Kulaklık Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

0343434

0343434

Üye
Peki önerin nedir ?

Linkte verdiğim kulaklığa bakabilirsiniz aynı şekilde bu ürünü de kullanmıştım bırakma nedenim ise yanlışlıkla kırmamdı. Eğer aceleniz yoksa bence d&r ı takip edin orada ara sıra kulaklıklar indirime giriyor güzel oranlarda. Ama acele ise bu kulaklık işinizi görür. Fiyat 50 tl olduğu için bu kulaklığı önerdim.

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi

Linkte verdiğim kulaklığa bakabilirsiniz aynı şekilde bu ürünü de kullanmıştım bırakma nedenim ise yanlışlıkla kırmamdı. Eğer aceleniz yoksa bence d&r ı takip edin orada ara sıra kulaklıklar indirime giriyor güzel oranlarda. Ama acele ise bu kulaklık işinizi görür. Fiyat 50 tl olduğu için bu kulaklığı önerdim.

Kalite yönünden nasıl yani bass olsun tiz olsun ?
Sizce creative ep-630 mu ? Urbanears bagis mi ? Arasında 5 tl fark var ? Peki kalitede hangisi daha iyi ??

0343434

0343434

Üye
Kalite yönünden nasıl yani bass olsun tiz olsun ?
Sizce creative ep-630 mu ? Urbanears bagis mi ? Arasında 5 tl fark var ? Peki kalitede hangisi daha iyi ??

Ep 630 daha iyidir. Coloud un modeli ep 630 a oranla daha düşük bir performansı var ama daha dayanıklı. Seçimi burada bunları göze alacak şekilde yaparsanız daha doğru olur.

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Ep 630 daha iyidir. Coloud un modeli ep 630 a oranla daha düşük bir performansı var ama daha dayanıklı. Seçimi burada bunları göze alacak şekilde yaparsanız daha doğru olur.

Sanalmarketim'den creative söyledim. İnşallah 2-3 güne elime ulaşır o zaman burda deneyimlerimi paylaşırım

zencibitc

zencibitc

Üye
Urbanears Kransen kullanıyorum sesler müthiş .

D3N1Z

D3N1Z

Üye
Marshall Major Headphones 40dölara internetten bulabilirsin gerçi şuanda dolar yüksek biraz lakin sık dişini al bunu kurtul kaybedene kadar kulaklık derdin bitsin.

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar dün creative ep-630 geldi.Bugün de deneme şansım oldu. Müzik performansı o fiyata göre çok iyi özellikle yüksek sesli dinleyenler için paha biçilmez . Ben mikrofonsuz olduğunu dikkat etmedim eğer bilseydim almazdım. Kablosuda bu arada çok uzun. Zaten kablo kaliteside o kadar ahım şahım bişey değil. Eğer alacak olursanız bunları değerlendirerek alın derim .

• Beğen
Tepkiler: 0343434