bidost06
Üye
Uvvv keşke Çine gidip alsaydın seller biraz sıkıntılı bir sefer kulaklık aldım 75 günde geldi Allahtan ümit kesilmez yinede [emoji23]Seller's Shipping Metod, yani sanırım takipsiz![]()
Uvvv keşke Çine gidip alsaydın seller biraz sıkıntılı bir sefer kulaklık aldım 75 günde geldi Allahtan ümit kesilmez yinede [emoji23]Seller's Shipping Metod, yani sanırım takipsiz![]()
Yorumlara bakarak almıştım. MTY Tracking sitesinde arattırdığımda "Your parcel is delivering right now" yazıyor.Uvvv keşke Çine gidip alsaydın seller biraz sıkıntılı bir sefer kulaklık aldım 75 günde geldi Allahtan ümit kesilmez yinede [emoji23]
Gelir gelir merak etme seller biraz takipte sorunlu onun haricinde çok da şey olmaz tavsiyem air mail Singapur post festival etkinlik zamanları hariç 15 25 gün arasında mutlak geliyor bu tür kargoları kullanman daha iyi olur iyi alışverişler dilerim kardeşimYorumlara bakarak almıştım. MTY Tracking sitesinde arattırdığımda "Your parcel is delivering right now" yazıyor.
21 Martta sipariş verdim, halen bekliyorum. Kargom eve gelmiş ve bizi evde bulamamışlarsa geri götürdüklerini varsayarsak en yakın PTT'ye götürürler değil mi? Bugün gidip bir PTT'ye sormalı mıyım sizce?Gelir gelir merak etme seller biraz takipte sorunlu onun haricinde çok da şey olmaz tavsiyem air mail Singapur post festival etkinlik zamanları hariç 15 25 gün arasında mutlak geliyor bu tür kargoları kullanman daha iyi olur iyi alışverişler dilerim kardeşim
En yakın PTT ye bırakıyorlar ama haber de veriyorlar. Kapıya veya apartman girişine kağıt yapistiriyorlar. Yani. Haberin olur her türlü. Gerçi evde olsan da kapıyı çalmadan gidiyor.21 Martta sipariş verdim, halen bekliyorum. Kargom eve gelmiş ve bizi evde bulamamışlarsa geri götürdüklerini varsayarsak en yakın PTT'ye götürürler değil mi? Bugün gidip bir PTT'ye sormalı mıyım sizce?
Benim de 1 kez başima geldi. 2 kez gelip gitmişler 2 kez de kapıyı çalmamışlardi. Takip numarası varsa kontrol edin mutlaka . Ürün geri dönmesinEn yakın PTT ye bırakıyorlar ama haber de veriyorlar. Kapıya veya apartman girişine kağıt yapistiriyorlar. Yani. Haberin olur her türlü. Gerçi evde olsan da kapıyı çalmadan gidiyor.
Galaxy S7 Edge ile MaxiCep uygulamasından gönderildi.
Gözün aydın takip candir
Takipli kargonun güzelliği bir hafta da yurt dışı çıkışı yapıldı hem de hava yolu ile yapılmış.
Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi
Kuryeye bağlı takipsiz kargo ise psikolojisine bağlı kapıya binaya atar gider de arayıp ne yapacağını da sorabilir PTT subeyede götürebilir cebede atabilir takip olanlarda arar yada en yakın PTT şubesine götürürİkisini sipariş verdim bekliyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yok bizim burda Ptt dağıtıcısı ya arıyor ya da kapıya geliyor o konuda sorun yokKuryeye bağlı takipsiz kargo ise psikolojisine bağlı kapıya binaya atar gider de arayıp ne yapacağını da sorabilir PTT subeyede götürebilir cebede atabilir takip olanlarda arar yada en yakın PTT şubesine götürür
Bundan bir önce ki siparişimde başka bir dairenin postasına bırakıp gitmişlerdi.Yok bizim burda Ptt dağıtıcısı ya arıyor ya da kapıya geliyor o konuda sorun yok
En çok alinanlara bak hoşuna gideni al hem ben baktımda sanki burdakine göre çok fazla şeyi yokmaksimum 20 tlye onerebileceginiz bi bluetooth hoparlor var mi bisiklet surerken kullanmalik
bi tane yassi buldum onu alicam galibaEn çok alinanlara bak hoşuna gideni al hem ben baktımda sanki burdakine göre çok fazla şeyi yok
bi tane yassi buldum onu alicam galiba
bi yorumlara bakiyim olmazsa kendim yaparim bi taneTavsiye etmem bağlantı sorunu ve şarj çabuk bitiyor kalitesiz ürünlere bulaşmayın bence, xiaomi yada bluedio 20 $ civarı ama en azından aldığınızda pişman olmazsınız.
bi yorumlara bakiyim olmazsa kendim yaparim bi tane
12 voltla besleyebilecegim bi amfiNe yapacaksın?
Elektronik bilgin iyiyse yap yoksa pek uğraşma çünkü anfiyi yaptın onu ne ile besleyeceksin besledin büyük birşey çıkacak kullanılabilir birşey olmayacak arkadaşın dediği gibi xiaomi olarak alın bir tane kullanın12 voltla besleyebilecegim bi amfi