çok kasıyor i açılması uzun zaman alıyor , cash sistemi ön yükleme olmalı , haber okumaya üşendim açıkcası sırf bu yüzden ,
tasarıma gelecek olursak efsane olmuş.. şuan da tam haber portalı havası var . ve insanın içini açıyor ama hız konusuna bir çözüm bulunmalı
forum butonu çok sağda göz önünde değil daha çok iletişim formu butonu gibi olmuş sola menüye logonun yanına eklenmeli bence , birde forumda logoya tıklayın portala değil forum ana sayfasına gitmeli şu anda göze çarpan tespitlerim bunlar uygurlar dikkate alır almazsınız takdir sizin , iyi forumlar...
Şöyle Söyliyeyim o zaman Sitenizin ilk açılış hızı çok yavaş , sitenin kendisinin açılması 8-9 saniye belki daha fazla sürüyor ve css ,jquery yazı karakterlerinin,resimlerin yüklenmesi ve açılması zaman alıyor sayfalar arası gezdikce site hızlanıyor ama sürekli bir kullanıcı değilsem ben böyle yavaş açılan bir sitede beklemem. İnternet 4.5G Turkcell Mobilde , Pcde Ttnet Fiber ve Google Chrome Kullanıyorum tarayıcı olarak , yani yavaş bir bağlantım yok .Hizla ilgili nasil bir handikap var anlayamadim elestirilecek kadar agir bir hiza sahip degil eger ki baglantiniz cok yavas (edge hizinda) degilse
AdBlock Kullan İdealAdminlerime yalvarıyorum şu sitedeki tam boy reklamı kaldırsınlar. A desem reklam çıkıyor. Telefon da küçük ve yavaş, kapatmaya çalışıyorum yanlışlıkla tıklıyorum 15 saniyem gidiyor sinir krizine giriyorum. Nolur dikkate alın. Nereye tıklayıp sayfa yenilense o reklam çıkıyor.

Ben daha önce hiç ziyaret etmemiş ilk kez ziyaret etmiş gibi konuşuyorum ilk açılış hızı mesajımdada belirttim sayfalarda gezdikçe yani önbellekleme oldukça site hızlanıyor, ama tek yavaşlığı hisseden ben isem sizin açınızdan sorun olmayabilir ..bende gayet hızlı açılıyor anlamadım sizde niye öyle yavaş açılıyo
ttnet fiber demişsin benimki 16 mbit 3 saniyede açılıyor sizin nasıl 10 saniyede onu anlamadımBen daha önce hiç ziyaret etmemiş ilk kez ziyaret etmiş gibi konuşuyorum ilk açılış hızı mesajımdada belirttim sayfalarda gezdikçe yani önbellekleme oldukça site hızlanıyor, ama tek yavaşlığı hisseden ben isem sizin açınızdan sorun olmayabilir ..
iyi forumlar...
Uc browser ile hangi sitenin deneyimi çok sorunsuz ve hızlı merak ediyorum. Uc browser standartlarına göre site yapsak, şu an masaüstünden ve akıllı telefonlardan giren kimse bir daha siteye girmezdi.uc browser pc kullanıyorum. anasayfa eskisine göre ağırlaştı.performans kötü. foruma dokunmayacaksanız sıkıntı yapmam.
Forumda da yeni tasarımımız hazır, son testlerini yapıyorum. Yeni logo dahil bugun yada yarın yayına almayı düşünüyorum, duyuruları takip edingüzel olmuş ellerinize sağlık...forum sayfasında da değişiklikler olsun....ayrıca forum logosunu da yenisiyle değiştirin...

Uc browser çok iyi bir tarayıcıdır özellikleri ile çoğu tarayıcıya fark atar.sanırım chrome tabanlı chrome eklentilerini yükleyebiliyorum mağazasından. ben sadece kendi deneyimimi aktardım.önceki anasayfa daha akışkandı.düzeltmek uğraşmak zorunda değilsiniz.forumla işim oluyor genelde.anasayfada sadece ilgilendiğim haberlere tıklayıp okuyup kapatıyorum.performansın düşmüş olması bunlara engel değil.maksat geribildirim olsun.Uc browser ile hangi sitenin deneyimi çok sorunsuz ve hızlı merak ediyorum. Uc browser standartlarına göre site yapsak, şu an masaüstünden ve akıllı telefonlardan giren kimse bir daha siteye girmezdi.
Forumda da yeni tasarımımız hazır, son testlerini yapıyorum. Yeni logo dahil bugun yada yarın yayına almayı düşünüyorum, duyuruları takip edin![]()