musleysa dostum klavyeyi deneyebilirmisinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu klavyeyi deneyebilirmisin
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence romun kendi klavyesi daha guzel. Sadece semboller sorun. Onuda wanam ile kaldiracam.
wanam ile simgler kalkacakmı haber verBence romun kendi klavyesi daha guzel. Sadece semboller sorun. Onuda wanam ile kaldiracam.
anlamadım arkadaşım s3 e ćıkacak rom hangi rom bu romdan bahsediyorsan s3 için çıktı eclipse romnote 2 ile s3 sistemleri parçaları filan birbirine yakın o yüzden sorun olmamıştır ama çok tehlikeli birşey başka cihaz romu kurmak dikkatlı olmak lazım ve sabır bekleyin ztn çıkar s3 e
arkadaş karıştırdı herhalde bütün mesajlari okumamistir ondan sen bi ara note 2 için olanı yükledin ya onu diyorduranlamadım arkadaşım s3 e ćıkacak rom hangi rom bu romdan bahsediyorsan s3 için çıktı eclipse rom
hangi ui yi yükledin benimkinden farklımıBende romu kurdum gayet guzel. Fakat şu bildirim seslerinin cogunu adam kaldirmis. Bide klavye cok guzelde şu semboller biraz sinir bozucu.
N5- MM modded No SF-QC olani yukledim.hangi ui yi yükledin benimkinden farklımı