer var Turkcell'in çektiği yerde vodafone ve turk telekom çekmiyor mesela halen ama memnunum.

Bu hızı aldığım yer bazistasyonu yakınıydı ama bence onunlaa ilgisi yok. Cihaz, istansyondaki boşluk vs vs bir sürü nedeni olabilir.

hbwolf

Üye
    Konu Sahibi
genel kullanımda 50-100mb arası hız veriyor speedtest uygulamasında. Eskisi gibi değil gerçekten hızlı. Çekim gücü yine aynı bence çok iç bir yer var Turkcell'in çektiği yerde vodafone ve turk telekom çekmiyor mesela halen ama memnunum.

Bu hızı aldığım yer bazistasyonu yakınıydı ama bence onunlaa ilgisi yok. Cihaz, istansyondaki boşluk vs vs bir sürü nedeni olabilir.
Yok il ve ilçe olarak sormuştum :) cevap için teşekkürler.

Luck Star

Luck Star

Üye
İstanbul Mecidiyeköy

• Beğen
incimsi01

incimsi01

Üye

ben hala 4.5 g ye geçemediğim için telefonum nedenıyle o hızı nasıl görüyorsun hocam dıyecektım sonra dank ettı herkes benım gıbı 3 glı mı ahhh ahhh

xmustx

xmustx

Üye
54 mb. İndirme hızı görmüş biriyim Ankara/Ulus

hbwolf

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar Kayseriden arkadaşlar varsa deneyimlerinizi bekliyorum.

phasan

phasan

Üye
Ben ankarada etimesgutta 50 mbit gordüm türk Telekom da oda en az hız

Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi

• Beğen
phasan

phasan

Üye
Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar Kayseriden arkadaşlar varsa deneyimlerinizi bekliyorum.
İnternet hızı nasıl bilemem ama kayseride çekim iyi diye biliyorum

• Beğen

hbwolf

Üye
    Konu Sahibi
yanıt için teşekkürler @phasan

• Beğen
Tepkiler: phasan
trsword52

trsword52

Üye
Çektiği yerde internet hızı diğerlerinden daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
Arkadaşlarla Youtube Uygulamasından aynı videoyu aynı kalitede açtık sonuçları.
Test edilen cihazlar ve şebekeler :
LG G2 = TT
Note 4= Vodafone
Samsung A5 = Turkcell

hikmet366

hikmet366

Üye
Ben Samsunda 45mb download 42mb uploads gördüm ama Türk Telekom iyi diyemem samsun Salıpazarı çarşamba yollarında mesela 3g nin eseri yok köyde 2g çekiyor

Türk Telekom daha çok şehir içinde iyi kardeş türk Telekom şehir içi ne yatırım yapmış tabi bazı yerlerde yine çekmeye bilir

Türk Telekom iyi diyemem sana

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

phasan

phasan

Üye
Türk Telekom cok çalışmalı Vodafone gibi olması için türkcell hiç kalmıyorum bile

xmustx

xmustx

Üye
Ben avea Türktelekom olduktan sonra son günlerde çekimde sorun yaşıyorum.vodafone düşünüyorum geçelimmi ? @phasan

phasan

phasan

Üye
Ben avea Türktelekom olduktan sonra son günlerde çekimde sorun yaşıyorum.vodafone düşünüyorum geçelimmi ? @phasan
Bende iş yerimde çekim sıkıntısı yaşıyorum avea dan beri şikayet ettim değişen birsey yok

hbwolf

Üye
    Konu Sahibi
cevaplar için teşekkürler arkadaşlar bakalım bir süre kullandıktan sonra bende deneyimlerimi yazacağım

• Beğen
Tepkiler: phasan