Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: lumiacı, ceza87, Aybin.Kilic ve 1 kişi daha

enolaguy

Üye
iphone dan portlanan facebook son sürüm ile uyumlu çalışmıyor. Telefonu sobaya çeviriyor şarjı anında bitiriyor ve kapalıyken bile bu sorun devam ediyor. Telefonun şarjı ise 12 saatte zor doluyor hangi şarj cihazını takarsan tak yavaş şarj oluyor orijinal şarjı tak gibi saçma bir uyarı veriyor. Eğer bir windows telin varsa facebook u kullanamazsın, teli doğru dürüst şarj yapamazsın, belli belirsiz anlarda çıkan bir bug yüzünden bir anda şarjı sıfırlarsın. Teşekkürler microsoft nokia yı bitirdin şimdi sıra kendine geldi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Eğer bir windows telin varsa facebook u kullanamazsın, teli doğru dürüst şarj yapamazsın, belli belirsiz anlarda çıkan bir bug yüzünden bir anda şarjı sıfırlarsın. Teşekkürler microsoft nokia yı bitirdin şimdi sıra kendine geldi
Beta uygulamayı yükleyip böyle bir yorum yapmak! Tam bir Windows Phone kullanıcısı :alkis

• Beğen
Tepkiler: serinaga
Bay H

Bay H

Üye
Test edilen yeni yapının mesajlaşma uygulamasında küçük tasarımsal değişiklikler olduğu belirtiliyor.
  • Uygulama arka planının daha koyu olduğu
  • Her yerden mesajlaşma özelliğinin "Geçmiş ve Eşitleme" olarak değiştirildiği
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, dark_13 ve afwerker
gardi

gardi

Üye
Test edilen yeni yapının mesajlaşma uygulamasında küçük tasarımsal değişiklikler olduğu belirtiliyor.

Kısacası her yerden mesajlaşma işi yattı diyebilirmiyiz ?

furyzer0

furyzer0

Üye
Kısacası her yerden mesajlaşma işi yattı diyebilirmiyiz ?
Sanmıyorum çalışan bir özelliği neden kaldırsınlar ki?adı değişmiş sadece

Sent from mTalk using lumia950

• Beğen
Tepkiler: lumiacı ve gardi

alicamdal

Üye
adamlar 43. Yazılımı çıkarmış hala internet paylaşımı çalışmıyor yapacağınız işin sizdede internet paylaşımında sorun varmı ??

mp2934

mp2934

Üye
adamlar 43. Yazılımı çıkarmış hala internet paylaşımı çalışmıyor yapacağınız işin sizdede internet paylaşımında sorun varmı ??
lumia 1520 bende bir sorun yok önceki yapılarda da yoktu

gardi

gardi

Üye
lumia 1020 kullanıp windows 10 kuranlar customPDF den veya herhangi bir editörden PhoneManufacturerModelName karşılığına gelen rm-875 kodunun devamını yazabilirlermi? lumia kamera silinmiş win10 yapınca onu geri yükleyeceğim olursa.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Arkaplanın koyu olması iyi olmuş amoled ekranlarda çok sırıtıyordu gri gibi.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

onursarii

Üye
bence eski cihazlara pek optimize edemeyecekler bu windows 10'u. zamanla eskiyecek zaten işlemci gücü diye bir şey yok lumialarda. bozulana kadar kullanıp yenisine ya da başka platforma geçmekte fayda var.

Bay H

Bay H

Üye
Mağazanın 11606.1001.XXX.X sürümünün test edildiği belirtiliyor.

• Beğen
Tepkiler: afwerker, mami_61_29 ve Esendağlı

enolaguy

Üye
Dün giydirdim bugün tel kendi kendine düzeldi, artık ısınma sıfır, batarya ömrü 2 günü aşmaya başladı. 2 tıkla ekran uyandırma düzeldi, Tüm bunlar aslında sadece facebook betayı silince oldu. İphone dan portlanan facebook beta cihazı bitiriyor. Şarj hak getire 4 saatte pili bitiriyor. Şu anda tek problemim telin ilk açılışı çok yavaşladı mavi windows penceresinde açılmak için 5 dakika bekletiyor ve şarj süresi aşırı uzun 10 saatte zor şarj oluyor ve ne takarsan tak uyumsuz şarj cihazı diyip duruyor. Bu ikiside düzelirse olay tamamdır. Lumia 1520

dücane

dücane

Üye
gegen sene Nokia'nin hizli sarj aletini almistim ve gayet güzel hizli ve sorunsuz sarj ediyordu lumia 830u mu. Hatta kendi lumia'min kendi aletinnden bile cok daha iyi sarj ediyordu. Ama iki gündür nendense telefonu ne zaman sarja taksam, uyumsuz sarj cihazi bildirimini aliyorum. Bir yil birsey yokken, simdi neden oldu boyle durduk yere. Resmi Windows 10 mobile sürümünü kullaniyorum, sarj cihazi bozuk degil. Cünkü ayni cihazi babama da almistim, onun cihazini denedigimde de ayni uyariyi aliyorum

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Aga ve ne zamandır takip ediyorum hala iş yapmadımı microsoft?

SM-J500F ile uygulamasından gönderildi.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Uzun zamandır burada şarj aleti ile ilgili sıkıntı yaşayan arkadaşlar görüyorum. Ben iki yıldır on telefon değiştirdim ama tek bir şarj aleti kullandım ve hepsini de sıkıntısız şarj ediyor. Modeli Nokia AC-10E

Posta güvercini ile gönderildi ;)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Dün giydirdim bugün tel kendi kendine düzeldi, artık ısınma sıfır, batarya ömrü 2 günü aşmaya başladı. 2 tıkla ekran uyandırma düzeldi, Tüm bunlar aslında sadece facebook betayı silince oldu. İphone dan portlanan facebook beta cihazı bitiriyor. Şarj hak getire 4 saatte pili bitiriyor. Şu anda tek problemim telin ilk açılışı çok yavaşladı mavi windows penceresinde açılmak için 5 dakika bekletiyor ve şarj süresi aşırı uzun 10 saatte zor şarj oluyor ve ne takarsan tak uyumsuz şarj cihazı diyip duruyor. Bu ikiside düzelirse olay tamamdır. Lumia 1520
Facebook beta aynı şeyi ben dahil 2-3 arkadaşta da yapıyor. Uygulama 1 kere çökerse kilit ekranı donmaya, başlangıç ekranı 1dk boyunca sürdürülüyorda takılmaya, uygulamaların hepsi atmaya başlıyor.

Bay H

Bay H

Üye
Final için 2 Ağustos haberleri gelmeye başladı, tabi mobil taraf için değişiklik gösterecek mi göreceğiz.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: lumiacı ve Esendağlı
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Final için 2 Ağustos haberleri gelmeye başladı.

Şimdiden soralım. İnsider fast olanlar illa 8.1 den mi dönüş yapar yoksa insideri off edip resmi olan güncellemeyi alabilir mi? :ehe

Üst Alt