Android Türkçe Uygulama İstekleri Buraya…

Sponsorlu Bağlantılar

ebazer

Üye
Sağol AKDELİKAN kardeşim, program okadar faydalı ki senin de uzun zaman kullanabileceğini tahmin ediyorum.

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Evet çok kapsamlı bir uygulama. Çevirmek için açarken bile 1dk. geçiyor uygulamanın açılması, o yüzden uzun sürecek çevirisi..

Galaxilerarası cihazımdan Tapatalk4 ile gönderildi...

ebazer

Üye
Emeklerine degeceğine şüphen olmasın, uzun zaman maxicepte konuşulup paylaşılacak bir program. Hatta sırf telefonda verimli komut panoları oluşturmak için adamlar forum oluşturmuş, bu programlar cerçevesinde çok faydalı düzenlemeler paylaşıyorlar.
(Buna benzer MacroDroid denilen bir program var fakat pano yerine akış şeması kullandığı için Automagic kadar başarılı olamıyor)
Bir sorum da olacak kardeşim: İngilizce-Türkçe desteği olan programları kullanarak hızlıca sözlük oluşturabilmenin bir yolu var mı? [yani Türkçe programın içindeki kelime eşleşmesini (örneğin Data<->Veri gibi) kullanarak şözlük oluşturamazmıyız ve bunu Türkçeleştirmede hızlıca kullanamaz mıyız?

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Automagic özgün anlatımını hazırladım ama çevirisine daha başlamadım, sadece kontrol ettim (şunda çevirmekte olduğum bir uygulama devam etmekte) İngilizce-Türkçe sözlük oluşturma ancak Apk Editör ve MT Explorerde var, başka şekilde çıkarmı, Belli olmaz ama sen kendi sözlüğünü oluştur excel olarak kaydet, gerekli olduğunda kopyala-ara-kopyala-yapıştır mantığıyla excel sözlüğünden yararlanabilirsin..

Bburack

Üye
Taskeri bekle bekle ses yok acaba vaz mı geçti çeviren arkadaşlar

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye

Tasker'in şu andaki en son sürümü v4.8u4 dır.

Ben şahsen inceledim ama, normal bir çeviri programı ile değil, ancak kodlamadan iyi anlayan bir Hex editörü ustası ile türkçeleştirilebilir. Hex editörü ile çeviri yapmak da tam bir işkence doğrusu.

Bburack

Üye
Bu eski bi sürüm

By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
Ben deneyeyim dedim ama olmadı.
Root Explorer uygulamasında kullanılan dil dosyalarına ait kelime ve cümleler, xml dosyalarının hiç birinde yok, dex dosyasında yok, ayrıca resources.arsc dosyasında da yok malesef. başka nerde olabilir? doğrusu çözemedim bu programı
İstek fazla olursa root exploreyi türkçeleştirebilirim

Bburack

Üye
Valla tasker ve root explorer ikiside efsane uygulama bunlar turkçe olmayı hak ediyor özellikle tasker

Rahmi06

Rahmi06

Üye
Benden sonra taskeri türkçeleştiren olmadı
Tasker 4.3u4m Son Sürüm Türkçe
Tasker v.4.7-U3-Final Tamamı Türkçe linke bakarsan %100 Türkçe Tasker v4.7.u3 sürümünü ben çevirdim. Taskerin dil dosyası her sürümde değişmektedir. O yüzden son çıkan sürümü tekrar çevirmek bir işkence olur.

Sitede arama yapsaydın Tasker v.4.7-U3-Final Tamamı Türkçe bulurdun.
Evet çok kapsamlı bir uygulama. Çevirmek için açarken bile 1dk. geçiyor uygulamanın açılması, o yüzden uzun sürecek çevirisi..

Eğer istersen ortak çevirebiliriz. Yaklaşık 3000 satır var. Fifti fifti çevirebiliriz. :)

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Eğer istersen ortak çevirebiliriz. Yaklaşık 3000 satır var. Fifti fifti çevirebiliriz. :)
Önerin için teşekkürler üstat ama benim için bu çeviri ısınma turlarını ifade etmektedir :) Yaklaşık 1 yıldır çeviri yapmıyordum ama biraz vakit bulabildiğim bu zamanlarda çevirilere devam edeceğim. Bu çevirinin 3000 satır olması ise biraz vakit alacağını göstermektedir.

Rahmi06

Rahmi06

Üye
Önerin için teşekkürler üstat ama benim için bu çeviri ısınma turlarını ifade etmektedir :) Yaklaşık 1 yıldır çeviri yapmıyordum ama biraz vakit bulabildiğim bu zamanlarda çevirilere devam edeceğim. Bu çevirinin 3000 satır olması ise biraz vakit alacağını göstermektedir.
Tamamdır.

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Şöyle Türkçe bir alarm programı var mı?

LG-D802 ile uygulamasından gönderildi.

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Şöyle Türkçe bir alarm programı var mı?

LG-D802 ile uygulamasından gönderildi.

Beğenip hah şudur dediğiniz bir ingilizce program varsa link verin, ilgilenirim.

karakartal44

karakartal44

Üye
Beğenip hah şudur dediğiniz bir ingilizce program varsa link verin, ilgilenirim.

Bataryayı hangi programın ne kadar sömürdüğünü ayrıntılı bir şekilde görmemize yarayan bir program. Çevirebilirsiniz sevinirim.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

Bburack

Üye
Link veremem ama eğer hevesin varsa son kullanılan uygulamaları temizle adlı uygulamayı çevire bilirsin

Bburack

Üye
Yine istersen xposed uygulaması mevcut app settings

Bburack

Üye
Ve son olarak fdowlander

Üst Alt