İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
demin 1020 de 4G şebeke moduna aldım LTE veya L beklerken bunda da 4G yazıyor baya farklılıklar var model bazlı olarak

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Arkadaşlar sistem dosyalarına nasıl erişebilirim daha doğrusu yüklediğim bir uygulamaya ait klasörleri nasıl görebilirim?

dakamon

dakamon

Üye
insider sayesinde bedava testerlar da buldu MS bu sistemi hayatta bırakmaz. Ki başırısını da gördük. Resmi sürüm diye beta gibi sürüm verdiler de neyse.
İptal edilen McLeren ve 3D touch özelliği

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve YkPkY
serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar sistem dosyalarına nasıl erişebilirim daha doğrusu yüklediğim bir uygulamaya ait klasörleri nasıl görebilirim?

PC'de yada Notebook'ta Dosya Yöneticisi'ne gir ve C:'nin kısayolunu masaüstüne kopyala. Daha sonra telefonu PC'ye bağlayıp, bu kısayolu ya telefon hafızasına ya da Micro Sd kart varsa oraya kopyala. Şimdi telefondaki dosya yöneticisini açıp bu C: Kısayolunu seçtiğinde sistem dosyalarına erişebilirsin. Ancak burada dikkatli olmalısın, bilmediğin bir dosyayı silmen telefonun çökmesine neden olabilir ...

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
insider sayesinde bedava testerlar da buldu MS bu sistemi hayatta bırakmaz. Ki başırısını da gördük. Resmi sürüm diye beta gibi sürüm verdiler de neyse.

Vay arkadaş ms ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim.

YkPkY

YkPkY

Üye

b.kunu çıkardılar.telefondan iyice soğudum.herkese önerdiğim yazılımı artık kimseye önermiyorum.ne alırsanız alın diyorum

• Beğen
Tepkiler: System X ve BLasTeaR
Esendağlı

Esendağlı

Üye
b.kunu çıkardılar.telefondan iyice soğudum.herkese önerdiğim yazılımı artık kimseye önermiyorum.ne alırsanız alın diyorum
Maalesef bende şimdiye kadar w10 gelecek ve bu sistem harika olacak diyordum ama artık buna bende inanmıyorum bu sistemi çok sevmeme rağmen(tıpkı zamanında symbianda olduğu gibi)sanırım diğer Sistemleri denemek durumunda kalacağım.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
System X

System X

Üye
windows phone 8.1 kullanıyorum bi kaç gündür.ne kadar güzel bir şeymiş stabil bir sistem kullanmak.internet explorer bile gözüme chrome gibi geliyor. nacizane tavsiyem şuan legal veya illegal windows 10 mobile kullanan bi tarafa atılmış telefonlarınızı 8.1 e döndürün.tek başına edge bile 8.1e dönmek için yeterli bir sebep.kaldı ki windows 10 üzerine çokta yenilik beklemeyin.adamlar kendileri söylüyor ilk önceliğimiz değil diye.

tabi maddiyatı müsait olanlar bu platformdan koşarak uzaklaşsın orası ayrı mesele...

• Beğen
Tepkiler: Darth Revan, YkPkY ve BLasTeaR
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
windows phone 8.1 kullanıyorum bi kaç gündür.ne kadar güzel bir şeymiş stabil bir sistem kullanmak.internet explorer bile gözüme chrome gibi geliyor. nacizane tavsiyem şuan legal veya illegal windows 10 mobile kullanan bi tarafa atılmış telefonlarınızı 8.1 e döndürün.tek başına edge bile 8.1e dönmek için yeterli bir sebep.kaldı ki windows 10 üzerine çokta yenilik beklemeyin.adamlar kendileri söylüyor ilk önceliğimiz değil diye.

tabi maddiyatı müsait olanlar bu platformdan koşarak uzaklaşsın orası ayrı mesele...
Zaten bunca zaman da Microsoftun ilk önceliği telefonlar olmadı, bunu fazlasıyla hissettirdi bize(o söylenen söz detayları için bakınız: )
Maddiyatla telefonun alakası nedir onu çözemedim. Fakirler Windows telefon, zenginler iPhone-Android mi kullanır? Snapchat, Periscope vb. uygulamalarla işi olan kişinin Windows kullanması veya alıp da bunlar gelecek diye beklemesi kadar saçma bir şey yoktur. Olan platform seçilmeli, olacak olan değil. Yakınlarıma hem Windows hem de Android telefon aldırdım. Hiçbiri bugüne kadar şikayet etmedi, çünkü hepsinin ne istediğini bilerek aldırdım. Windows kimine göre çöp olabilir, doğrudur, istediği çoğu uygulamayı bulamamıştır. Suçu biraz da kendinde aramalı insan, sonuçta Windows telefon başından beri uçuşta değil.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl, flutewoddy, bozkirdangelen ve 3 diğerleri
System X

