Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

Sponsorlu Bağlantılar

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Hocam çok sağol. Site güvenilir mi? Garantisi microsofta bağlıyız demişler ams güvenilir mi? Hemen sipariş vereceğim. Başka site varsa o da olur
axess de var ise iyi gider...

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
atakanakata

atakanakata

Üye
yahu final sürüm açıklandığında zaten adamlar demedi mi ilk önce yeni nesil cihazlar alacak sonra da eski cihazlara dağıtılacak diye?
şimdi neyin kafasını yaşıyosunuz?
bekleyin dalga dalga yayınlanacak tüm telefonlara.
resmi bir açıklama yokken nasıl da senaryolar ürettiniz.
aylar öncesinden söylenmedi mi bu final dağıtımının bu şekilde olacağı?

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Whatsapp yazıları büyüdü W10'da nasıl küçültülüyor?

Raskoln

Raskoln

Üye
Şu an yok çünkü aynı sürümü dağıttılar.
insider preview in son surumundeyim yeni sistem güncellemesi alamayacağız herhalde ama uygulama güncellemesi alabiliriz sanırım. bir de sistemi sıfırlasam bi faydası olurmu?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
yahu final sürüm açıklandığında zaten adamlar demedi mi ilk önce yeni nesil cihazlar alacak sonra da eski cihazlara dağıtılacak diye?
şimdi neyin kafasını yaşıyosunuz?
bekleyin dalga dalga yayınlanacak tüm telefonlara.
resmi bir açıklama yokken nasıl da senaryolar ürettiniz.
aylar öncesinden söylenmedi mi bu final dağıtımının bu şekilde olacağı?

Güzel kardeşim.
Zaten resmi açıklamada yazıyor listedekiler dışındakilere verilmeyeceği...
Öyle ikinci dalga falan yok.

Bir tane dalga var, o da Microsoft'un kendisine inanan güvenen müşterileriyle geçtiği dalga..

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, stockton, DenizhaNq ve 5 diğerleri
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
insider preview in son surumundeyim yeni sistem güncellemesi alamayacağız herhalde ama uygulama güncellemesi alabiliriz sanırım. bir de sistemi sıfırlasam bi faydası olurmu?
Alınır. Bilemiyorum bayağıdır sıfırlamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve Raskoln

onursarii

Üye
Arkadaşlar, usb ile telefonu bağlıyorum, bilgisayar windows phone olarak görüyor fakat recovery tool telefonu algılamıyor. Çözüm nedir? Yeniden başlatıyorum olmuyor.

rainman3545

rainman3545

Üye
Arkadaşlar, usb ile telefonu bağlıyorum, bilgisayar windows phone olarak görüyor fakat recovery tool telefonu algılamıyor. Çözüm nedir? Yeniden başlatıyorum olmuyor.
Telefonu bağlamadan önce programı aç. Telefonum algılanmadı ardından Lumia seç. Sonra da teli bağla ve güç ve ses kısma tuşlarına titreşince kadar basılı tut. Görüyor.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bana da oldu ben ses kısma tuşuna ve power tuşuna basarak soft reset attım sonrasında gördü.

ArMaGeDdOn_87

Üye
hadi geçmiş olsun :) ben her zaman eleştirken burada 5-6 kişi hissesi var gibi savunuyodu bu sistemi :) microsoft a da yazıklar olsun,durumum müsait olduğunda en kısa zamanda w10 u da bırakçam,bu yanlış kafa yapıları yüzünden çok fazla kullanıcı kaybedecekler,hem pc hemde mobile yönünden

Krnl386

Krnl386

Üye
axess de var ise iyi gider...
Bu da iyiymiş kardeşim. Olaya bak ya deli ettiler beni. Alıyorum bu telefonu. Bu telefondan kullanan arkadaşlar bana whatsapptan ulaşabilirlermi. Burda konu kirliliği yapmak istemiyorum. Bana whatsapptan ulaşmalarını bekliyorum. Bir kaç sorum olacak. 0544 950 1985

serinaga

serinaga

Üye
Vay arkadaş, meğer adamlardan çıt çıkmamasının nedeni buymuş, ayıklasınlar şimdi pirincin taşını, ahanda buraya noktayı koyuyorum, daha da bu platformda ağzıyla kuş tutsa kimse durmaz, gelmez de. Haydi herkese geçmiş olsun, malum telefonlar bozuluncaya kadar kullanıp geçeceğiz artık başka platformlara ...
Hiçbir fark yoksa ben güncellemeyeceğim L1520'yi, yoruldum vallahi yapılardan, birkaç hafta yorumları bir takip edeyim, bakalım şişme yapacak mı ? Ona göre karar veririm ...
Aynıysa, geçmek için bir neden yok, zaten bu son yapıda baya bir iyi ...

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Gerçekten şok oldum ya. Çok üzüldüm

skynet

Üye
Peki bu kullandığımız insider yapılarına da devam edebilecek miyiz yoksa şuan ki yapı son nokta mı olacak bizim içim

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: skynet

Üst Alt