Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Malesef çok upraşmama rağmen l950 cihazımda çift tıkla uyandırmayı yapamadım her yeni güncellemede unlcok yöntemleri bir bir gitti şu an son yapıda herhangi bir unlock yöntemi yok galiba bu yüzden registryi de editleyemiyorum tam olarak

Sent from mTalk using lumia950
Registry erişimi olsaydı bile 950lerde firmware sebebiyle çalışmazdı diye düşünüyorum ben. 1520ye 4k video desteğide firmware ile gelmişti şuan 630da 4k çekimi etkinleştirebiliyorum ama snapdragon 400 en fazla 1080p desteklediğinden kayıt başlarken hata veriyor.
RSdeki haritalar uygulaması ne zaman TH2 için geldi? Kararlı sürümdeyim bugün tekrar yükledim bayağı şey kaçırmışım ben :ehe
Messenger çok iyi olmuş 512de bile atmıyor ara ara kasmaları olsada yine iyi. Facebook'u yüklemeye korkuyorum telefonun içine edip bırakmıştı en son kaldırınca bile düzelmemişti :ehe

Bay H

Bay H

Üye
Belki test edilen yeni bir yapı vardır.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

serinaga

serinaga

Üye
Yapı manyağına döndük şu sıralar ...

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sahte_suhte, sfgnrl ve Bay H
VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Nazar değmesin bu aralar sürekli yeni yapılar geliyor, yıldönümüne hazırlık sanırım.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Nazar değmesin bu aralar sürekli yeni yapılar geliyor, yıldönümüne hazırlık sanırım.
her gün yapı gelse ne olacak değişen bir şey yok windows 10 da tamam bir çok şey geldi ama redstone de değişen aşırı şey yok bu beni üzüyor ve ms ümidim kalmadı daha ufak tefek çok eksik var bence

onursarii

Üye
sistemden daha ne yenilik bekliyorsunuz daha ben anlamadım ya :) daha devam edecekler zaten rs2 var o da sene sonuna gelir :)

• Beğen
Tepkiler: lumiacı
furyzer0

furyzer0

Üye
her gün yapı gelse ne olacak değişen bir şey yok windows 10 da tamam bir çok şey geldi ama redstone de değişen aşırı şey yok bu beni üzüyor ve ms ümidim kalmadı daha ufak tefek çok eksik var bence
Kararlılık güncellemeleri yapıyorlar ve bende bariz bir artış var yenilikleri rs2 goreceğğmizden eminim ...

• Beğen

skynet

Üye
Habire düzeltme güncellemesi geliyor ama bu olan sorunları neden gidermiyorlar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
sistemden daha ne yenilik bekliyorsunuz daha ben anlamadım ya :) daha devam edecekler zaten rs2 var o da sene sonuna gelir :)
benim en büyük beklediğim yenilik uygulama kullanımları ve uygulama açma hızları buda kullanınlan birleşenlerle ve yazılım ile alakalı, daha sonra ana ekranın ve tüm uygulamaların yan mod şekilde kullanılabilir olması, işlem merkezinde bluettothe veya wifi mobil veri ile yapılan indirmeler göndermeler anlık olarak gözükmesi, kamera yazılımı bence hiç iyi çekmiyor onun daha optimize edilmesi, telefon açılışının windows 10 ile aynı olması sistem kurulumun değişmesi vb. daha bir sürü şey sayılabilecek bunlar çok önemli şey gibi durmuyabilir ama bekleyen bir çok kişi vardır benim gibi
Kararlılık güncellemeleri yapıyorlar ve bende bariz bir artış var yenilikleri rs2 goreceğğmizden eminim ...

bence öyle bir şeyde yok sadece size öyle geliyor niye derseniz mesela pc lerde bir çok uygualma kurarsınız yavaşlar 2-3 ay kullanın biraz performansı düşer çünkü kurup kaldırdığınız bir çok şey var vb şeylerden neyse format atın pc yeni gibi olur bunu wp8.1 iken de bir çok kişi şahit olmuştur şuanda olan aynısı bence bir süre sonra yine yavaşalma oluyor ve ayda 1 format attığımız için telefon performansı artmış gibi oluyor buda galiba ms nin kendince bir şeyler yaptığını göstermek için bir taktik oldu bence

furyzer0

furyzer0

Üye
Ben formatlamıyorum
Bir kere fasttan geri dönmek için recovery yapmıştım o kadar l830 cihazımı işe hiç sıfırlamadım

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Ben formatlamıyorum
Bir kere fasttan geri dönmek için recovery yapmıştım o kadar l830 cihazımı işe hiç sıfırlamadım

mobilde güncelleme kurma ekranı bir nevi format sayılır uygulamaların hepsini yeniden indiriyor zaten, yapılar arası hız farkını anlamanın bence tek yolu telefona hiç program kurulmuyacak ve hiç açılmayacak sadece yapı kuruluşları ve sonrasında kısa bir deneme süreci anca bu şekilde kesin bir veri elde edilebilir bence

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Hala paylaş dediğimizde eğer kapalıysa menüde bluetooth gözükmüyor mesela. Bu tür sayılabilecek o kadar basit şeyler var ki.

Bay H

Bay H

Üye
Biraz önce cihazı sıfırladım ve şöyle bir durumu fark ettim.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ceza87
furyzer0

furyzer0

Üye
Biraz önce cihazı sıfırladım ve şöyle bir durumu fark ettim.

Yeni mi geldi bunu hatırlar gibiyim ama yeni de olabilir

• Beğen
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Htc 10 alarak lumia maceramı sonlandırdım. :) Allah sabır versin sizede