Sensation
Emekli Yönetici
10.0.10586.164şimdi gençşer final güncellesinin sürüm numarası kaç..
10.0.10586.164şimdi gençşer final güncellesinin sürüm numarası kaç..
107 geliyor peşine 164 oluyor.şimdi gençşer final güncellesinin sürüm numarası kaç..
Hocam çok sağol. Site güvenilir mi? Garantisi microsofta bağlıyız demişler ams güvenilir mi? Hemen sipariş vereceğim. Başka site varsa o da olur
Sana güveniyorum hocam. İnşallah bir sıkıntı olmaz. Siparişi veriyorum yaEn uygununu buldum. Kendileri Microsoft yetkili servisi. Alışveriş de yaptım güvenilir![]()
bende 586.107 yazıyor10.0.10586.164
insider preview in son surumundeyim yeni sistem güncellemesi alamayacağız herhalde ama uygulama güncellemesi alabiliriz sanırım. bir de sistemi sıfırlasam bi faydası olurmu?Şu an yok çünkü aynı sürümü dağıttılar.
yahu final sürüm açıklandığında zaten adamlar demedi mi ilk önce yeni nesil cihazlar alacak sonra da eski cihazlara dağıtılacak diye?
şimdi neyin kafasını yaşıyosunuz?
bekleyin dalga dalga yayınlanacak tüm telefonlara.
resmi bir açıklama yokken nasıl da senaryolar ürettiniz.
aylar öncesinden söylenmedi mi bu final dağıtımının bu şekilde olacağı?
Alınır. Bilemiyorum bayağıdır sıfırlamıyorum.insider preview in son surumundeyim yeni sistem güncellemesi alamayacağız herhalde ama uygulama güncellemesi alabiliriz sanırım. bir de sistemi sıfırlasam bi faydası olurmu?
Telefonu bağlamadan önce programı aç. Telefonum algılanmadı ardından Lumia seç. Sonra da teli bağla ve güç ve ses kısma tuşlarına titreşince kadar basılı tut. Görüyor.Arkadaşlar, usb ile telefonu bağlıyorum, bilgisayar windows phone olarak görüyor fakat recovery tool telefonu algılamıyor. Çözüm nedir? Yeniden başlatıyorum olmuyor.
Bana da oldu ben ses kısma tuşuna ve power tuşuna basarak soft reset attım sonrasında gördü.Arkadaşlar, usb ile telefonu bağlıyorum, bilgisayar windows phone olarak görüyor fakat recovery tool telefonu algılamıyor. Çözüm nedir? Yeniden başlatıyorum olmuyor.
Abi en iyisini yaptın g5 almaklaHikayenin özeti....
Delilleri toplayıp Microsoft'a dava açsak, milyonlarca kişiyi dolandırmaktan müebbet yer ilgililer...
Bu da iyiymiş kardeşim. Olaya bak ya deli ettiler beni. Alıyorum bu telefonu. Bu telefondan kullanan arkadaşlar bana whatsapptan ulaşabilirlermi. Burda konu kirliliği yapmak istemiyorum. Bana whatsapptan ulaşmalarını bekliyorum. Bir kaç sorum olacak. 0544 950 1985Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızaxess de var ise iyi gider...
10586.xxx nereye kadar giderse. Sonrası yok.Peki bu kullandığımız insider yapılarına da devam edebilecek miyiz yoksa şuan ki yapı son nokta mı olacak bizim içim