Kulaklık Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Kulaklık Önerisi
Selamun Aleykum
Arkadaşlar ben iphone kullanıyorum. Telefonu alalı 2,5 sene oldu. 2,5 senedir orjinal kulaklığını kullanıyorum. Galiba ömrü doldu ilk kumandası bozuldu şimdide sol taraftan ses gelmiyor. Yeni kulaklı alacam iphone orjinal kulaklığı 100 ₺ bütçem kısıtlı ben 50 ₺ lik kaliteli bişey arıyorum. Kulak içi olursa iyi olur. Lütfen yardımcı olun.

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Lg quadbeat 3. İnternette 40 liraya mevcut bende internetten aldım sıkıntısız kullanıyorum.
Yalnız kumandası iphone da çalışmıyor.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
As Standart Bişey Al veya Şu Büyüklerden Al

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Htc kulaklıklarını önrir misiinz?

byAndroid

byAndroid

Üye
Kz kulaklık aldım aliexpress ten taş gibi

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Sony veya htc kulaklığı düşünüyorum. Sizce iyi mi ?

byAndroid

byAndroid

Üye
Htc alın o zaman

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
İphone'a uyumlulukla ilgili bi sorun olur mu ? Bide iphone yakışacak bi kulaklık mı Htc'nin kulaklığı

byAndroid

byAndroid

Üye
Bilemem

Mert

Mert

Üye
sennheiser'ın var mx modelleri. kulakiçi değil, şu eski tip tasarımlar var ya onlardan. mx 271 modelini 2.5 yıl boyunca her gün kullandım öyle bozuldu. d&r'a aynısını almaya gittiğimde mx271 yoktu. mx170 aldım 35 liraya. şuan onu da nerdeyse 1 yıldır kullanıyorum, günlük kullanım için oldukça başarılı.

• Beğen
Tepkiler: Bülent872
Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Kulak içi olursa daha iyi. Eski usül kulaklıkların kullanım pek rahat değil.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
50 liraya üst düzey pek kulaklık yok tam bilmiyorum ama az daha ekleyip cx 200 bulma şansın var.

Arkadaşın dediği gibi quadbeat 3 varsa eğer o fiyata muazzam bir alışveriş olur senin adına bunu da bir değerlenir.

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
N11 de felan varda ben o sitelere pek güvenmiyorum

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
İnternet harici quadbeat kulaklık temin etmen biraz zor.Piyasada 50 liraya alabileceğin kulaklığın kalitesi de seni tatmin etmez.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yüksek ses seviyorsan akg firmasının ürünlerini öneririm.

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Piyasadan alabileceğim en iyi kulaklık hangisi. Bazı sitelerde xiaomi piston önermişler sizce nasıl ?

0343434

0343434

Üye
Ben gidip hesapta kaliteli bir marka diye JBL in bir kulaklığını aldım 100₺ ya ancak 60 liralık bir kulaklıktan farkı yoktu. Eğer bass ağırlıklı müzikler dinliyorsanız Urbanears Kransen kulaklığını öneririm. Ama daha dengeli bir kulaklık isterseniz LG bin quadbeat serisi bence işinizi görecektir. Bu serinin son model olanını alırsanız daha da işinizi görecektir.

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Bütçemi yükseltirsem gider direk iphone earpods alırım. Bana şöyle 50 tl'yi geçmiyecek bişeyler lazım. Bazı mağazalara baktım internetten çoğunlukla sony ve philips var. Bunlar yeterli olmaz mı ?

0343434

0343434

Üye
Bütçemi yükseltirsem gider direk iphone earpods alırım. Bana şöyle 50 tl'yi geçmiyecek bişeyler lazım. Bazı mağazalara baktım internetten çoğunlukla sony ve philips var. Bunlar yeterli olmaz mı ?

Bir iPhone kullanıcısı olarak kutunun içinden çıkan kulaklığı doğru düzgün kullanmadım bile. Öncelikle hem dışardan çok ses alıyor hem de dışarı çok ses veriyor. Ve kulaklık kuşağıma tam bile oturmuyor. Yani hiç tavsiye etmem o kulaklığı.

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Bir iPhone kullanıcısı olarak kutunun içinden çıkan kulaklığı doğru düzgün kullanmadım bile. Öncelikle hem dışardan çok ses alıyor hem de dışarı çok ses veriyor. Ve kulaklık kuşağıma tam bile oturmuyor. Yani hiç tavsiye etmem o kulaklığı.

Peki önerin nedir ?