merkel02
Kapalı Hesap
kardeş o uygulamayı mağazada bulamıyorumİlk sayfada linki bulunan yükseltme danışmanı uygulamasını yukledinmi
kardeş o uygulamayı mağazada bulamıyorumİlk sayfada linki bulunan yükseltme danışmanı uygulamasını yukledinmi
Telefonları hard brick etsek, insiderdan 8.1e dönerken oldu desek ve değişime göndersek 640 falan verirlermi acabaherşeyi geçtim tamam güncelleme vermesinler ama kullanıcılara ilk başta verilecek diye söv verildi neyse onu geçtim kullanıcılara bir kolaylık sunulması lazım mesela 920 veya vb bir cihazı verip belirli bir ücretten sayıp min. alındığı fiyatın yarısı kadar bence farklı bir cihaz veya indirim sağlaması gerekiyor ama bunu da türkiyede yapacak ms nin kendi ofisi yok mstr var ama bir işe yaradığı yok yarın ben satya ve gabrial meil atıcam birebir değişim istiyorum diye güzel bir şekilde İngilizce yazı yazıcam veya çok iyi derece İngilizcesi olan varsa orta bir şey oluştursun herkez aynı mesajı atalım baskı kuralım bu böyle olmaz arkadaşlar ya güncelleme gelecek ya yeni telefon verecekler ben şuan 640xl yye bile razıyım yeterki yeni telefon olsun
535te olur 640 şart değil 
Yapalım arkadaşlar, katılıyorum.herşeyi geçtim tamam güncelleme vermesinler ama kullanıcılara ilk başta verilecek diye söv verildi neyse onu geçtim kullanıcılara bir kolaylık sunulması lazım mesela 920 veya vb bir cihazı verip belirli bir ücretten sayıp min. alındığı fiyatın yarısı kadar bence farklı bir cihaz veya indirim sağlaması gerekiyor ama bunu da türkiyede yapacak ms nin kendi ofisi yok mstr var ama bir işe yaradığı yok yarın ben satya ve gabrial meil atıcam birebir değişim istiyorum diye güzel bir şekilde İngilizce yazı yazıcam veya çok iyi derece İngilizcesi olan varsa orta bir şey oluştursun herkez aynı mesajı atalım baskı kuralım bu böyle olmaz arkadaşlar ya güncelleme gelecek ya yeni telefon verecekler ben şuan 640xl yye bile razıyım yeterki yeni telefon olsun
.senin dediğin şekilde olur ama garanti süresi içinde olmuş olması gerekiyor benim telefonun ve bir çok kişinin garanti süreleri doldu herkesi kapsayan bir şeyler yapmak gerekiyorTelefonları hard brick etsek, insiderdan 8.1e dönerken oldu desek ve değişime göndersek 640 falan verirlermi acaba535te olur 640 şart değil
![]()
yapalım ya kesinlikle İngilizce bilgisi çok iyi derece olanlardan biri konu açabilir oradan konuşuruz detaylı burayı boşuna işgal etmeyelim, bende yazarım ama biraz uzun sürer çok iyi derece bilmiyorum daYapalım arkadaşlar, katılıyorum.
En başta çok olumlu yaklaştım ben. Forumlarda falan bu wp adam olmaz bırakın biz yandık siz yanmayın diyenlere gelişecek, zamanı var, 10u bekleyin derdimde şimdi bende almayın diyenler grubuna geçtim. Zaten şu konuya Lumia almayı düşünen biri girse 2.safyada aman bırak bu ms ile uğraşılmaz deyip çıkar. Çıkıpta deseler ki bu sistem buraya kadar biz bırakıyoruz diye daha sevinirim. ip6 yaza kadar 1800 civarlarına insede alsak. En azından Apple veriyorum deyipte ortada bırakmıyor. Ya direk vermiyorum yada veriyorum deyip 1-2ay sonrada güncelleme tarihi bu ister yükle ister bekle diyor.Zamanında bi iki arkadaşlar burda windows bizi yarı yolda bırakacak diye yazdığımızda. Destek süresi o, bu, şu diye cevap verenler vardı onları bi göreyim.
Sistemi adam edemediler. E beş tane stajer de cihaza göre sistemi optimize edemedi. Haliyle 512li cihazlar eli boş kaldı.
Yıllardan beri gelen en büyük benim en büyük kazığı da ben atarım mantığıda adamlarda sabit olduğu için onların açısından sıkıntı yok.
