Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

dücane

dücane

Üye
Lumia 950 de cift tiklama ile uyandirma ve glance yokmu ?

skynet

Üye
Video çekerken ara ara ses de sıkıntı oluyor

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Yok hocam gelmemiş.
Şuan tek karşılaştığım sorun şarj olmaması, Bunun için telefonu sıfırlamak mı gerek ?
Sıfırlama işlemini şimdilik başlatma.. Belki daha kolay çaresi olabilir.
Öncelikle bir çok şeyi zaman zaman düzelttiğini gördüğümüz bir işlemi yap..
Dil ve bölgeyi İngilizce ve ABD yapıp tekrar başlat ve şarj yapıp-yapmadığını dene..
OLmaz ise ve başka da bir şey aklınıza gelmiyor ise sıfırlamayı deneyebilirsininiz.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sistemi artık bir uygulama bile mahvedebiliyor. Özellikle Facebook (Beta) kullandıktan sonra her şey çöküyor. Kilit ekranını açtıktan sonra sürdürülüyor, başlangıç ekranına dönerken sürdürülüyor ve yeniden yükleme oluyor. Telefonu kapatıp açmadan düzelmiyor. Başka başına gelen var mı? Uzun zamandır sıfırlama da yapmıyorum.

cemil baba

cemil baba

Üye
Sistemi artık bir uygulama bile mahvedebiliyor. Özellikle Facebook (Beta) kullandıktan sonra her şey çöküyor. Kilit ekranını açtıktan sonra sürdürülüyor, başlangıç ekranına dönerken sürdürülüyor ve yeniden yükleme oluyor. Telefonu kapatıp açmadan düzelmiyor. Başka başına gelen var mı? Uzun zamandır sıfırlama da yapmıyorum.
Facebook (Beta) bende de benzer sorunlara neden oldu, kaldırdım. Not: Kararlı yapı.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Tamamen aynısı bende de var. Sadece Facebook (Beta) yapıyor bunu. Kaldırınca bile düzelmedi bende geçen sefer döndüm yine 8.1e 3 gündür kullanıyorum rahatlığı özlemişim.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
L1520 kullanıyorum hocam facebook beta bende sıkıntı yaratmadı yani herhangi bir çökme vs. olmadı sadece kişilerin senk. işlemi olmuyor ama o da halledilir. bunun dışında hiç bir sorun yaşamadım.
Son iki yapıyı gerçekten başarılı görüyorum inşAllah böyle devam ederler.

furyzer0

furyzer0

Üye
L925'e L635'in romunu kuruyorum son yapı 14372 haydi Bismillah..
Sistem şuan çok stabil geldi, Kamera odak ve çekerken flaşh patlamasında sorun yok, Daha önceki yapılarda olmuştu. Görselliği çok hoş, Bildirimler geliyor, Çift tıklayarak uyandırma çalışıyor (bu yeter) :)
Ben de 950 ye 635 romu mu kursam çift tık için :D continuum gider mi acaba

Sent from mTalk using lumia950

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
yeni yapının kilit açması çok hoş olmuş.Şom ağzıma!!!! Telefon kilitledi ya :ehe

• Beğen
Tepkiler: dark_13
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Videosu var mı ? Merak ettim

Telefon takılmaya başladı. (Resetten sonra normale döndü tuş kilidi açma. :(

Klavye tepkimesi edge de sıkıntılı. Sanırım arka planda optimizasyon devam ediyor gibime geldi. Yarın için net bir şeyler diyebilirim. Menüleri kurcalayayım bakalım yenilik var mı?!

furyzer0

furyzer0

Üye
Telefon takılmaya başladı. (Resetten sonra normale döndü tuş kilidi açma. :(

Klavye tepkimesi edge de sıkıntılı. Sanırım arka planda optimizasyon devam ediyor gibime geldi. Yarın için net bir şeyler diyebilirim. Menüleri kurcalayayım bakalım yenilik var mı?!
Bir yenilik yoktur herhalde artık kararlı update yaklaşıyor 1-2 yenilik daha gelirse bence güzel bir update olacak o değilde ben asıl rs2 bekliyorum umarım split screen gelir

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
925 te ben 8.1 geri döneceğim ben iyice kullanılamaz oldu cihaz.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Ben de 950 ye 635 romu mu kursam çift tık için :D continuum gider mi acaba

630 serilerinde çift dokunma yok ama basit bi registry hilesi ile etkinleştiriliyor. 1080p video kaydıda aynı şekilde. Neden default olarak gelmiyorlar anlamış değilim.

furyzer0

furyzer0

Üye
630 serilerinde çift dokunma yok ama basit bi registry hilesi ile etkinleştiriliyor. 1080p video kaydıda aynı şekilde. Neden default olarak gelmiyorlar anlamış değilim.
Malesef çok upraşmama rağmen l950 cihazımda çift tıkla uyandırmayı yapamadım her yeni güncellemede unlcok yöntemleri bir bir gitti şu an son yapıda herhangi bir unlock yöntemi yok galiba bu yüzden registryi de editleyemiyorum tam olarak

Üst Alt