Taskeri bekle bekle ses yok acaba vaz mı geçti çeviren arkadaşlar
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benden sonra taskeri türkçeleştiren olmadıTaskeri bekle bekle ses yok acaba vaz mı geçti çeviren arkadaşlar
İstek fazla olursa root exploreyi türkçeleştirebilirimBen deneyeyim dedim ama olmadı.
Root Explorer uygulamasında kullanılan dil dosyalarına ait kelime ve cümleler, xml dosyalarının hiç birinde yok, dex dosyasında yok, ayrıca resources.arsc dosyasında da yok malesef. başka nerde olabilir? doğrusu çözemedim bu programı
Evet ama daha yenisi türkçe olarak yokBu eski bi sürüm
Tasker v.4.7-U3-Final Tamamı Türkçe linke bakarsan %100 Türkçe Tasker v4.7.u3 sürümünü ben çevirdim. Taskerin dil dosyası her sürümde değişmektedir. O yüzden son çıkan sürümü tekrar çevirmek bir işkence olur.Benden sonra taskeri türkçeleştiren olmadı
Tasker 4.3u4m Son Sürüm Türkçe
Sitede arama yapsaydın Tasker v.4.7-U3-Final Tamamı Türkçe bulurdun.Taskeri bekle bekle ses yok acaba vaz mı geçti çeviren arkadaşlar
Eğer istersen ortak çevirebiliriz. Yaklaşık 3000 satır var. Fifti fifti çevirebiliriz.Evet çok kapsamlı bir uygulama. Çevirmek için açarken bile 1dk. geçiyor uygulamanın açılması, o yüzden uzun sürecek çevirisi..
Galaxilerarası cihazımdan Tapatalk4 ile gönderildi...

Önerin için teşekkürler üstat ama benim için bu çeviri ısınma turlarını ifade etmektedirEğer istersen ortak çevirebiliriz. Yaklaşık 3000 satır var. Fifti fifti çevirebiliriz.![]()
Yaklaşık 1 yıldır çeviri yapmıyordum ama biraz vakit bulabildiğim bu zamanlarda çevirilere devam edeceğim. Bu çevirinin 3000 satır olması ise biraz vakit alacağını göstermektedir.Tamamdır.Önerin için teşekkürler üstat ama benim için bu çeviri ısınma turlarını ifade etmektedirYaklaşık 1 yıldır çeviri yapmıyordum ama biraz vakit bulabildiğim bu zamanlarda çevirilere devam edeceğim. Bu çevirinin 3000 satır olması ise biraz vakit alacağını göstermektedir.
Şöyle Türkçe bir alarm programı var mı?
LG-D802 ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Beğenip hah şudur dediğiniz bir ingilizce program varsa link verin, ilgilenirim.