System X

Üye
Zaten bunca zaman da Microsoftun ilk önceliği telefonlar olmadı, bunu fazlasıyla hissettirdi bize(o söylenen söz detayları için bakınız: )
Maddiyatla telefonun alakası nedir onu çözemedim. Fakirler Windows telefon, zenginler iPhone-Android mi kullanır? Snapchat, Periscope vb. uygulamalarla işi olan kişinin Windows kullanması veya alıp da bunlar gelecek diye beklemesi kadar saçma bir şey yoktur. Olan platform seçilmeli, olacak olan değil. Yakınlarıma hem Windows hem de Android telefon aldırdım. Hiçbiri bugüne kadar şikayet etmedi, çünkü hepsinin ne istediğini bilerek aldırdım. Windows kimine göre çöp olabilir, doğrudur, istediği çoğu uygulamayı bulamamıştır. Suçu biraz da kendinde aramalı insan, sonuçta Windows telefon başından beri uçuşta değil.
bu platformu başından beri takip ediyorum.windows phone evet fakir telefonuydu yani en azından stratejinin bir parçası buydu.100 dolar altı iyi deneyim sunan telefonlar hedefleniyordu.bununla ilgili pek çok haberde çıkmıştı.

tabi şimdiki gelinen nokta herşeyde olduğu gibi tamtersi.
geçmişe baktığımızda microsoftun önceliği tabiki mobil pazardı.bir yandan nokia bir yandan microsoft güncelleme dağıtırken ne stabileteden olduk ne de içi boş hesap makinası güncellemeleri aldık.8.1 in getirdiği bir çok yenilik ile çağ atlamış oldu telefonlar.reklamlar ardı ardına kesilmedi 8.0 gibi ilkel bir işletim sistemine rağmen.41mp ile özel bir donanıma ev sahipliği de yaptı.bir zamanlar kamera tuşu bile zorunlu bir donanımdı.yani kalite deneyim ön plandaydı.

şimdi tüm bunlardan uzak vizyonsuz bir sistemin sürüklenişi izliyoruz.kimsede heyecan kalmadı.şarj yüzdesini yukarı taşımaktan acizler.geribildirim programı niye konuldu amacı neydi platformun üzerine etkisi ne oldu işte bunu kimse açıklayamaz.çünkü yarın bir gün bu platformunda fişini çekecekler.mobil önceliğimiz değil diyen microsoft ve onun garaj ekibi maşallah son yıllarda klavyesine kadar android ios çalıştılar.kısaca öncelik meselesi değil bu mesele.windows 10 mobile diğer platformlara daha iyi hizmet verebilmek için yapılmış bir çeşit ön çalışma bir nevi emülatörüz. bu son kısım benim şahsi görüşüm.

sayın modum kabul etmelisinizki platformun beyin ölümü gerçekleşti.geri kalan herşey telefon değiştirebilmekle alakalı.yani maddiyat.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bu platformu başından beri takip ediyorum.windows phone evet fakir telefonuydu yani en azından stratejinin bir parçası buydu.100 dolar altı iyi deneyim sunan telefonlar hedefleniyordu.bununla ilgili pek çok haberde çıkmıştı.

geçmişe baktığımızda microsoftun önceliği tabiki mobil pazardı.bir yandan nokia bir yandan microsoft güncelleme dağıtırken ne stabileteden olduk ne de içi boş hesap makinası güncellemeleri aldık.8.1 in getirdiği bir çok yenilik ile çağ atlamış oldu telefonlar.reklamlar ardı ardına kesilmedi 8.0 gibi ilkel bir işletim sistemine rağmen.41mp ile özel bir donanıma ev sahipliği de yaptı.bir zamanlar kamera tuşu bile zorunlu bir donanımdı.yani kalite deneyim ön plandaydı.

şimdi tüm bunlardan uzak vizyonsuz bir sistemin sürüklenişi izliyoruz.kimsede heyecan kalmadı.şarj yüzdesini yukarı taşımaktan acizler.geribildirim programı niye konuldu amacı neydi platformun üzerine etkisi ne oldu işte bunu kimse açıklayamaz.çünkü yarın bir gün bu platformunda fişini çekecekler.mobil önceliğimiz değil diyen microsoft ve onun garaj ekibi maşallah son yıllarda klavyesine kadar android ios çalıştılar.kısaca öncelik meselesi değil bu mesele.windows 10 mobile diğer platformlara daha iyi hizmet verebilmek için yapılmış bir çeşit ön çalışma bir nevi emülatörüz. bu son kısım benim şahsi görüşüm.

