bana normal görünüyor l1520Son yapıda wifi problemi var. Bağlanıyor ancak internet yok diyor.
Bende gayet normal (1520)Son yapıda wifi problemi var. Bağlanıyor ancak internet yok diyor.
Bu animasyonun videosu veya gifi falan var mı merak ettim.Bir süredir yok. Oysa bende çok beğeniyordum. Onun hakkında bilgi yok, yükleyince bakarım.
Düzenleme: Yine aynı, muhtemelen artık değişmez.
Takvime giriş yaparak, orada günün tarihi içine rastgele bir randevu veya not ekleyiniz..ana ekrandaki takvim kutucugunda tarih göstermiyor, boyutlarini degistirsem bile tarih yazmiyor. Bunun cözümü var mi ?
Bu konuyla ilgili tek çare: WIFI bağlantısıyla çözüm.İyi geceler arkadaşlar,14376lı yapıyı indireceğim de mobil veriden indirmiyor bağlantınız dolaşımda diyor ne yapmam gerek
mTalk'tan gönderildi
Takvime giriş yaparak, orada günün tarihi içine rastgele bir randevu veya not ekleyiniz..
Kısü süre içinde görülecektir.
Twitterda görmüştüm ama bende yok linki maalesefBu animasyonun videosu veya gifi falan var mı merak ettim.
keşke 1 de gelse doğum günü hediyesi olurdu banaWindows 10 Yıldönümü güncellemesi 2 ağustosta geliyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

sosyal hiçbir medyaya girilemiyor evet dünkü olaydan dolayı nerdeyse günlük hayatta kullanılan bütün siteler kapalı durumda.Slm arkadaşlar facebook,mesenger ve instagrama girilmiyor yasaklandı mı acaba dun ki olaydan sonra
mTalk'tan gönderildi
direkt yabancı kaynağı mı çevirip yayımlamışlar yoksa Kadir Şener kendi ağzından Türkiye ayağını mı yorumlamış. çünkü blog yazısında şu geçiyor;Windows 10 Yıldönümü güncellemesi 2 ağustosta geliyor.
Türkçe Cortana ile ilgili bi gelişme var da bizim mi haberimiz yok?Sizlere pek çok yenilik sağlamak istiyoruz. Bu isteklerimiz arasında Windows Ink ve Cortana’yı temel özellikler olarak yukarılara taşımak; daha hızlı, daha erişilebilir ve güç etkinliği artırılmış bir tarayıcı deneyimi olarak Microsoft Edge; bireyler ve işletmeler için gelişmiş güvenlik özellikleri; yeni oyuncu deneyimleri gibi yeniliklerle karşınızdayız.
sanki Türkçe sundular da yazmış da yazmışCortana, şimdi size daha üretken kılıyor
Bilgisayar kullanımını kişiselleştirme hedefimiz yönünde size dijital asistanınız Cortana’yı sunmuştuk. Windows bu alanda bir ilk oluşturarak Cortana’yı önce Windows Phone’da, daha sonra Windows 10 ile PC’de sundu. Cortana, çok yakında Xbox One’da da sunacak. Bugün Windows Store’da neredeyse 1000 Cortana uygulamamız var. Cortana’yla iletişiminizi kolaylaştırmak ve daha kolay bilgi almanızı sağlamak için çalışmaya devam ediyoruz.
- Cortana artık ekran koruyucunuz üzerinde duruyor. Böylelikle ona sorular sorabilir, PC’nizden müzik çalabilir veya cihazınızı açmaya gerek duymadan alarm kurabilirsiniz.
- Cortana bilgileri kaydedip hatırlayabiliyor. Örneğin havayolu müşteri numaranız veya havalanında nereye park ettiğiniz gibi bilgileri hatırlayabilir veya bilgileri daha kolay hatırlamanız için fotoğrafları hafızasına kaydedebilirsiniz.
- Cortana tüm cihazlarınıza bildiri yollayabiliyor. Örneğin nerde olduğunuzu diğer cihazlarla paylaşabildiği gibi Whatsapp mesajını telefonunuzdan da paylaşabiliyor.

Direkt çeviridirekt yabancı kaynağı mı çevirip yayımlamışlar yoksa Kadir Şener kendi ağzından Türkiye ayağını mı yorumlamış. çünkü blog yazısında şu geçiyor;
Türkçe Cortana ile ilgili bi gelişme var da bizim mi haberimiz yok?
sanki Türkçe sundular da yazmış da yazmış![]()