Zaten bu işin içinde nokia var diye bu sisteme geçiş yapmıştım. cihazım servisten gelince s7edge terfi ediyorum. Android eskisi gibi deil discover air kullanıyorum. 620-520 bundan daha yavaş. Microsoftun mobil bölümü bitmiştir. Bir seneye redstonelada bişey çıkmayınca. farklı açıklamalar da bulunacaklardır. Tahminim.sistemleri birleştiremedik direk pc sürümünü veriyoruz ama onuda cihazlarınız kaldırmıyor. hadi eyvallah diyip kenara çekilmeleri.
Bu sistemi de final diye verdiler ya ne kadar dalga geçtikleri ortada. Kullanmadıkları sistemi optimize de edememeleri gayet normal. Nerde o eski kamera uygulaması. Müzik çalar desen berbat durumda.
En basitinden Cihazına yükleyenler bi telefonun kapanış süresine bakabilir mi? Açılış süresinden daha uzun sürüyordu.?
Unuttum o işi yasenin dediğin şekilde olur ama garanti süresi içinde olmuş olması gerekiyor benim telefonun ve bir çok kişinin garanti süreleri doldu herkesi kapsayan bir şeyler yapmak gerekiyor

bende şuan onu merak ediyorum genel bizde olan sorunlar yükleyen kişilerde gitmiş miEn başta çok olumlu yaklaştım ben. Forumlarda falan bu wp adam olmaz bırakın biz yandık siz yanmayın diyenlere gelişecek, zamanı var, 10u bekleyin derdimde şimdi bende almayın diyenler grubuna geçtim. Zaten şu konuya Lumia almayı düşünen biri girse 2.safyada aman bırak bu ms ile uğraşılmaz deyip çıkar. Çıkıpta deseler ki bu sistem buraya kadar biz bırakıyoruz diye daha sevinirim. ip6 yaza kadar 1800 civarlarına insede alsak. En azından Apple veriyorum deyipte ortada bırakmıyor. Ya direk vermiyorum yada veriyorum deyip 1-2ay sonrada güncelleme tarihi bu ister yükle ister bekle diyor.
Unuttum o işi ya
2 yıl dolmak üzere benim 1 ay kaldı
İçimden bi ses diyor ki insider sürümünü tam sürüm diye millete kakalıyorlar.
Sizin cihaz neydi?Tam sürümde de aynı sorunlar var kilit ekranı şifremi sormadan açılıyor ekran
Sizin cihaz neydi?
En başta çok olumlu yaklaştım ben. Forumlarda falan bu wp adam olmaz bırakın biz yandık siz yanmayın diyenlere gelişecek, zamanı var, 10u bekleyin derdimde şimdi bende almayın diyenler grubuna geçtim. Zaten şu konuya Lumia almayı düşünen biri girse 2.safyada aman bırak bu ms ile uğraşılmaz deyip çıkar. Çıkıpta deseler ki bu sistem buraya kadar biz bırakıyoruz diye daha sevinirim. ip6 yaza kadar 1800 civarlarına insede alsak. En azından Apple veriyorum deyipte ortada bırakmıyor. Ya direk vermiyorum yada veriyorum deyip 1-2ay sonrada güncelleme tarihi bu ister yükle ister bekle diyor.
Unuttum o işi ya
2 yıl dolmak üzere benim 1 ay kaldı
İçimden bi ses diyor ki insider sürümünü tam sürüm diye millete kakalıyorlar.

kilit ekranı parola süresini her zaman yaptınız mı ?
512de kasmıyor olayıda yalandı. Wp 7.5 256da bile kasmıyordu. Ama kasmayan sistemdi. Kaldı ki 8.1in yavaşlığı animasyonlarla kapatılmıştı ama yalan yok hız olarak süperdi 512lerde bile.Windows 10 Final i geçtim güncel twttir,ınstagram,Facebook vs....kullanamayacağım yakında da whats ap guncellemeyi vermeyi durdurur yağ bal olur herşeyin üstüne.
Birde çıkıp konuşuyordu millet 512 ler bile kasmıyor onlarada değer veriyorlar yok optimizasyon yapıyorlar cart curt gördük nasıl dolandırıldığımızı kandırıldığımızı Allah belanı versin Microsoft elimde patladı 925 . Öğrenci adamım ben nerden para biriktiripte gidip telefon alacağım