sayın modum kabul etmelisinizki platformun beyin ölümü gerçekleşti.geri kalan herşey telefon değiştirebilmekle alakalı.yani maddiyat.
Şahsi kısmınız dahil diğer bütün dediklerinize katılıyorum. Dün telefonda msn haberin yokluğunu hissettim. Alışkanlık olmuş. Mağazaya bi yazdım paşalar gibi duruyor orda :) hemde sıfır sıkıntı. Bir başka platformdakinin bu sistemi alması için hiç bir neden yok. Zaten bütün uygulamalar ve en önemlisi her platformun kendine özgü olan sesli asistanı dahi androidde bulunmakta. yakında bi launcher yaparlar arayüzüde oraya aktarırlar ve iş biter :) Anlamadığım halen daha bu sistem umutlu olanlar var. Görünen köy kılavuz istemez.
Aslında bazen kafayı bozuyorum diyorum ios ve android microsoftla anlaşıp bilerek nokiayı aradan çıkarmak için mi böyle bişey yaptılar. Bu ihtimal bile Microsofttan bişey olacağı ihtimalinden daha yüksek geliyor. Zaten nokia tamamen devre dışı kaldığında herşey ters gitmeye başladı.

serinaga

serinaga

Üye
Vay be her türlü senaryo gözden geçiriliyor, yani diyorsunuz ki geldik sona. Eeee zaten forum'un buradaki hareketsizliğinden belli, kaçan kaçana, giden gidene ... Ama herkesin ortak düşüncesi Microsoft deyince 10 kere daha düşünmek gerekiyormuş. Eminim Surface ile pfd yada insider gibi bir sürece girse birkaç kişiden öteye adam bulamaz. Kısacası Microsoft mobil platformda varım diyebilmesi için tam anlamıyla oturmuş bir sistem ve eksiksiz bir Mağaza ile karşımıza çıkması lazım , aksi halde ağzıyla kuş tutsa kimse dönüp bakmaz bile ...

• Beğen
Tepkiler: n000k
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Valla benim durumum iyi olsa şuan ne ms ye ne de androide bakarım.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

Dediğiniz gibi ilk zamanlar öyleydi ama şu an durum böyle. Maddi durumum iyi olmasına rağmen bedava verseler bile iPhone kullanmam. WP ile yaptığım çoğu şeyi yapamadığımı biliyorum. Android ise kullanıyorum, memnun değilim. Çok fazla uygulama ile işim olmadığından dolayı WP bana yetiyor. Zaten kullanan kişiler de uygulama ile çok işi olmayanlar. Yoksa kim kullanır ki? Gittiği yere kadar kullanacağım, bırakırlarsa da bakarız çaresine, sonuçta babamın malı değil ya :ehe

• Beğen
Tepkiler: serinaga, sfgnrl, Faruk Aytekin ve 2 diğerleri
erhanercan

erhanercan

Üye
640 xl 4g modunda bir türlu lte yi görmüyor h+ görüyor sadece apn ya da baska birsey mi yapacagiz acaba operatorde bos bos konusuyor birsey bildikleri yok hat avea
Hucre agi aramada da lte gozukuyor yoksa

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
640 xl 4g modunda bir türlu lte yi görmüyor h+ görüyor sadece apn ya da baska birsey mi yapacagiz acaba operatorde bos bos konusuyor birsey bildikleri yok hat avea
Hattınızı değiştirdiniz değil mi? 4G seçince direkt gelmesi lazım. Bir de aynı yerde başka telefonda 4G çekiyor mu? En azından Vodafone kadar kötü değil, o telefonda 4G yok diyor :ehe

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bir kaç kez bende denedim.
Sanırım LTE nin ilk harfi işleme konuluyor..
Yazılımsal bir sorun olabilir..
L olarak görüyor.(Bendeki de L 640 XL ve insider son yapı yüklü)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bazı modellerde Vodafone'de 4G yazıyor. Diğerlerinde L, 950 serisinde ise 4.5G yazıyor.

erhanercan

erhanercan

Üye
Bir kaç kez bende denedim.
Sanırım LTE nin ilk harfi işleme konuluyor..
Yazılımsal bir sorun olabilir..
L olarak görüyor.(Bendeki de L 640 XL ve insider son yapı yüklü)

Bende l de çıkmıyor h plus çıkıyor sadece sanırım merkezi olmadığı için henüz lte sinyalini tam anlamıyla alamıyoruz öyle birşey dedi operatör zamanla duzepilir gibisinden birley dedi bu arada apn de lte yğ kullan seçeneğiyle de yeni apn oluşturdum yine aynı
Upharde advisorla kurulan windows 10

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Geçiş sancıları diyelim : ) )

• Beğen
Tepkiler: erhanercan

Üst Alt